Kategori Sygdomme

Årsager til Palpitationer og Tinnitus
Sygdomme

Årsager til Palpitationer og Tinnitus

Tinnitus er et udtryk, der beskriver ringing i ørerne. Normalt forekommer det i begge ører og er kun synlig for den person, der oplever ringen. I sjældne tilfælde går tinnitus sammen med andre forhold, der kan være årsagen til ringen. Vaskulære lidelser og forhøjet blodtryk er begge ualmindelige men mulige årsager til tinnitus.

Læs Mere
Sygdomme

Hvordan man identificerer blod i afføringen

Blod vises i afføringen af ​​forskellige årsager, herunder infektion, kræft, fordøjelsesforstyrrelser og åbne sår, såsom hæmorider og sår. Blod kan være synligt for det menneskelige øje i nogle tilfælde, hvilket tyder på, at blodet er fra det nedre fordøjelseskanalen. Eller blodet vil være mindre indlysende, hvilket indikerer, at det kommer fra det øvre fordøjelseskanalen.
Læs Mere
Sygdomme

Herpes bivirkninger

Herpes simplex virus er det forårsagende middel til herpes infektioner. Oral herpes er forårsaget af herpes simplex type 1-viruset, mens genital herpes er forårsaget af herpes simplex type 2-virus. Herpesviruset er stærkt smitsomt og er i stand til at reproducere i mange forskellige typer celler. Sidevirkninger, der ofte er forbundet med en herpesinfektion, omfatter hævede lymfeknuder og orale eller genitalblærer.
Læs Mere
Sygdomme

Fordele og ulemper ved strålebehandling

Strålebehandling er en af ​​de mange terapier, der er tilgængelige fra 2011 for at bekæmpe kræft. Strålebehandling bruger højdosisdoser af stråling til at ødelægge kræftceller. Det bruges ofte sammen med andre behandlinger, herunder kirurgi og kemoterapi, til at ødelægge kræftceller. Strålebehandling kan med succes behandle bryst, prostata, skjoldbruskkirtel og mange andre typer kræft.
Læs Mere
Sygdomme

Koger under amning

Sårhed og revnet hud omkring brystvorterne under amning er normalt, men revner i huden åbner vejen for brystinfektioner. Udvikling af en infektion sker typisk inden for de første seks uger af amning, selv om det er muligt at få en infektion under fravænning. Infektioner er mindre almindelige end de engang var på grund af forbedrede hygiejnepraksis; hvis du bliver smittet, kan du opleve smerter i dine bryster, hævelse, influenzalignende symptomer og koger.
Læs Mere
Sygdomme

Generiske navne til Augmentin

Augmentin er et antibiotikum, der anvendes til behandling af bakterielle infektioner. Augmentin er sammensat af to kemikalier, amoxicillin og clavulanat, som arbejder i synergi til behandling af øreinfektioner, sinusinfektion, urinvejsinfektion (UTI), lungebetændelse, hudinfektioner og infektioner i nedre luftveje. Det er godkendt til brug hos den pædiatriske og voksne befolkning.
Læs Mere
Sygdomme

Sådan fjernes manstruationsperioden

Menstruationslugt er normalt mild og ikke påviselig af dem omkring dig. Alligevel kan det være stærkt nok at blive problematisk, og du skal tage skridt til at fjerne det. Hvis ingen infektion er til stede, betyder det kun nogle få enkle ændringer i din menstruationsrutine. Hvis infektion er til stede, kan din læge hjælpe dig med at rydde op for smitten og lugten.
Læs Mere
Sygdomme

Hårtab og lavt testosteron

Hårtab kan forekomme gennem flere mekanismer, men den eneste form, der er relateret til testosteronniveauer, er kendt som androgenetisk alopeci. En arvelig lidelse præget af udtynding af hovedbunden, androgenetisk alopeci forekommer hos både mænd og kvinder gennem en androgen-medieret mekanisme. Selv om dette syndrom er teknisk lavt testosterontilstand, oplever kroppen faktisk høje androgenniveauer på grund af mekanismen af ​​dihydrotestosteron (DHT), en metabolit af testosteron med kraftige and
Læs Mere
Sygdomme

Har Stålskærne Havre Indeholder Gluten?

Stål skåret havre er skiver stykker af havregryn, den centrale del af kornet. I modsætning til mange andre korn kan proteinerne, der findes i havre, være sikre for personer med cøliaki, et immunrespons mod proteingluten. Tilføjelse af havre som en del af en glutenfri diæt kan tilføje tekstur og mæthed, der kan mangle for mennesker, der ikke kan forbruge de fleste kornprodukter, men der er stadig kontroverser om, hvorvidt havre er virkelig sikre for dem, hvis organer ikke kan håndtere gluten.
Læs Mere
Sygdomme

Sådan tager du DMSO Oralt til Arthritis

DMSO, også kendt som dimethylsulfoxid, er et kraftigt opløsningsmiddel, der også kan trænge gennem alle væv undtagen negle, hår og tandemalje. Nogle mener, at dimethylsulfoxid kan bruges til at hjælpe med at behandle arthritis, på grund af dette kemikalies evne til at fungere som en antioxidant, forklarer Dimethyl Sulfoxide Information Center.
Læs Mere
Sygdomme

Avocados og Bananer Har denne overraskende sundhedsfordel til fælles

Det er ikke som om nogen af ​​os har brug for endnu en grund til at spise mere lækker avocado toast, men bare hvis du gør det, har vi nogle gode nyheder: En undersøgelse offentliggjort i Journal of Clinical Investigation viste, at kalium, et mineral, der forekommer i både avocado og bananer, kan forebygge og hjælpe med at behandle hjertesygdomme, nr.
Læs Mere
Sygdomme

Lungebetændelse Symptomer hos spædbørn

Lungebetændelse, en lungeinfektion, skyldes flere mikroorganismer, herunder bakterier, vira, parasitter og svampe, siger KidsHealth, en medicinsk ressource, der leveres af Nemours Foundation. Afhængigt af årsagen kan spædbørn med lungebetændelse kræve medicinsk behandling for at hjælpe med vejrtrækning eller væskeudskiftning.
Læs Mere
Sygdomme

Røde bump under tungen

Røde bump på eller under tungen kan være alarmerende. I det mindste er de resultatet af at spise for mange sure eller sukkerholdige fødevarer, og de kan højst være et tegn på sygdom. I de fleste tilfælde er disse stød blot en gener. Mens de kan være smertefulde, vil de sandsynligvis gå væk alene på få dage.
Læs Mere
Sygdomme

Sådan Gør Grapefrugt Juice Taste Better

Friskpresset grapefrugtsaft er en nærende måde at starte din dag på. Denne citrusfrugt indeholder ingen fedt, kolesterol eller natrium og pakker en høj mængde vitamin C, vitamin A og antioxidant lycopen. Grapefrugt er også naturligt tærte, og dens saft kan smage ret surt. Kombiner din grapefrugtsaft med andre friske frugter eller grøntsagssaft eller sød det med et strejf af naturlig sødestof.
Læs Mere
Sygdomme

Durian Frugt og højt blodtryk

Højt blodtryk eller hypertension øger risikoen for hjertesygdomme og slagtilfælde, men en sund kost, herunder frisk frugt, kan sænke dine tal. Du kan arbejde durian i en sund kost som du ville have en anden frugt: Ingen videnskabelig forskning forbinder durian til enten en stigning eller nedsættelse af blodtrykket.
Læs Mere
Sygdomme

Hudforstyrrelser, der forårsager pigment tab

Pigment tab kan være bekymrende. Det er nogle gange begrænset til små patches af huden, men kan være mere generaliseret. Forståelse af pigmenternes tab er nøglen til at bestemme de mest hensigtsmæssige næste trin. Fælles årsager til tab af pigment omfatter hudforhold som vitiligo, betændelse, sårheling med ardannelse, infektion og en række andre tilstande, som en person kan blive født med eller erhverve.
Læs Mere
Sygdomme

Kost til at reducere blyniveauer i blod

Antallet af børn med forhøjet blyniveau faldt fra næsten 8 procent til 1 procent af de testede børn ifølge CDC-overvågningsdata indsamlet mellem 1999 og 2009. For de børn med forhøjede blyniveauer - ofte mindretal og børn fra lavindkomstfamilier - fører Forgiftning kan påvirke næsten ethvert kropsligt system, men er særligt skadeligt for det neurologiske system og hjernen.
Læs Mere
Sygdomme

Bivirkninger ved standsning af testosteronskud

Udover den mere publicerede brug af testosteron for at øge muskelmassen til vægtløftere, atleter og kropsbyggere, gives testosteron også til ondskabsformer som hypogonadisme (en hormonel ubalance, der resulterer i lav sexdrift og lav sædproduktion) hos mænd og for prævention med kvinder. Når en gang er stoppet, reverserer nedsættelsen af ​​testosteron i en patient virkningerne af den tidligere stigning og kan også have andre bivirkninger.
Læs Mere
Sygdomme

Hvordan man behandler skæl i farvebehandlet hår

Kronisk kløe, flak og rødme er kollektivt kendt som skæl. Selv om det kan være pinligt, er denne tilstand ikke alvorlig. Behandling af sådanne forhold kan være svært, men der er mange muligheder at vælge imellem. Farvebehandlet hår kan falme eller bløde ved brug af mange kommercielle skælprodukter.
Læs Mere
Sygdomme

Tegn på autisme i 20 måneder gammel baby

Jenny McCarthy, Dan Marino og Sylvester Stallone er alle berømtheder, der skinner mediefokuset på autisme. En ud af 110 børn modtager diagnosen årligt, ifølge centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse. Drenge er mere tilbøjelige til at lide end piger, men forskellene slutter der. Autisme forekommer i enhver etnisk, racistisk og socioøkonomisk gruppe.
Læs Mere