Kategori Vægtstyring

Den bedste øvelse i vand for at vise maven
Sport og fitness

Den bedste øvelse i vand for at vise maven

Hvis din pool tid består af at slappe af i en stol med din yndlingsbog og lejlighedsvis dyppe tæerne ind for at opdatere, går du glip af en seriøs træningsmulighed. Vand giver 12 gange luftens modstand, så hver handling du tager er det meget sværere og mere effektiv. Dette gælder for enhver øvelse, herunder dem der tackler din mave region.

Læs Mere
Vægtstyring

Nemmeste måde at tabe 50 pund

Vægttab kræver arbejde. Du skal ændre dine spisevaner, træne mere og lære måder at håndtere produktivt med stress. Du kan gøre dette arbejde lettere ved at søge trinvise ændringer for at tabe 50 pund. I stedet for at søge hurtige, øjeblikkelige resultater, afregne for et mere gradvist tab. Du vil også være mere tilbøjelige til at holde vægten væk, da du opretter sunde vaner på lang sigt.
Læs Mere
Vægtstyring

Low-Carb Breakfast Foods

En god morgenmad sætter tonen til resten af ​​dagen - det skal holde dig tilfreds i timer efter at have spist for at forhindre midmorning cravings, tilbyde energi for at holde dig opmærksom og give vigtige næringsstoffer for at hjælpe dig med at undgå en mangel. Og mens mange morgenklammer, såsom havregryn, er højt i kulhydrater, betyder det ikke, at du ikke kan nyde en sund, lav-carb morgenmad.
Læs Mere
Vægtstyring

I gennemsnit, hvor lang tid tager det at tabe mavefedt?

Hvis du har problemer med at fastgøre din talje, er den ekstra vægt i din mave, der forårsager problemet, sandsynligvis ikke sket natten over. Amerikanerne gennemsnitligt vinder langsomt men sikkert - lidt mere end 3 pund hver fjerde år, ifølge en langsigtet undersøgelse offentliggjort i New England Journal of Medicine i 2011.
Læs Mere
Vægtstyring

Sådan kost at tabe sig og holde muskel

At tabe sig og samtidig bevare muskelmasse kan udføres med stort set alle, hvor nøglevariablerne er din kropsfedtprocent og ernæring. Det er faktisk lettere for en overvægtig eller overvægtig person at nå dette mål, end det er for en fit, magert person. Bare at forbrænde flere kalorier, end du spiser, enten ved at spise mindre, udøve mere eller en kombination af de to, vil resultere i vægttab.
Læs Mere
Vægtstyring

Kan du tabe dig bare ved at spise sundere?

Der er ingen mangel på kostvaner i verden i dag, og mange af dem synes at være i modstrid med de andre. Hvis du vil tabe sig, kan du bare spise sundere fødevarer og forvente at tabe sig? Det afhænger af dit træningsniveau og hvor mange kalorier du spiser hver dag. Kalorier Kalorier Fotokredit: Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images Når det kommer til at tabe sig, er den eneste forsøgte og ægte måde at tabe sig på at vinde kalorieindholdet.
Læs Mere
Vægtstyring

Hvad er den bedste pedal øvelse?

Pedal exercisers er bekvemme enheder, der giver dig mulighed for at forbrænde kalorier, mens du er på dit skrivebord eller på sofaen ser fjernsyn. Du kan sidde, slip dine fødder under stropperne på pedalerne og start med at trænge væk. Adskillige modeller giver dig også mulighed for at bringe pedalens træner på et skrivebord og lægge dine hænder på pedalerne til træning i overkroppen.
Læs Mere
Vægtstyring

Hvordan man taber vægt på Yasmin

Det farmaceutiske selskab angiver ikke vægtforøgelse som en mulig bivirkning af Yasmin på p-pillerens hjemmeside. Narkotika hjemmesiden indeholder dog ændringer i vægt eller appetit som en mulig bivirkning. Mayo Clinic siger, at hvis p-piller forårsager vægtforøgelse, er effekten mild.
Læs Mere
Vægtstyring

Voksne vægttablejre i Florida

Når man påbegynder et vægttabsprogram, er det altid nøglen til din succes at finde den rigtige støtte. Fjernelse af fristelsen fra dårlige vaner og tillade dig selv at skabe nye og sundere vaner kan være den mest effektive måde at sikre langsigtet succes i dit vægttabs mål. Ved at gå ind i en lejrindstilling omskoler du dig selv for at træffe de rigtige valg; Florida har mange af disse lejre.
Læs Mere
Vægtstyring

De bedste øvelsesmaskiner til toning og vægttab

Oprettelse af et passende træningsprogram til forbedring af kropssammensætningen - de relative vægtprocent af fedt og magert væv - kan være udfordrende. Formålet med enhver fitness plan er at fjerne fedt og forbedre muskelvæv, en proces kendt som "toning". Modstandstræning til toning bør fokusere på store muskel-, flertalsbevægelser.
Læs Mere
Vægtstyring

Sådan Stop Diarré på High Protein Diet

En højproteindie kan forårsage maveproblemer og diarré på grund af mangel på fibre, et overforbrug af mejeriprodukter som ost eller fløde eller højtforarbejdede fremstillede lavcar-snackvarer. Kronisk diarré kan føre til dehydrering og en elektrolyt ubalance, der forårsager mineral tab. Alvorlig og langvarig diarré forårsager acidose og nyresvigt.
Læs Mere
Vægtstyring

Går 15 minutter om dagen nok til vægttab?

At finde tid til motion flere dage om ugen giver dig ikke en chance for at komme væk fra dit skrivebord eller tv for at rydde dit sind. Når du træner ofte og vælger de rigtige aktiviteter, vil du også forbrænde nok kalorier til at hjælpe dig med at tabe sig. Walking har flere sundhedsmæssige fordele, men det er usandsynligt, at man går i 15 minutter om dagen for at føre til betydeligt vægttab.
Læs Mere
Vægtstyring

Dårlige bivirkninger af HCG-injektioner til vægttab

U.S. Food and Drug Administration, eller FDA, har godkendt hormonet HCG eller human choriongonadotropin til behandling af infertilitet. Det er også blevet populært for vægttab på grund af en teori udviklet i 1950'erne af den britiske endokrinolog A.T.W. Simeons at det kan fjerne en ravnøs appetit og omfordele fedt.
Læs Mere
Vægtstyring

6000 Calorie Meal Plan

En 6000-kalorieindhold plan er en ekstremt høj kalorieindhold måltid plan. Du kan finde denne måltidsplan gavnlig, hvis du har haft et nyt vægttab og forsøger at gå i vægt eller du er en ekstrem atlet. Dette er nok ikke en god plan for dig, hvis du forsøger at tabe sig. Fødevaregrupper Du kan få de bedste resultater fra en 6000-kalorie måltidsplan, hvis du vælger en sund balance mellem fødevarer fra alle de grundlæggende fødevaregrupper, herunder korn, grøntsager, frugt, mælk og kød.
Læs Mere
Vægtstyring

Te vs. kaffe til smeltning af mavefedt

De kalorier du får fra de fødevarer, du spiser, og de drikkevarer, du drikker alle, bidrager til vægttab, hvis du bruger mere kalorier, end du har brug for. Hverken te eller kaffe vil smelte mavefedt; dette er en af ​​mange ernæringsmytter, der kan spore dit vægttab plan. Men begge disse drikkevarer kan bidrage til en kost med lavt kalorieindhold, for at hjælpe dig med at tabe dig og mavefedt, når du drikker dem uden tilsat sukker, mælk eller fløde.
Læs Mere
Vægtstyring

Hvordan man taber 20 pund i en måned på Diet Solution Program

Diet Solution Programmet, nu kaldet "The Beyond Diet", blev udviklet af Isabel De Los Rios, en træning, ernæring og livsstil coach, ifølge hjemmesiden EveryDiet.org. Programmet baserer dine diætdele og fødevarer på din metaboliske kropstype. Den metaboliske kropstype bestemmer, hvordan du bruger og behandler bestemte fødevarer til energi.
Læs Mere
Vægtstyring

Hvad er fordelene ved Truvia?

Truvia er mærket for et sødemiddel kaldet stevia. Truvia er en sukker erstatning, der kan hjælpe dig med at reducere mængden af ​​sukker i din kost uden at give op søde eller stole på kunstige sødestoffer, og det kan have nogle fordele i forhold til sukker og andre sødestoffer. Der er stadig en vis usikkerhed om virkningerne af at spise for meget stevia, så spis kun Truvia moderat som en del af en afbalanceret kost.
Læs Mere
Vægtstyring

Øget lipolyse fedtoxidation og vægttab

Det er almindeligt at tænke på vægttab i form af kalorier, men de fysiologiske forandringer af vægttab er langt mere barokke og ukendte. Antallet af kemiske reaktioner, der forekommer, har et næsten uigennemtrængeligt niveau af kompleksitet. Folk bliver ofte frustreret over vægttab, fordi de forventer en direkte omstilling fra aktiviteter til vægt.
Læs Mere
Vægtstyring

Jeg er mager men har overskydende mavevægt

Du må have en lille størrelse og se slank ud til dine venner, men under disse små tøj mangler du muskel og holder en stor mængde fedt. Tilstanden, i dagligdagen kendt som "mager fedt" eller i medicinsk litteratur, som "normal vægt fedme", kan have alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser. Mange mennesker ser simpelthen på deres omkreds, kropsmasseindeks eller nummer på skalaen for at afgøre, om de har en sund kropsvægt.
Læs Mere
Vægtstyring

21-dages juice kost

Miljøgiftstoffer er uundgåelige. U.S. Environmental Protection Agency fastsætter acceptable niveauer af snesevis af forbindelser og kemikalier, herunder arsen og bly, som kan være til stede i den luft, vi trækker vejret og vandet vi drikker. Konserveringsmidler og kunstige farver og smagsstoffer fremstillet af petrokemiske stoffer er til stede i mange af de fødevarer, vi spiser hver dag.
Læs Mere