Parenting

Børns aktiviteter på vestlige katolske præster

Pin
+1
Send
Share
Send

De præster, der bæres af en præst, er en del af den katolske tradition, men for børn kan en præsts veste få ham til at virke anderledes. Når du lærer børn om klæderne, deres historie og mening, giver de dem en bedre forståelse af klæderne og de katolske traditioner.

Om Vestments

Vestments er den kjole, som en katolsk præst bærer, når han udfører sine hellige pligter. De kaldes sakramentaler og er velsignet af kirken. Disse beklædningsgenstande bæres af præsten til fejringen af ​​massen, når man administrerer sakramenter og bønner og processioner. Præstens veste er som en uniform, der indikerer at han er på vagt. Vesten svarer til de beklædningsgenstande, der bæres i den antikke romerske verden. Den katolske kirke standardiserede de beklædningsgenstande, som præsterne skulle bære i begyndelsen af ​​det niende århundrede.

Vestments for Mass

Når du lærer om præsternes beklædninger, skal du vide, hvad hver artikel hedder, dens formål og hvordan det bæres. Amice er et hvidt linnedstykke, som præsten placerer rundt om halsen og skuldrene for at beskytte de ydre beklædninger og skjule hans almindelige tøj. Han har en lang, hvid linnedkåbe, en alb, over hans klædedragt og amningen. En stjal er den lange tørklædelignende beklædning, som præsten draperer rundt om halsen. Den er krydset i taljen og sikret med kinkturen, et langt kvastet reb bundet om taljen. Chasuble er en lang, flydende ydre beklædning bæret over alb og stjal. Dens farve svarer til kirkens kalender. Den sidste beklædning, der bæres af præsten ved fejringen af ​​masse, er manipuleringen, et langt rektangulært stykke stof, der er af samme farve som chasuble. Den bæres over præstens venstre underarm.

farver

Vestment farver, der bæres ved Mass Change med årstiderne i den katolske kalender. Hvide veste repræsenterer glæde og ære og bruges til jul, påske og fest af Maria. Guldbetræk repræsenterer ære og ros og bruges nogle gange i stedet for hvide. Røde klæder udgør kærlighed og bæres på festlighederne i Herrens lidenskab, Helligåndens fest, apostler og martyrer og pinsedag. Violet repræsenterer bøder eller sorg og bæres i løbet af sæsonen Advent and Lent. Rose-veste repræsenterer glæde og bæres på den tredje søndag i Advent i afventning af julen. Grønne repræsenterer håb og tillid og bæres under almindelige tider.

Aktiviteter

For at hjælpe dine børn med at sætte pris på traditionerne i den katolske kirke, engagere dem aktivt i læringsprocessen. Download tegninger af præstens beklædninger (se Reference 3) for småbørn at farve. Udskriv flere kopier af chasuble og manipulere for dem at farve under de forskellige kirkesæsoner. Mellemklasse børn nyder matchende og ord søgning. Lav en matchende side med tegninger af beklædningerne på den ene side af siden og navnet på beklædningen på den modsatte side af siden for at børnene skal matche. Opret dit eget ordsøgning online (se Reference 4) ved at bruge navne på veste, farver og kirkesæsoner.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: 201st Knowledge Seekers Workshop - Thursday, December 7, 2017 (Februar 2020).