Kategori Sport og fitness

5 måder at stoppe følelsen så træt af
Levevis

5 måder at stoppe følelsen så træt af

Er det den anden (eller tredje) kop kaffe der føles at være midt i til eftermiddag, hvor dine energiniveauer falder og alt hvad du kan tænke på? Vi elsker espresso, men har koffein i løbet af 3 p.m. slump kan rod i din søvn, fremme en endeløs cyklus af træthed, der efterlader dig kravle tilbage til den franske presse.

Læs Mere
Sport og fitness

Typer af ærmer til proteser

Prostetiske ben og arme er almindelige anordninger, der bruges til at erstatte ben, der er blevet amputeret på grund af skade eller sygdom. Personer udstyret med proteser, især ben, foretrækker ofte at dække benstubben med en blød beskyttelsesmuffe for at give komfort og bedre pasform til protesen.
Læs Mere
Sport og fitness

George W. Bush er på en Wellness Makeover Journey

Helt siden George W. Bush offentligt kæmpede for at få sin regn poncho på under Trumps indvielse, har vi set en mere menneskelig side af ham end nogensinde før. Men ifølge de seneste åbenbaringer er Bush meget mere som mange af os end vi nogensinde troede. Den tidligere præsident arbejder i øjeblikket på at leve en sundere og mere egnet livsstil.
Læs Mere
Sport og fitness

Hældning Bench Press Fordele

En af de mest udtalte sætninger i gymnastiksalen (især blandt mænd) er, "Hvor meget har du bænk?" Mens bænkpressen forbliver en af ​​de bedste målinger af overkroppens styrke, kan du bare træne den flade bænk alene forlade din samlede styrke og fysik lidt mangler. Uanset om du forsøger at få et større bryst, et stærkere bryst, eller begge, gør skråbenet, vil du hjælpe dig med at nå dine mål hurtigere.
Læs Mere
Sport og fitness

Er det sikkert at miste 15 pund om måneden?

Det er muligt at miste 15 pund i en enkelt måned, men det kan være en kombination af vanskelige og usikre. Uanset dine grunde til at ønske at tabe sig, kan vedtagelsen af ​​et mere realistisk mål hjælpe dig ikke blot med at nå målet, men også holde din krop sund i løbet af vægttabsrejsen. Selv hvis du taber langt færre end 15 pund om en måned, er det muligt, at vægttabet i høj grad forbedrer dit helbred.
Læs Mere
Sport og fitness

Gulds Gym Pull-Up Bar Øvelser

Gælder også som et træningsdør gym, Golds Gym pull-up bar er ikke kun for at gøre pull-ups. Det er designet til at udføre flere kropsvægtstyrkende øvelser til dine overkropsmuskler, herunder muskler i ryggen, brystet og arme. Snap apparatet til toppen eller bunden af ​​din dørramme eller sæt det på gulvet for at udføre yderligere øvelser.
Læs Mere
Sport og fitness

Officielle High School Federation Basketball Regler og Forordninger

High school basketball regler er fastsat af en organisation kendt som National Federation of State High School Associations. Som navnet antyder, regulerer NFHS reglerne for 16 forskellige sportsgrene til piger og drenge i alle 50 stater og Washington, DC. Omkring 18.500 medlemsskoler overholder de regler, der er vedtaget af NFHS, og sikrer konsistens for gymnasiekonkurrence i hele United Stater.
Læs Mere
Sport og fitness

Hvad sker der, når du har et vægtvest?

En vægtvest er et værdifuldt fitness tilbehør, der kan bruges af forskellige årsager. Nogle mennesker bærer en sådan vest under normal motion for at forbedre styrke og tabe sig. Atleter, der forbereder sig til bestemte sportsbegivenheder eller for at nå bestemte mål under træningen, skal også bruge en vægtvest. Vægt Vests Forklaret En vægtvest er lige hvad det lyder som en tung vest, der indeholder vægte.
Læs Mere
Sport og fitness

Kung Fu Leopard stilteknikker

Leopard-stil kung-fu er en underdisciplin af Shaolin Five Animals-skolen, der oprindeligt blev udviklet af en Choy Lay Fut kung-fu-mester kendt som "Mot." Ifølge Shaolin Gung-Fu Institute var leopardstil en sydlig stil stærkt påvirket af de mere aggressive nordlige stilarter af kung-fu.
Læs Mere
Sport og fitness

Tredemølle vs Kører udenfor

Øvelse der indebærer gentagne bevægelser af arme, ben og hofter er kendt som aerob aktivitet. En tredemølle er en aerob maskine, der anvendes i sportscentre og boliger. Brug af denne maskine og kører udenfor har deres ligheder og forskelle. Det du vælger afhænger af dine personlige interesser og præferencer.
Læs Mere
Sport og fitness

Tarmbevægelser øges med træning

Øvelse hjælper din krop til at se bedre ud, føle sig bedre og fungere bedre. Selvom det måske ikke er overraskende nyheder, kan du blive overrasket over at finde ud af, at regelmæssig træning har indflydelse på din tarmfunktion. Motion holder dig i stand, holder din vægt og afværger flere sygdomme, men regelmæssig motion er en vigtig måde at hjælpe med at afværge og behandle forstoppelse, da det kan fremme aktivitet i fordøjelseskanalen.
Læs Mere
Sport og fitness

Sådan tape en ankel til fodbold

Tapning af en ankel til fodbold er afgørende for at forhindre ankelforstuvninger og beskytte fortid eller nutidssprøjter fra genskader. Fodbold kræver mange dynamiske nedskæringer og bevægelser, der kræver høje niveauer af ankel stabilisering og kontrol. Selvom bånd ikke skal bruges i enhver situation, kan intens konkurrence konkurrere med behovet for ankelbånd.
Læs Mere
Sport og fitness

The Best Bass Fish Catching lokker

En almindelig misforståelse når det kommer til basfiske er, at bas er en hård type fisk at fange. Men med den rigtige agn og lokker kan du nemt rulle i en largemouth bas med lidt indsats. Markedet er overfyldt med en række forskellige typer og at finde de bedste bas lokker gør en forskel i, hvor mange fisk du kan fange.
Læs Mere
Sport og fitness

Olympiske svømmer Conor Dwyer er hårdeste træning

Da den 23-årige svømmer Conor Dwyer overførte fra University of Iowa til University of Florida for et par år siden, ændrede et par ting. Han fik en ny træner (2012 amerikanske olympiske mænds træner Gregg Troy), berømte nye holdkammerater (Ryan Lochte, Peter Vanderkaay) og især - efter alle de ændringer - han tjente nye anerkendelser: Han blev udnævnt til 2010 NCAA Swimmer of the Year .
Læs Mere
Sport og fitness

Hvor meget natrium er tabt under træning?

Kraftig motion er en måde natrium niveauer i kroppen er udarmet. Faktisk, som du sveder under motion, taber du natrium - selv om mængden af ​​mineralsk tab kan variere betydeligt fra person til person. Sørg for at erstatte natrium under og efter træning for at undgå farlige konsekvenser af for stort salttab.
Læs Mere
Sport og fitness

Tingling & Numbness i min fingerspids mens du kører

Løbere på alle niveauer kan opleve snurre og følelsesløshed i fingerspidserne. Fornemmelsen er som regel mere irritabel irritation end et medicinsk problem; Det kan dog også være et symptom på en underliggende sygdomstilstand. Forstå årsagerne til din prikken og følelsesløshed kan hjælpe dig med at bestemme en løsning.
Læs Mere
Sport og fitness

10 bedste mad med pistacienødder til en flad mave

Pistacienødder er en mad, der siges at hjælpe dig med at opnå en flad mave. Dette skyldes, at pistacienødder indeholder sunde enumættede fedtsyrer (MUFA'er). Det har vist sig, at denne type plantebaseret sundt fedt kan forbedre dit hjertes sundhed, bidrage til at forebygge kroniske sygdomme og kan endda direkte målrette fedtet i maven.
Læs Mere
Sport og fitness

Fitness Incentive Program Idéer

Corporate fitness-programmer opbygger ikke kun kammeratskab og moral, de kan forbedre virksomhedens bundlinier betydeligt. Forbedret arbejdstageres sundhed resulterer i lavere fravær, forbedret produktivitet, nedsatte sundhedsomkostninger og færre retssager, ifølge Wellness Council of America. Incitamenter og konkurrencer kan hjælpe din virksomhed med at øge medarbejderdeltagelsen i wellness-programmer.
Læs Mere
Sport og fitness

Best Combat Fighting Styles

De nærtliggende kampteknikker, der anvendes af verdens mest elite kampe enheder, offentliggøres ikke. Men da kampesystemer i dag typisk trækker på mange kilder, er det sikkert at antage, at kampstile, der anvendes af dygtige militære enheder, omfatter elementer af teknikker, som er inkluderet blandt de bedste tilgængelige.
Læs Mere
Sport og fitness

Stive albue øvelser

Hvis du mærker stivhed i albuen, skal du ikke ignorere den og fortsætte med at arbejde eller motionere. Din albue kan være øm og stiv på grund af en gentagen brugsskade - undertiden kaldet golferens albue eller tennis albue - eller du kan få en forvridning eller bursitis. Hvis din læge godkender, kan du bruge stretchøvelser til at øge armstyrken og reducere stivheden i albueforbindelsen.
Læs Mere
Sport og fitness

Korrekt vejrtrækning under sit-ups

Korrekt vejrtrækningsteknikker, når du laver sit-ups - eller enhver modstandsøvelse - kan gøre en enorm forskel i resultatet af din træning. Åndedræt betyder korrekt, at din træning kan give dig følelse af energi, mens ukorrekt vejrtrækning kan føle dig træt. Det kan endda resultere i skade eller andre sundhedsmæssige problemer, såsom hovedpine, svimmelhed og smerter i nakke og skuldre.
Læs Mere