Kategori Parenting

De bedste og værste ting at sige til nogen, der er deprimeret
Levevis

De bedste og værste ting at sige til nogen, der er deprimeret

Når en god ven, et familiemedlem eller en partner falder ind i et mørkt hul af depression, tror du måske, du ved, hvad du skal sige eller gøre for at få dem ud af deres funk. Når alt kommer til alt forstår du dem bedre end nogen anden. Men der er en chance for, at din tilgang kunne være forkert. Vi adresserer dette i den seneste episode af den stærkere podcast med Tiffany Lin, redaktør hos LIVESTRONG.

Læs Mere
Parenting

Hyppig tænder og diarré

Spædbørn plejer at begynde at tænde mellem 3 og 18 måneder og fortsætte med at tænke, indtil alle 20 "baby" tænder opstår. Tænderne kommer typisk langsomt over tid, hvilket gør det til at virke som om babyer rent faktisk er vedvarende. Mild diarré er nogle gange ledsaget af tænder, men kontakt barnets børnelæge, hvis diarré er alvorlig eller konstant.
Læs Mere
Parenting

Er det normalt, hvis mit nyfødte ansigt bliver rødt, når hun bevæger sig rundt?

Da nyfødte virker så små og skrøbelige, er det naturligt at bekymre sig om din babys sundhed og sikkerhed. Hvis din nyfødte udvikler et rødt ansigt, mens hun bevæger sig rundt, kan du måske tro, at noget er forkert. I de fleste tilfælde er din nyfødtes røde ansigt dog normalt og angiver ikke et alvorligt problem. Nyfødt hud Fordi en nyfødt hud er tynd og delikat, udviser den naturligvis en bred variation i farve.
Læs Mere
Parenting

Årsager til vægtforøgelse i første måned af graviditeten

I løbet af den første måned af graviditeten vokser din baby til en hurtig hastighed. Men han er kun omkring 1/5 af en tomme lang 4 uger efter befrugtningen, men stadig ikke stor nok til at tegne sig for en vægtforøgelse alene. De fleste kvinder får meget lidt vægt i forbindelse med graviditeten selv i den første måned. Men ved at tro, at du skal "spise for to", kan du helt sikkert tilføje pund i de første par uger af din graviditet.
Læs Mere
Parenting

Gerber Stage 1 Baby Food

Gerber er en af ​​de mest kendte og populære baby mad virksomheder. Ifølge Gerber.com refererer deres slogan "Start Healthy, Stay Healthy" til deres ernæringssystem, designet i etaper for at hjælpe med at forenkle foderovergangen fra fødsel til 4 år. Deres babymad produkter udvikles baseret på ernæringsforskning, der matcher babyens udviklingsstadium og giver den bedste ernæringsmæssige start mulig.
Læs Mere
Parenting

Moral og social udvikling hos spædbørn

Moral og social udvikling hos spædbørn forekommer samtidigt. Ifølge Jean Piags teorier sætter den tillid, der er bygget gennem omsorgsforholdet, grundlaget for fremtidige sociale interaktioner og moralske reaktioner. Rebecca Parlakain og Claire Lerner fra hjemmesiden Nul til Tre opfordrer forældre til at lære og reagere på deres spædbarns signaler for at skabe et støttende miljø for social og moralsk udvikling at finde sted.
Læs Mere
Parenting

Sådan lærer du børn empati gennem aktiviteter

Empati refererer til forståelse og følsomhed overfor andres følelser. Konceptet beskrives ofte for børn som at sætte dig selv i den anden persons sko til at forestille sig, hvordan den anden person føler. Empati hjælper et barn til at henvende sig til sociale situationer på passende vis, hvilket gør ham mere tilbøjelig til at komme sammen med andre børn.
Læs Mere
Parenting

Børns aktiviteter på vestlige katolske præster

De præster, der bæres af en præst, er en del af den katolske tradition, men for børn kan en præsts veste få ham til at virke anderledes. Når du lærer børn om klæderne, deres historie og mening, giver de dem en bedre forståelse af klæderne og de katolske traditioner. Om Vestments Vestments er den kjole, som en katolsk præst bærer, når han udfører sine hellige pligter.
Læs Mere
Parenting

Hernia komplikationer under graviditet

En brokkelse under en graviditet er et alvorligt helbredsproblem. Det opstår, når en del af tarmen buler ud gennem mavemusklen. Hver brok under graviditeten vil skabe unikke komplikationer for fødselsprocessen. Typisk kan en kirurgisk kirurgi vente, indtil babyen er leveret, og moderen har haft tid til at genoprette, bemærker British Hernia Center.
Læs Mere
Parenting

Pludselige og drastiske ændringer i søvnvaner hos småbørn

At kæmpe for at få dit lille barn til at falde i søvn og derefter høre ham skøre midt om natten, er nok til at få hele familien til at føle sig søvnberøvet. Hvis din lillebarn er begyndt at vise nogle pludselige og drastiske ændringer i hans sovende vaner, kan du undre dig over, om du utilsigtet har gjort noget for at forårsage det.
Læs Mere
Parenting

Udvikling af en baby i moderens mave i den syvende måned

Den syvende måned af graviditeten er den sidste måned i anden trimester, og ligesom du har oplevet i alle måneder op til dette punkt vokser og ændrer din baby. Som følge af denne vækst og forandring føler du dig og ser anderledes ud. Størrelse Den syvende er tidspunktet for den hurtigste vækst for din baby.
Læs Mere
Parenting

Sådan kjole du en nyfødt om sommeren

Sommermånederne betyder ofte udendørs tid under familie sammenkomster, grill og andre sociale arrangementer. Forklædning af din nyfødte kræver mere end en god følelse af baby mode. Dit barns sikkerhed og sundhed spiller en rolle i det tøj du vælger om sommeren, da varmen kan føre til overophedning, hvis hun har for mange tøj på.
Læs Mere
Parenting

Sådan beregner du din mentale alder

Din kronologiske alder, det vil sige antallet af år siden fødselsdagen, stemmer ikke altid overens med, hvad psykologer betegner din "mentale alder". At bestemme forskellen mellem de to er nyttig ved at designe lektionsplaner for det særligt intelligente og mentalt handicappede, selv om de metoder, hvormed psykologer beregner mental alder er begrænsede.
Læs Mere
Parenting

Hvordan man ikke mister tålmodighed med børn

Dine børn kan måske ikke vide meget om verden, men de er bar-ingen eksperter ved at skubbe grænser og forsøge tålmodighed. Men du behøver ikke at være en zen mester til at håndtere de forsøg på at opdrage dine børn. Øvelse af tålmodighed med dine børn kommer med bevidst indsats, empati og perspektiv.
Læs Mere
Parenting

Årsager til høje hormonniveauer under graviditeten

Graviditet er en proces, der forårsager mange svingninger i hormonerne i kvindens krop. Estrogen, humant choriongonadotropin, hCG og progesteronhormoner øges alle gange på forskellige punkter i graviditeten. En læge skal overvåge hormonniveauer, når det er nødvendigt, da de kan vise sig at være indicative for et mulig abort, tvilling fødsel eller fejlagtigt gættet fødselsdato.
Læs Mere
Parenting

Bruger Play Deig Forbedre Spædbarnsudvikling?

Spædbørn lærer om verden gennem sensorisk udforskning ved hjælp af handlinger som at gribe og patte, og de udforsker også objekter ved at sætte dem i deres mund. Derfor er det vigtigt, at dit spædbarn leger med ugiftige legetøj og materialer. Spilledej er et formet materiale, ældre spædbørn kan bruge til sansespilaktiviteter, og hjemmelavet legetag er ideel til spædbørn, fordi du kan gøre det ved hjælp af sikre, opbevaringsskabende ingredienser, såsom mel, salt og madolie.
Læs Mere
Parenting

Aktiviteter til at opbygge forældrenes færdigheder

At blive forælder er en af ​​de mest givende og udfordrende roller en person kan indgå i livet. At opdrage et barn er en konstant forandring, da hans behov, krav og udviklingsstadier udvikler sig. Gennem læring og praksis kan forældre udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at give et solidt grundlag for deres børn.
Læs Mere
Parenting

Halsbrand medicin, der er trygge for graviditet

Nogle kvinder har aldrig oplevet halsbrand, før de blev gravid, og andre har haft det i årevis, før de blev gravide. Uanset om graviditeten kan øge sandsynligheden for halsbrand af flere årsager, herunder hormoner, ekstravægt og tryk fra barnet. Forebyggelsesmetoder for halsbrand, såsom at spise flere små måltider hele dagen og undgå visse udløsende fødevarer, er den første behandlingslinje under graviditeten.
Læs Mere
Parenting

Sådan forebygger du brystsugning efter graviditet

Saksende bryster er en fælles bekymring for en gravid kvinde. Uheldigvis er sagende bryster i stor udstrækning genetisk. Det er også normalt, at brystvæv sænkes med alderen, uanset om en kvinde nogensinde har født. Dette betyder ikke, at det er umuligt at forhindre eller bremse processen med brystsagning.
Læs Mere
Parenting

Hvornår kan babyer have rabarber?

Babyer yngre end 4 til 6 måneder behøver ikke og burde ikke have nogen form for fast mad, siger MayoClinic.com. Rabarber, en grøntsag, indeholder høje mængder oxalsyre, der kan være toksisk i høje doser. Bladene indeholder den højeste mængde oxalsyre og må ikke spises; Stænglerne indeholder mindre, men visse vækstbetingelser kan påvirke planten, hvilket får oxalsyreindholdet i stilke til at stige til farlige niveauer.
Læs Mere
Parenting

Kognitiv udvikling af en 5-årig

Beton 5-årig tanke resulterer i nogle meget kreative, hvis ikke praktiske argumenter. For eksempel kan et barn, der ikke ønsker at børste tænderne, sige: "Jeg kan ikke, min tandbørste sover." Hendes verden er fuld af magi, med levende genstande og nye ideer, der venter på at blive organiseret. Forældremyndighed en børnehaver giver mulighed for at opdage, hvordan dit barn tænker på verden, mens hun hjælper hende med at udvikle nye koncepter og tankestrategier.
Læs Mere