Kategori Sundhed

Næse Ringe & Keloider
Mode

Næse Ringe & Keloider

Når huden er revet, er der potentiale for ardannelse og anden skade. En næsepiercing er en betydelig "tåre", der går helt igennem et tykt stykke hud, uanset om det er en næsebor piercing eller en gennem septum. Mens keloider er mest almindelige omkring ørepiercing, kan de også danne sig omkring en næse ring.

Læs Mere
Sundhed

Natural Cures for Baby Acne

Hvis du ser røde, bumslignende bump på barnets ansigt, der synes at være forværret, når han bliver nervøs eller græder, kan din baby have baby acne, ifølge Medline Plus. Baby acne opstår hovedsageligt på ansigtet, ikke på brystet, benene eller arme. Baby acne er et fælles resultat af de delte hormoner mellem mor og baby.
Læs Mere
Sundhed

Kan Gatorade øge blodtrykket?

Uanset om du er en konkurrencedygtig atlet eller en fitness-entusiast, eller du bare foretrækker søde alternativer til vand, kan du nyde at drikke Gatorad-drikkevarer. Gatorade tilbyder i moderation en sund mulighed, hvis du bruger den til dine ernæringsbehov. Men kostvalg er især vigtigt, hvis du er bekymret for dit blodtryk - og for meget Gatorade fører potentielt til højt blodtryk.
Læs Mere
Sundhed

Sådan bruges Wild Oregano Olie til at behandle bihulebetændelse

Wild oreganoolie er lavet af Origanum vulgare, en flerårig urt med små lilla blomster og mørkegrønne blade. Det har en skarp smag og bruges til madlavning til pizza og andre middelhavsretter. Den æteriske olie har medicinske egenskaber. De aktive ingredienser thymol og carvacrol er potente antibakterielle, antiseptiske og antisvampemidler.
Læs Mere
Sundhed

Hjemmelavet Sinus Skyl

For personer med allergi, forkølelse eller sinusproblemer kan brugen af ​​en hjemmelavet sinus skylle bringe lindring. Leveres til bihulerne ved at bruge en netpotte, en lille keramisk krukke svarende til en tekande; en pære sprøjte; eller vandingsflaske, kan en hjemmelavet sinusskylning hjælpe med at rydde næsepassagerne og gøre vejret lettere.
Læs Mere
Sundhed

Anvendes til en Citron Balm Tinktur

Citronmelisse, botanisk kendt som Melissa officinalis, er en del af Lamiaceae, eller mynte, familie. Urtenes medicinske værdi ligger hovedsagelig i terpener, tanniner og eugenol fundet i sine blade. University of Maryland Medical Center anbefaler at tage 2 til 3 ml citron balsam tinktur tre gange om dagen.
Læs Mere
Sundhed

Tegn og symptomer på en lav pulsfrekvens

En pulsrate betragtes som normal, hvis den falder mellem 60 og 100 slag pr. Minut, når en person er i ro. Mayo Clinic bemærker dog, at atleter, der er veluddannede, kan have hvilepulssatser mellem 40 og 60 slag pr. Minut. I den bredere befolkning betragtes en pulsfrekvens, der falder under 60 slag per minut, som en lav tilstand, der kaldes bradykardi.
Læs Mere
Sundhed

Hovedorganerne i reproduktionssystemet

Hos hanner er reproduktive systemets hovedorganer epididymis, prostata, sædvæske, vas deferens, penis, testikler og skrotum. Hos kvinder er reproduktionssystemets hovedorganer vagina, livmoderen og dens livmoderhals, æggeleder, æggestokke, vulva, labia minora, labia majora, klitoris og bryster.
Læs Mere
Sundhed

Hvilke frugter er lavere triglycerider?

Antioxidanter og andre forbindelser, der findes i frugt og grønt, hjælper med at beskytte dit hjerte, ifølge en undersøgelse, der blev offentliggjort i medicinsk journal "Platelets" i 2004. Avocados og kiwi er især to frugter, der har vist sig at sænke triglyceridniveauerne. Triglycerider er fedtstoffer, der opbevares, når du ikke brænder så mange kalorier som du forbruger.
Læs Mere
Sundhed

Kan visse urter øge sædvolumen?

En årsag til mandlig infertilitet er et lavt sædtal. Normalt manglende evne til at fostre et barn er det eneste tegn på et lavt sædtal, men hvis det faldende antal skyldes et hormonalt problem, kan der være andre symptomer, herunder seksuelle funktionsproblemer, ifølge Mayo Clinic. En underliggende tilstand med dårlig sundhed, stress eller angst kan bidrage til lavt sædtal.
Læs Mere
Sundhed

Forskellen mellem svampe og bakterier

Bakterier og svampe forekommer i alle miljøer. Hos mennesker kan disse livsformer være harmløse passagerer, deltage i gavnlige biologiske processer eller forårsage sygdom. Bakterielle og svampeinfektioner påvirker mennesker i alle aldre og spænder fra mindre til potentielt livstruende. Bakterier og svampe har ligheder og forskelle, der påvirker deres sygdomsfremkaldende potentiale og behandling.
Læs Mere
Sundhed

Hvad er hydrokolrensning?

Hydrokolonrensning eller kolonvanding er en alternativ terapi, der anvendes til afgiftning. Proceduren indebærer anvendelse af vand, urteopløsninger og enzymer til eliminering af toksiner i mavetarmsystemet. Hydrokolonrensning er ikke en erstatning for medicinsk behandling; Kontakt din sundhedspleje for at diskutere eventuelle risici.
Læs Mere
Sundhed

Ganoderma Lucidum Bivirkninger

I mere end 4.000 år har traditionel kinesisk og japansk medicin inkluderet Ganoderma lucidum som et middel til at fremme lang levetid og behandle astma, hoste, træthed og leverlidelser, ifølge Drugs.com. Mere almindeligt kendt som reishi eller ling zhi, er denne store woody champignon undertiden brugt af kræft- og hiv-patienter som et immunforsvar, ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center.
Læs Mere
Sundhed

Er der urtemedicin til svær gastrit?

Gastrit er en tilstand forbundet med unormal betændelse i maven af ​​maven. National Clearinghouse Information Clearinghouse udtaler, at selvom mange mennesker med denne tilstand klager over ubehag i overkroppen, kan nogle mennesker slet ikke opleve symptomer. Før du tager urtemedicin for at hjælpe med at behandle din gastrit, planlæg et besøg med din læge for at diskutere urtelaterede emner som dosering og behandlingens varighed.
Læs Mere
Sundhed

Spise, motion og sundhedstips til din 30'erne, 40'erne, 50'erne og 60'erne

Ifølge Nutrition and Dietetics Academy vil din metabolisme sænke to til otte procent pr. Årti efter 30 år. Faktisk vil fra 30 år den gennemsnitlige voksen få et pund om året. For at hjælpe dig med at give anbefalinger til de rigtige fødevarer, fitness og kosttilskud for hvert årti skabte vi infografier med tips til spisning, motion og tilskud tilpasset mennesker i deres 30'erne, 40'erne, 50'erne og 60'erne.
Læs Mere
Sundhed

Fordele ved Kyolic Hvidløg

Når hvidløg kommer i tankerne, tænker du sandsynligvis på sin skarp smag og nytte i madlavning. Hvidløg har dog været en del af traditionel urtemedicin i århundreder, og kyolisk hvidløg, en type aldret hvidløgekstrakt, der også er lugtfri, anbefales af praktiserende læger for mange almindelige lidelser. Moderne videnskab understøtter nogle potentielt betydelige sundhedsmæssige fordele ved at forbruge kyolsk hvidløg.
Læs Mere
Sundhed

Hjem Remedy Behandlinger for en Leg Ulcer

Et sår på benet er et åbent sår, der har svært ved at helbrede og er tilbagevendende. Årsager til bensår omfatter dårlig cirkulation og diabetes samt ventil og kredsløbsdysfunktion. Ifølge Cleveland Clinic er de mest almindelige bensår venøse stasis-sår, som udgør op til 90 procent af alle sårtilfælde.
Læs Mere
Sundhed

Bivirkninger ved at standse kreatin

Kreatin er et kosttilskud, der bruges af mange atleter i et forsøg på at øge motionens ydeevne og muskelvækst. Det er også syntetiseret af din krop i forskellige organer, herunder din bugspytkirtlen og nyrerne. Mens du supplerer med kreatin, øges dine totale serumkreatinniveauer og mængden af ​​kreatin, der er lagret i dine muskler.
Læs Mere
Sundhed

Naturlige måder at rense toksiner fra kroppen

De naturlige måder er mange at rense toksiner fra din krop, en proces der almindeligvis betegnes som afgiftning eller "detox" for kort. Detox fokuserer på rensende toksiner fra indre organer, herunder lever, nyrer og galdeblære. Toksinerne frigives i blodbanen og udskilles gennem huden eller afføringen.
Læs Mere
Sundhed

Virkninger af zink på blodtryk

Zink er et metal sporelement, der er nødvendigt for menneskers sundhed i meget små mængder. Hvis du har for meget eller for lidt zink i din krop, kan det smide forskellige kropssystemer ud af balance, herunder din krops evne til at opretholde normalt blodtryk. Tal med din læge om zink for at sikre, at du får nok, men ikke så meget, at du udvikler zinktoksicitet.
Læs Mere
Sundhed

Hvordan ved jeg, om jeg havde en orgasme?

Orgasme er også kendt som seksuel klimaks. Det er oftest forårsaget af stimulering af kønsorganerne. Orgasmen styres af det ufrivillige nervesystem (også kendt som det autonome nervesystem), hvilket betyder, at tegn og kropsaktioner, der opstår under orgasmen, ikke er under frivillig kontrol. Orgasme, som opleves af mænd og kvinder, resulterer i en følelse af eufori såvel som andre tegn, såsom muskelkontraktion.
Læs Mere