Kategori Levevis

Levevis

Team Building øvelser for små grupper

Oversigt Teamopbygningsaktiviteter opmuntrer deltagerne til at opbygge kammeratskab, forbedre kommunikation, udvikle kollektive strategier og skabe tillid. Den vellykkede gennemførelse af de fleste teamopbygningsopgaver kræver samarbejde, lytning til andre, deling af ideer eller vilje til at prøve nye tilgange.
Læs Mere
Levevis

Opvarmning: Elektrisk Vs. Propan

Propan er et kulbrintebrændstof, der almindeligvis opbevares som væske i trykbeholdere, og kan brændes for at producere varme. Elektriske varmeapparater kræver en stærk strømkilde, som f.eks. En stikkontakt, der er forsynet med hovedstrømnettet, for at forsyne tilstrækkelig elektricitet til at producere nyttig varme. Af denne grund benyttes elektriske varmeapparater sjældent i landdistrikter og udendørsindstillinger langt fra strømnettet - indstillinger, hvor en bærbar brændstofforsyning giver p
Læs Mere
Levevis

Anvendelse af citronsyre

Citronsyre er en naturligt forekommende syre, der primært findes i flere sorter af frugt og grøntsager, med citrusfrugter som citroner og limer indeholdende de højeste mængder. Denne organiske syre har mange anvendelser, herunder som et tilsætningsstof / konserveringsmiddel, ingrediens i kosmetiske produkter og som et kraftigt rengøringsmiddel.
Læs Mere
Levevis

Sådan er du følelsesmæssigt støttende

Når en ven eller en elskede har at gøre med en vanskelig situation, finder vi os ofte ikke ved, hvad de skal gøre. Uanset om de går gennem en breakup, sørger for tab eller oplever ægteskabsproblemer, kan det være udfordrende at finde en måde at hjælpe dem med. Selv om der ikke er nogen rigtig eller fejlagtig måde at vise din støtte på, kan du være der for dem på måder der viser respekt for deres individuelle personlighed og situation.
Læs Mere
Levevis

Betydningen af ​​verbal og ikke-verbal kommunikation

Mennesker er pakkedyr. Vores forfædre jagede og samlet som en kollektiv, afhængig af hinanden for beskyttelse, næring og ledsagelse. Vores succes som en art og som enkeltpersoner afhænger af vores evne til effektivt at kommunikere, både verbalt og ikke-verbalt. Verbal og ikke-verbal kommunikation formidler vores interaktioner med andre i forretnings- og interpersonelle relationer, såvel som vores økonomiske og personlige succes og vores fysiske og psykiske velbefindende.
Læs Mere
Levevis

Vær din egen Valentine 7-dages Self-Love Udfordring med Sophie Gray

Hvem behøver ikke en lille kærlighed? Og gætte hvem der altid er der for at give det? Det ville være dig. Selvpleje har været et varmt emne sidst, og en stor del af det viser dig selv en lille kærlighed. Til ære for Valentinsdag har vi slået sammen med Sophie Gray på en spændende ny udfordring, der vil tage dig på en rejse af selvkærlighed.
Læs Mere
Levevis

Ulemperne ved automatiske tellermaskiner

I USA er der ca. 400.000 automatiske (eller automatiserede) tellermaskiner, også kendt som pengeautomater. ATM'en blev perfektioneret af Luther George Simjian, en New York opfinder, der overbeviste en bybank i 1930'erne om, at øjeblikkelig check indbetaling fra lokale arbejdere ville være en fordel for banken.
Læs Mere
Levevis

Oplysninger, der er nødvendige for en kreditcheck

En kreditcheck bruges til at bestemme andres kreditværdighed. En kreditcheck kan være så simpel som at få en ansøger FICO-score eller kreditværdighedsnummer eller så kompleks som at trække en fusioneret rapport fra alle tre kreditrapporteringsbureauer-Experian, TransUnion og Equifax. At vide, hvilke oplysninger der kræves for en kreditcheck, hjælper dig med at være forberedt, hvis du møder med en långiver eller virksomhed.
Læs Mere
Levevis

Flyver med en tøs næse

Hvis du planlægger at flyve med en prikket næse fra en sinusinfektion, allergi eller forkølelse, kan du tænke dig at genoverveje dine planer. Da kabinetrykket ændres under flyvningens opstigning og nedstigning, kan du komme i svær smerte eller opleve andre komplikationer. Hvis du ikke kan udskyde din rejse, skal du sørge for at flyde på flyet bevæbnet med viden og værktøjer for at gøre dit fly så smertefrit som muligt.
Læs Mere
Levevis

Sådan ansøger du en livsforsikringspolitik for en afdød forælder

En forælders død er uundgåeligt hård. Selv om døden var forventet, eller endda en lettelse som det nogle gange er tilfældet med lange sygdomme, er følelsesmæssige slag virkelig og undertiden svækkende. Udover sorg kan logistik af en forældres død være overvældende, især med sorg, der sætter dig på mindre end din ressourcefulde bedste.
Læs Mere
Levevis

Hvordan man skriver en e-mail Søger en job

I år tidligere havde jobjagere post eller fax deres forsendelsesbreve og genoptaget til potentielle arbejdsgivere. I den moderne tidsalder virker denne praksis som en fortid. Så længe du har adgang til en e-mail-konto, kan du sende ansættelseschefer alle de oplysninger, du har brug for fra din hjemmecomputer.
Læs Mere
Levevis

Plastgenbrugsniveauer

Plast er et af de mest rigelige materialer, der er til rådighed i dag. Plast kan findes i poser, flasker, kopper, plader og meget mere. Det kan virke ret generisk, men der er faktisk syv forskellige niveauer af plast. Harpiksidentifikationskoderne blev frivilligt udviklet i 1988 af SPI, Plastics Industry Trade Organization.
Læs Mere
Levevis

Økologisk Fodaftryk af en Vegansk Diet Vs. Kødædende kost

En kostændring i retning af veganisme er en af ​​de mest kraftfulde, håndgribelige måder at reducere ens individuelle, husstand eller samfunds økologiske fodaftryk. Ifølge data fra miljøarbejdsgruppen, hvis en familie med fire personer holder op med at spise kød og ost i en uge, er de til gavn for miljøet så meget, som hvis de stoppede med at køre bil i 35 uger.
Læs Mere
Levevis

Kan du bære medicin i din pung på Southwest Airlines?

Som på alle flyselskaber skal passagerer på sydvestlige områder overholde de regler, som Transportsikkerhedsadministrationen fastsætter, hvad du kan medbringe på flyet i din bagage. Du kan medbringe mest medicin om bord, herunder receptpligtig medicin. Bare sørg for at læse TSA's råd før du går ud for lufthavnen.
Læs Mere
Levevis

Hvad er effektiv kommunikation?

Kommunikation er processen med at dele information, tanker og følelser mellem mennesker gennem tale, skrive eller kropssprog. Effektiv kommunikation udvider konceptet til at kræve, at transmitteret indhold modtages og forstås af en person på den måde, den var beregnet til. Formålet med effektiv kommunikation er at skabe en fælles opfattelse, ændre adfærd og indhente oplysninger.
Læs Mere
Levevis

Virkningerne af ukorrekt bortskaffelse af affald

At kaste dagligdagse genstande i skraldespanden kan virke som anden natur for mange mennesker. Hvis du implementerer genbrugsteknikker i din livsstil, tager du et positivt skridt i retning af at hjælpe miljøet. Learner.org bemærker, at der alene i USA produceres over 230 millioner tons affald hvert år.
Læs Mere
Levevis

Målindstilling Træningsaktiviteter

Indstilling af mål kan hjælpe dig med at præcisere dine behov, færdigheder og mål. Ved at forestille og udtrykke den måde, hvorpå du vil leve dit liv i nutiden og i fremtiden, kan du arbejde baglæns for at bestemme de nødvendige skridt til at nå dine mål. Heldigvis kan du bruge mange sjove og konstruktive aktiviteter til at træne dig selv for at skabe, skærpe og opfylde dine egne mål.
Læs Mere
Levevis

Hvad er ulemperne ved at gå grønt?

Mens grøn livsstil ofte er spekuleret som mange fordele for Jorden og dens indbyggere, er der også visse ulemper ved at gå grønt. Mens du bor på en miljøvenlig måde, kan du bidrage til at minimere visse negative konsekvenser for planeten. Der er visse faktorer forbundet med at gå grønt, der potentielt kan være en ulempe for dem, der vedtager denne type livsstil.
Læs Mere
Levevis

Sådan File Newborns på skatter

Hvis dit nyfødte barn blev født før 31. december, skal du medtage ham på din indkomstskat for det pågældende år. Nyfødte kan dramatisk reducere dit skatteforpligtelse, især hvis du er i stand til at gøre krav på barneskatkreditten. Disse skattefordele er beregnet til at give forældre de nødvendige ressourcer til at finansiere deres nyfødte.
Læs Mere
Levevis

Hvordan man bor 35 år længere

Livet er for kort. Du må ikke have kontrol over den gigantiske meteor, der rammer dig i hovedet, mens du går ned ad gaden. Men hvis du antager, at dit uheldige lotteri nummer ikke kommer op, har du en bemærkelsesværdig mængde kontrol over, hvor længe du bor. Det viser sig, at livsstil er vigtigere end genetik ved at bestemme, hvor længe du vil leve, ifølge en undersøgelse fra Göteborgs Universitet, der blev offentliggjort i Journal of Internal Medicine.
Læs Mere