Kategori Mode

Liste over nationale fitness kæder
Vægtstyring

Liste over nationale fitness kæder

Regelmæssig motion er en vigtig del af ethvert vægttab plan. Mange mennesker vælger at deltage i et træningscenter som en måde at øge motivation og opfylde deres fitness mål. At lære om de forskellige nationale fitnesskæder gør det nemt at sammenligne fordele, omkostninger og andre kvaliteter til at vælge gymnastiksalen, der passer til dig.

Læs Mere
Mode

Botox til rynker i læber

Læben og mundområderne er tilbøjelige til solskader og er konstant aktive i tale og udtryk. Gentagelsen af ​​ansigtsanimation og tale fører til udvikling af folder og riller rundt om læber og mund. Kombiner dette med det naturlige tab af hudelasticitet, der opstår med aldring, og det er ikke underligt, at læber og mund ofte er to af de første steder, hvor rynker dannes.
Læs Mere
Mode

Hvorfor ateleter fjerner kropshår

Body hårfjerning betragtes som en byrde for de fleste mennesker. Det kan være en tidskrævende opgave, der kræver regelmæssig ugentlig vedligeholdelse. Der kan opstå problemer som f.eks. Barberkniv eller udvikling af smertefulde indgroede hår. Alligevel fjerner mange atleter, både kvinder og mænd, deres hår regelmæssigt. Der skal være god grund bag den.
Læs Mere
Mode

Kløende hud på min bryst

Kløende hud kan forekomme overalt på din krop. Det amerikanske Academy of Dermatologists definerer kløende hud som en kløe eller fornemmelse, der får dig til at ridse. Kløende hud kaldes også kløe og er forårsaget af en række faktorer. Da behandlingerne vil variere afhængigt af hvad der har forårsaget din kløende hud, er det bedst at konsultere en læge for at bestemme årsagen til kløende hud.
Læs Mere
Mode

Fordele ved en ansigtsskræl

Facialskræller involverer anvendelse af stoffer som kemikalier til at eksfoliere beskadiget hud. Facial peels kan gavne udseendet af din ansigtshud. Skrælene slough af det øverste lag af huden, afslørende nyere, mere ungdommelig hud. At gå gennem en ansigtsskal har nogle risici, men også nogle få fordele.
Læs Mere
Mode

Sådan trimmer du et bryllupsnetværk

De chokerende høje prismærker på dine bryllupsklæringer kan få dig til at bære. Mange brude tilbehør, såsom et fuldt beaded, trimmet bryllupslør, kan koste op ad flere hundrede dollars og er langt ud af mange bruders budgetter. En smart måde at spare penge på, mens du stadig får det udseende, du ønsker, er at lave dit eget slør eller købe et almindeligt slør og tilføje dine egne udsmykninger.
Læs Mere
Mode

Skal du presse Blackheads?

Blackheads er porer, der er blevet delvist blokeret af olie, døde hudceller og bakterier. De kaldes også åbne komedoner, fordi porerne ikke lukkes helt. Derudover er indholdet tæt på porens overflade og sorte fra udsættelse for luften. Blackheads tager ofte lang tid at rydde, og det kan være fristende at presse for at rydde dem hurtigere.
Læs Mere
Mode

Virkningerne af Retin-A på huden

Uanset om du søger at reparere solskader, bekæmpe acne eller slippe af med disse irriterende krager fødder omkring dine øjne, kan du overveje et hudpleje regime, der involverer Retin-A. Navnet på vitamin A-derivatretinol Retin-A er tilgængelig på recept for at forbedre den overordnede struktur og udseende af din hud.
Læs Mere
Mode

Sådan Shave Private Areas

Der er flere måder at fjerne hår, der vokser nær din kønsregion, men barbering er den nemmeste måde at bruge derhjemme. Barbering kan være en smertefri, bump-fri oplevelse, når du er færdig med de rigtige værktøjer og den rigtige teknik. Mange mænd og kvinder føler sig mere kloge og mere attraktive, efter at de har brugt deres private områder; Men barbering af disse områder er et personligt valg, der helt op til dig.
Læs Mere
Mode

Hjemmelavet Cellulite Remedy

Cellulite - lommer af dæmpet, pucket fedt, normalt på din skæl, mave, hofter og lår - kan være vildt og frustrerende svært at slippe af med. Cellulitens appelsinskal udseende er forårsaget af fibrøse tråde af bindevæv, som skubber fedtceller udad; aldring, fødsel og overvægt kan alle fremme udviklingen af ​​cellulite.
Læs Mere
Mode

Forskelle mellem fedt og cellulite

En væsentlig bestanddel af den menneskelige krop, fedt findes i to grundlæggende typer: subkutan og visceral. Dine gener spiller en stor rolle i, hvor mange fedtceller du har, hvilken type fedtceller de er, og hvor de er placeret. Dit fysiske niveau spiller også en rolle i, hvor meget kropsfedt du har.
Læs Mere
Mode

Kan jeg bære Sheer-Toed strømper med Sandal Heels?

Strømpebukser eller ingen strømper, det er spørgsmålet. Mens mange kvinder kan lide den dækning, som strømper giver, holder de ikke altid godt sammen med sandaler og åbne tæer. Du kan opnå dette udseende med succes ved at vælge den rigtige type rene strømper. Hvis du ikke er helt klar til at tygge alt, kan rene strømper holde dig dækket.
Læs Mere
Mode

Glykolsyre til rynker

Alfa hydroxy syrer - også kendt som frugtsyrer - bruges i deres forskellige former til behandling af hudforhold, såsom akne og rynker. Et eksempel på en alfa hydroxy syre er glycolsyre, som er afledt af sukkerrør. Når det påføres huden i forskellige koncentrationer, kan glykolsyre reducere nogle almindelige tegn på aldring.
Læs Mere
Mode

Sådan Stop Hair Growing In My Ears

Ørehår holder ud skadelige bakterier og skærer ned på øreinfektioner. Men som mænd og kvinder bliver ældre, kan øret hår vokse længere og være mere mærkbar. Det indre ørehår skal trimmes og ikke fjernes; dog kan det ydre ørehår sikkert fjernes og forhindres. Efter nogle få tips kan du slippe af med ydre ørehår og stoppe væksten, hvilket eliminerer behovet for barbering og voksning.
Læs Mere
Mode

Lotion for kløende hud

At finde langvarig lindring for kløende hud kan være udfordrende. Mens cremer og lotioner kan hjælpe med at reducere dine symptomer midlertidigt, kan kløen komme tilbage, hvilket får dig til at ridse din hud rå. At bestemme den underliggende årsag til din kløe kan hjælpe dig med at vælge den mest passende lotion eller behandling for dit problem.
Læs Mere
Mode

Hvad er årsagen til grov, tør, kyllinglignende hud?

Grov, tør, kyllingagtig hud er ikke skadelig for dit helbred, men det kan være meget pinligt. Tilstanden er normalt forårsaget af keratose pilaris. Heldigvis er der en række behandlinger til rådighed for at bidrage til at reducere udseendet af tilstanden. Beskrivelse Keratose pilaris er en almindelig hudtilstand også kendt som "kyllingeskind".
Læs Mere
Mode

Hvordan slippe af med en bums, der ikke vil pope

Pimples eller acne er små, hævede irritationer, der opstår på huden, når bakterier, snavs og olie bliver fanget i hårsækkene, ifølge MayoClinic.com. Du kan trykke bakterien dybere ind i huden, hvilket gør bums værre. I stedet modstå din trang til at presse. Behandl din pimple med en over-the-counter eller hjemme afhjælpning.
Læs Mere
Mode

Kan Aminosyrer, Biotin og B-kompleks fremme hårvækst?

Den gennemsnitlige hovedbund indeholder 300.000 follikler, hvorfra der vokser ét hår hver. På et givet tidspunkt vokser 90 procent af dit hår og 10 procent er i en hvilende fase. Dit hår vokser en halv tommer om måneden eller omkring en fod om året. I løbet af dagen kan du forvente omkring 150 hår at falde ud. For at fremme hårvækst kan B-vitaminer, aminosyrer og biotin hjælpe, men kontroller altid med din læge.
Læs Mere
Mode

Hvordan man reducerer cellulite på benene

Cellulite er et stof, der bliver fanget i bindevævet, der findes under huden. Det er dybest set små klumper af fedtceller, der giver huden et klumpet, orange-skal udseende. Selv om det ikke er livstruende, kan dets udseende på benene få en person til at føle sig selvbevidst. For at reducere cellulite skal du behandle det på samme måde som du ville behandle almindeligt fedt, mens du lægger vægt på benene.
Læs Mere
Mode

Hot Shower Benefits

Varme brusere har vand med temperaturer fra 96 ​​til 105 grader Fahrenheit. Et varmt bad føles ikke kun godt, det kan også være til gavn for dit helbred. Nøglen er ikke at blive derinde for længe, ​​da det kan tørre din hud ud. Men fem til 10 minutter under varmt vand kan arbejde undere for din krop, muskler, led og overordnet humør.
Læs Mere
Mode

Årsager til for tidlig grå hår

De fleste mennesker begynder at udvikle gråt hår omkring eller efter 50 år. Dette er en normal aldringsproces. Men nogle mennesker oplever grå hår så tidligt som deres teenageår og tidlige 20s. Dette kan være en normal biologisk funktion på grund af genetik, da nogle mennesker simpelthen er udsatte for tidlig pigmenteringstab i hårstrengene, hvilket resulterer i gråt hår.
Læs Mere