Parenting

Udvikling af en baby i moderens mave i den syvende måned

Pin
+1
Send
Share
Send

Den syvende måned af graviditeten er den sidste måned i anden trimester, og ligesom du har oplevet i alle måneder op til dette punkt vokser og ændrer din baby. Som følge af denne vækst og forandring føler du dig og ser anderledes ud.

Størrelse

Den syvende er tidspunktet for den hurtigste vækst for din baby. Hun er nu omkring 15 inches lang og 3 kg. Din baby tilføjer fedt under huden på dette tidspunkt, og i den syvende måned er omkring 3 procent af sin kropsvægt fed, ifølge The Pregnancy & Babies Resource Center på Hospital for Sick Children i Toronto.

effekter

Din babys vægtforøgelse kan få dig til at føle dig tung og endda kaste dig ud af balance, så vær opmærksom på din kropsholdning, stå op og brug praktisk, lavhælede sko. Du kan også mærke pres på din membran, lever, mave og tarm. Du kan endda føle sig åndedrætt nogle gange på grund af trykket på dine lunger.

Funktioner

Din baby er rød og rynket i den syvende måned af graviditeten. Han kan åbne og lukke øjenlågene, og han lagrer store mængder calcium og jern, så det er vigtigt for dig at fortsætte med at tage prænatale vitaminer, hvis de er blevet ordineret af din sundhedspersonale. I løbet af den syvende måned er dine babyer lunger nu i stand til at trække vejret, og hans nervesystem er udviklet nok til at regulere kropstemperaturen.

anbefalinger

Graviditets- og babyernes ressourcecenter på sygehuset for syge børn anbefaler, at du holder øje med din babys sparktællinger. I den syvende måned skal din baby lave mindst 10 bevægelser i løbet af en to-timers periode. Eller du kan spore 30 minutters kicktællinger. Din baby skal lave mindst tre bevægelser om en halv time. Hvis du bemærker ændringer, skal du kontakte din læge.

Advarsel

Nogle af advarselssymbolerne for for tidlig arbejdskraft er mere end fem sammentrækninger pr. Time, lyse rødt vaginalt blod, lave og kedelige rygsmerter, smerte under vandladning og intenst bækkenpres. Kontakt din læge med det samme. Din baby har en god chance for at overleve, hvis den er født i den syvende måned.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Fosterets utvikling uke for uke (Februar 2020).