Kategori Relationer

Relationer

Sådan hjælper du din teenager over en pause

At se din teenage gå gennem ondt i løbet af en sammenbrud kan være værre for en forælder end at gå gennem en førstehånds. Din teenager kan føle sig ondt, utilstrækkelig, uoplyst eller despondent. Mens du ikke kan ændre hvad der skete eller gøre smerten væk, er der nogle ting, du kan gøre for at lade din teen vide, at hun ikke er alene, og at du er der for hende.
Læs Mere
Relationer

Den bedste forældremyndighed for børn

Etablering af de bedste forældremyndigheders arrangementer for et barn skal ske i en sag fra sag til sag ifølge den amerikanske barforening for familielov. Hvad der er ideelt for et barn - og forældre - kan i et tilfælde være upassende i en anden situation. Alle statslove genkender en række valgmuligheder ved fastsættelsen af ​​forældremyndigheden for et barn.
Læs Mere
Relationer

Subtile Flirting Tips til Piger

Hvis tanken om at flirte med en fyr fylder dig med frygt, vil du være glad for at høre, at nogle få subtile teknikker kan være lige så effektive som over den øverste forførelse. Faktisk er jo mere subtil teknikken, jo bedre, psykologprofessor Robert Francoeur, Ph.D. fortæller Cosmopolitan. Hold det forsigtigt og suggestivt, og lad hans fantasi gøre resten.
Læs Mere
Relationer

Cool steder til en fødselsdag for teenagere i Memphis, TN

Efter mange år med klovner, magiske shows og petting zoologiske haver, vil din teenage nu gøre noget køligere til sin fødselsdag, hvor han ikke vil blive flov over at bringe sine venner. Den forskelligartede musik scene og forskellige teen-centriske aktiviteter steder giver Memphis teenagere en chance for at have en fødselsdagsfest, at de vil skatte godt ind i deres voksenalder.
Læs Mere
Relationer

Terapi til ugifte par

Med så meget fokus på ægteskabsrådgivning kan ugifte par måske undre sig over, hvordan de passer ind i terapien. Mens mange rådgivere mærker sig som "ægteskab counselors", er de ofte villige til at arbejde sammen med ugifte par for at hjælpe dem med at løse forholdsproblemer og lære færdigheder til at opbygge bedre og mere tilfredsstillende relationer.
Læs Mere
Relationer

Familiekonflikteksempler

Hver familie oplever konflikter på sin egen måde. Uenigheder er en normal del af at være familie og bo sammen. Familieforstyrrelser er ofte et resultat af forskellige personligheder, misforståelser og stressede familieproblemer. At forstå, at konflikten er normal er det første skridt i at lære at håndtere disse situationer.
Læs Mere
Relationer

Sådan løser du et kodependent forhold

Kodependens er et udtryk, der bruges til at beskrive usunde indbyrdes afhængige personlige relationer. Tegn på kodependens kan være lavt selvværd, svage grænser, dårlig eller uærlig kommunikation, problemer med intimitet, benægtelse af problemer og en bekymring over andres liv, ifølge Darlene Lancer i sin PsychCentral-artikel, "Symptomer på kodependens.
Læs Mere
Relationer

4 Nøgleegenskaber ved ikke-verbal kommunikation

Personer, der har evnen til at kommunikere, verbalt og ikke-verbalt, har den bedste chance for at opnå succesfulde relationer i deres personlige og professionelle liv, ifølge en HelpGuide.org-artikel, "Ikke-verbal kommunikation." Kroppssprog hjælper med at kommunikere din mundtlige besked samt tilslutte og opbygge stærkere relationer med dem omkring dig.
Læs Mere
Relationer

Sjove ting at lave i Los Angeles til en fødselsdag

Los Angeles tilbyder en bred vifte af aktiviteter til en fødselsdag. Uanset om du er vært for en fødselsdag til en anden eller kaster din egen bash, er der masser at gøre i denne store og forskelligartede by. Uanset om du vil have udendørs, sjov i solen eller et natventyr, er der altid noget der sker på en hvilken som helst dag på året.
Læs Mere
Relationer

Hvorfor er Date Fruits et Superfood?

Datoer, der hovedsagelig produceres i landene i Egypten, Saudi Arabien, Iran og Irak, er en rig kilde til energi, fiber, vitaminer og mineraler. Sammenlignet med andre tørrede frugter som abrikoser og figner er datoer en god kilde til forbindelser med antioxidantaktivitet. Med potentiale til at beskytte celler mod skade på frie radikaler er datoer faktisk en "superfood".
Læs Mere
Relationer

Sjove ting at gøre i Los Angeles til jul

Det uophørlige varme vejr og solskin i Los Angeles er måske ikke synonymt med jul i mange sind, men byen har en række specielle sjove begivenheder - herunder dem der har levende rensdyr og ægte sne - der kan fejres i hele feriesæsonen og / eller på selve ferien.
Læs Mere
Relationer

Gave ideer til en 60-årig mor

60 Er den nye 40, kun bedre, siger kvindernes sundhed og velværeforesøger Ellen Dolgen i artiklen "60 og Fabulous: The Secret to Successful Aging" for "Huffington Post." Derfor bør din gave til din mor på hendes 60 års fødselsdag være en, der fejrer denne vidunderlige milepæl. Ved at tage hensyn til din mors lidenskaber og interesser, bør du ikke have nogen mangel på gaveideer.
Læs Mere
Relationer

Ting at gøre efter Prom i Chicago

Hvis du leder efter noget andet at gøre efter prom i Chicago, i stedet for en slumrefest eller en sennatmiddag, skal du prøve noget, der holder dig i bevægelse. Den Windy City har udendørs attraktioner, en travl lakefront, parker og masser af steder at vise frem dine atletiske færdigheder. Krydstogter Når festivalerne slutter, skal du tage en tur ned i Chicago River eller Lake Michigan på en af ​​Chitown's krydstogtskibe.
Læs Mere
Relationer

Hemmelige Ting at gøre i Maui

Det siges, at en hemmelighed deles mellem to mennesker ikke længere er en hemmelighed. Bogstaveligt talt kan det være sandt, men hvis vi udvider definitionen til at omfatte de skjulte, de mindre besøgte og endog de æteriske, kan Maui hævde at have mange hemmeligheder. Navngivet til den polynesiske gud, der lassede solen for at bremse sin vej over himlen, har Maui udsøgte strande, resorts i verdensklasse og golfbaner.
Læs Mere
Relationer

Hvordan man skal håndtere vanskelige ældre forældre

Dine forældres aldring, kombineret med dine egne livsspændinger, kan være svært på en god dag. Når din ældre forælder ikke er modtagelig over for din hjælp eller er utrættelig eller retfærdig, kan du måske stille spørgsmålstegn ved dit engagement. Imidlertid kan sympati, forståelse og evnen til at træde tilbage og pleje sig selv forbedre dit forhold betydeligt.
Læs Mere
Relationer

Sådan opsiges Child Support i Californien

Når en dommer i Californien udsteder en børnesupport, skal betalingsmodtageren overholde ordren så længe retten kræver eller indtil den er ændret. Børnebidrag betales ikke for evigt, og hver domstol tillader børnebidragsudbydere at ændre børnenes støttebeløb i visse situationer. At afslutte en børnesupport ordre helt, men udelukker særlige omstændigheder, er meget vanskelig.
Læs Mere
Relationer

Strande i nærheden af ​​Jacksonville, North Carolina

North Carolina er en stat præget af et skiftende naturlandskab. Tre forskellige regioner, bjerge, Piemonte og kysten sætter scenen til en række udendørs eventyr. Over 300 miles af barriere ø strande trækker besøgende til surf og sand. Jacksonville, en by i Onslow County, ligger tæt på nogle få af statens mest populære og mest uspolerede strande.
Læs Mere
Relationer

Denne Simple Profile Change vil gøre dig til en online-dating Gud

Når det kommer til den yderst konkurrencedygtige verden af ​​online dating, har det en varm fysik og hurtig humor simpelthen ikke skåret det mere. Men der er en meget specifik ting, du kan gøre for at øge dine chancer for at chatte op den hottie på Bumble: Tal om mad! Ja, ifølge online dating service Zoosk vil enhver omtale af mad generelt på din profil øge dit antal indgående meddelelser, idet visse typer fødevarer nævnes som mere attraktive end andre.
Læs Mere
Relationer

Gaver til dads, der har alt

I år siger far, han har ingen fødselsdag, jul eller fars dagsgaver. Han har jo alt, hvad han har brug for. Hvad dette betyder er at du nu har mulighed for at få ham noget ud over gag gaver, tøfler og cologne. Overvej at få ham noget så specielt, at han vil glemme sin no-gift regel.
Læs Mere