Kategori Parenting

Sådan bruges forberedelse H til rynker
Mode

Sådan bruges forberedelse H til rynker

Forberedelse H (hæmorhhoid salven) blev fremstillet med et levende gærcellederivat (LYCD) kaldet Bio-Dyne på et tidspunkt i USA. Det er stadig i Canada. Det hjælper med at fremme sårheling, tykkere hud og reducerer rynkevolumen. I dag er den amerikanske version lavet af phenylephrin, som er en vasokonstrictor og kun midlertidigt strammer huden.

Læs Mere
Parenting

Overdreven C-vitamin i tidlig graviditet

At være sund er vital under graviditeten. C-vitamin er prydet som en af ​​nøglerne til et godt helbred på grund af dets immunforstærkende omdømme. Mens noget C-vitamin er afgørende for en sund graviditet, kan for meget føre til problemer i både dig og din baby, især i tidlig graviditet. Medmindre din læge fortæller ellers, skal du få alle de C-vitamin du har brug for fra en sund, velafbalanceret kost og dit prænatale vitamin, ikke fra vitamin C-tilskud.
Læs Mere
Parenting

De anbefalede daglige kaloriindtag for toårige

Måltiderne kan virke som en kamp mellem dig og din 2-årige, men du skal gøre næring højt prioriteret for at sikre en sund vækst og udvikling i dit barn. Småbørn behøver ikke så mange kalorier som voksne, så få mest muligt af disse kalorier ved at servere næringsdigtige måltider og snacks. Giv dine 2-årige sunde valg og lad ham bestemme, hvor meget han vil spise.
Læs Mere
Parenting

Første symptomer på en anden graviditet

Hver graviditet er forskellig fra den næste. Symptomerne en kvinde oplevelser kan være nøjagtigt det samme i anden graviditet som de var i den første. Nogle kvinder kan mærke symptomer tidligere i graviditeten, eller de kan være senere. Det er ikke ualmindeligt, at nogle tegn på graviditet er mere eller mindre intense, end de var første gang.
Læs Mere
Parenting

At udføre adfærd i en treårig gammel

Mens opførende adfærd er almindelig hos de fleste 3-årige børn, modvirker en rolig, hurtig forældresvar negativ adfærd. Forebyggelse og styrkelse af positiv adfærd er de bedste indgreb; Det er dog uundgåeligt regelmæssigt at handle, uanset hvor vågent forældrene er. Bliv bekendt med en række strategier til at håndtere problematisk toddleradfærd.
Læs Mere
Parenting

Tegn på sociopati i teenagere

Sociopati - mere korrekt kaldet antisocial personlighedsforstyrrelse, ifølge MedlinePlus hjemmeside - er en destruktiv og dysfunktionel kronisk mental tilstand. Sociopater, som de personer, der har antisocial personlighedsforstyrrelse, kaldes, behandler andre koldt, har ingen hensyn til rigtigt og forkert og har ofte problemer med narkotika og alkoholmisbrug, ifølge personaleforfattere på Mayo Clinic hjemmeside.
Læs Mere
Parenting

Udviklingsmæssige egenskaber hos småbørn

De nysgerrige små væsner kendt som småbørn - børn mellem 1 og 3 år gamle - forlader det umodne spædbarnsstadium, men endnu ikke klar til den mere precokale førskolefase. Typisk børneudvikling omfatter et spring fremad i motorudvikling, stigninger i mentale resonansfærdigheder og den spirende begyndelse af social og følelsesmæssig vækst.
Læs Mere
Parenting

Gaver til at bringe til sygehuset for nye forældre

Hjælp en speciel ny mor og far, der fejrer fødslen af ​​deres nye bundt af glæde ved at overraske dem på hospitalet med en tankevækkende og nyttig gave. Da de nye forældre sandsynligvis allerede har mange af de almindelige forsyninger, de skal bruge i de første par måneder, kan du give dem en gave, der vil hjælpe dem med lidt mere tid til at fokusere på deres nye familie og slappe af i løbet af få år øjeblikke alene.
Læs Mere
Parenting

Sådan laver du hjemmelavet baby mad med pærer

Den søde smag af pærer er ofte godt lide af babyer, og de er nærende. Pærer er højt i fiber, en god kilde til kobber og rig på vitaminer C og K, ifølge George Mateljan Foundation. Forbered din egen hjemmelavede babymad ud af frisk hjemmelavet eller opbevar købt pærer. Ikke kun vil du spare penge over færdiglavede kommercielle baby mad mærker, du kan forsikre din babys mad indeholder de højeste kvalitet og friskeste ingredienser.
Læs Mere
Parenting

Hvornår er baby klar til fase 2 mad?

Din baby bør være klar til trin 2-fødevarer på ca. 6 måneder. Fase 2 fødevarer omfatter mashed eller hakket frugt og grøntsager. Du kan nu introducere pasta, kød, yoghurt og ost i dit barns kost. Din baby læser for at gå videre til fase 2 fødevarer, når han kan svale let, begynder at fodre sig selv, ønsker mere mad ved måltider og udvikler flere tænder.
Læs Mere
Parenting

Hvordan man taber sig på Savella

Savella er navnet-mærkeformen af ​​det generiske lægemiddel milnacipran, som anvendes til behandling af fibromyalgi. Denne pille tages to gange om dagen, medmindre det er ordineret i en alternativ doseringsplan. Det øger mængden af ​​serotonin og norepinephrin, neurotransmittere i hjernen, der hjælper med at stoppe bevægelsen af ​​smertesignaler.
Læs Mere
Parenting

Olympiske lege til fysisk uddannelse

OL temaet passer godt ind i undervisningsplanen på alle niveauer. Børnene deltager i aktiviteter, der simulerer faktiske begivenheder i enten sommer- eller vinter-OL. Temaet er ideelt i et rigtigt OL-år, men du kan bruge det når som helst for at tilføje variation til gymklassen. Torch Relay Den olympiske fakkel er et symbol på spillene.
Læs Mere
Parenting

Hvorfor trækker min baby på og ud af brystvorten under amning?

At lære at forstå dit barns tegn kan tage overalt fra dage til måneder. Når din baby trækker væk fra din brystvorte under amning, kan det betyde en lang række ting. Vær ikke bekymret eller modløs, når det sker. Så længe han stadig vokser og synes at være tilfreds ved slutningen af ​​hver fodring, får han nok nok mælk.
Læs Mere
Parenting

Virkningerne af voldelig litteratur om børn

Børn der observerer andre udfører en aggressiv adfærd er mere tilbøjelige til at udvise den samme aggressive adfærd med det samme, ifølge et studie fra 2006, udgivet af Brad J. Bushman og L. Rowell Huesmann i Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine. Dette svar kan forekomme på grund af høj ophidselse eller fordi intense følelser tilskrives provokationen.
Læs Mere
Parenting

Hvad kan jeg spise for min brystfødte baby at få en tarmbevægelse?

Når du ammer din baby, modtager han i første omgang colostrum, som har afførende egenskaber, fra dig. Når det er helt væk fra din mælk - omkring seks uger - kan han kun passere afføring hver få dage eller en gang om ugen. Hvis det er tilfældet, er der ikke behov for at forsøge at bevæge hans fordøjelsessystem sammen - hvilket er lige så godt, da der ikke er noget du kan spise, der er garanteret at hjælpe din baby med en afføring.
Læs Mere
Parenting

Sådan ved du, om dit barns tandkød er hævet

Mens du begynder at tænde, bliver dit barns tandkød svulmet, da tænderne bevæger sig smertefuldt gennem de ømme tyggegummivæv. Hævede tandkød er ikke det eneste tegn på tænder. Andre kardinale tegn indbefatter tung kramning, irritabilitet, søvnløshed om natten, at bide og gnide tandkødene. Hvis du fanger opsvulmet tandkød i tide, kan du gøre meget mere for at berolige dit barns tændsmerter.
Læs Mere
Parenting

Historie af forseglede vedtagelsesrekorder

Hvis du er et amerikansk voksenoptaget barn eller adoptiv, en fødselsforælder eller en adoptivforælder født efter 1940, antager du sandsynligvis, at statens adoptionsregistre altid er blevet lukket. Men før 1940 var statens adoptionsregistre normalt åbne for voksne adopterede, der søgte deres fødselsrekorder. Det romerske imperium Vedtagelser I Rom var de fleste adoptioner "åbne" adoptioner, hvor en familie uden mandlig arving ville adoptere en dreng fra en anden familie.
Læs Mere
Parenting

Sådan opretter du en tillid til mindre børn

En tillid til mindreårige er den samme som en tillid til voksne med den eneste undtagelse, at testatoren - den person, der skaber tilliden - skal udpege en bevarer til at styre økonomien i tilliden, indtil barnet bliver voksen. Du kan indeholde bestemmelser i tilliden, der begrænser hvordan depotbanken kan bruge midlerne og endda begrænse barnets evne til at trække tillidens midler tilbage, når han bliver voksen.
Læs Mere
Parenting

Fordelene ved international adoption

Når et par beslutter sig for at vedtage et barn, skal de afgøre, om de hellere vil vedtage et barn fra deres hjemland, kaldet en indenlandsk adoption. eller fra et andet land, kaldet en international eller udenlandsk vedtagelse. Hvis et par føler sig komfortabelt forældre et barn fra en anden kultur, kan de forvente flere fordele ved deres internationale adoption, som de ikke ville have med en indenlandsk adoption.
Læs Mere
Parenting

Øvelse-inducerede anafylaksi symptomer

Motion skal forbedre dit helbred, så ideen om, at visse mennesker kan være allergiske over for at træne, virker tilsyneladende forvirrende. En artikel i "Journal of Allergy and Clinical Immunology" beskriver imidlertid en tilstand, der hedder motion anafylaksi. Mens sjældne er motion anafylaksi en allergisk reaktion, der opstår under fysisk anstrengelse.
Læs Mere
Parenting

Hvornår anerkender nyfødte deres forældres stemmer?

Hvis du tror, ​​at dit ufødte barn reagerer, når du taler med ham, har du ret. Børn genkender velkendte stemmer, selv før de er født, især mors stemme. Når din baby er født, vil han vende hovedet mod dig, når du snakker og genkender din stemme. Du kan lette hans kendskab til dig ved at tale ofte med ham selv før han kommer ind i denne verden.
Læs Mere