Sport og fitness

Fritidsspil

Pin
+1
Send
Share
Send

Rekreative sportsgrene er ideelle til folk, der ønsker at undgå pres og streng uddannelse af almindelige sæsonudsport. Fritidssport kan stadig være yderst konkurrencedygtig, men er ofte primært til fornøjelse med venner, klassekammerater eller kolleger i weekenderne og i afslappede udflugter. Disse sportsgrene kræver typisk lille udstyr og kan ofte afspilles næsten hvor som helst.

Adventure Racing

Adventure racing er en ekstrem rekreativ sport, hvor enkeltpersoner og hold oplader gennem hindringskurser for den rene spænding ved at fuldføre udfordringen og matchende færdigheder og udholdenhed med andre deltagere. Forhindringerne kan variere fra militært stål reb og væg barrierer til zombier og brand pits.

Ultimate

Ultimate, også kendt som Ultimate Frisbee, er et rekreativt spil, der ofte spilles på amerikanske universitetsbiblioteker. Det er en ikke-kontakt hold sport, der indebærer at passere en flyvende plastisk disk til holdkammerater på tværs af et stort spillerum. Hold scorer, når de gennemfører et pass i det forsvarsholdets endezone.

Dødbold

Dodgeball kan betragtes som en fuldkontakt sport, men i det væsentlige er det et relativt harmløst rekreativt spil mellem to hold - typisk seks spillere hver - der vender mod hinanden i et gym eller andet lukket område. Spillere scorer point ved at kaste bolde på tværs af en grænse og slå modstående spillere.

Bordtennis

Bordtennis, også kaldet ping pong, er en populær fritids sport for to til fire spillere. Det hurtige spil ligner tennis, men spilles på en meget mindre skala ved hjælp af et bord, specialiserede padle og hvide plastikbolde.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Danser pedagogiske sanger, tegneserie spill (Marts 2020).