Parenting

Hvordan man ikke mister tålmodighed med børn

Pin
+1
Send
Share
Send

Dine børn kan måske ikke vide meget om verden, men de er bar-ingen eksperter ved at skubbe grænser og forsøge tålmodighed. Men du behøver ikke at være en zen mester til at håndtere de forsøg på at opdrage dine børn. Øvelse af tålmodighed med dine børn kommer med bevidst indsats, empati og perspektiv.

Trin 1

Sæt dig selv i dit barns sko. Ligesom du ikke ville chastisere nogen med en fysisk begrænsning, ved at dit barn ikke er fuldt udviklet med hensyn til modenhed, adfærd og sociale gracer. Der er nogle ting, hun måske ikke kan gøre endnu, og intet skriger eller taber tålmodighed vil skynde hende sammen. Kom ned på hendes niveau og prøv at opleve livet som hun ser det. Med andre ord, empati.

Trin 2

Hjælp dit barn til at forstå det generelle koncept, at hans adfærd påvirker andre mennesker. Hvis han for eksempel holder sig ved at gøre sig klar til skole om morgenen, kan hans tardiness forstyrre klasseværelset og gøre dig sen for arbejde og kunne påvirke din beskæftigelse. Hvis du koncentrerer dig om et projekt, og han konstant afbryder, skal du bruge vilkår, han kan forstå for at lade ham vide, hvad konsekvenserne er, hvis du ikke afslutter dit arbejde til tiden.

Trin 3

Undersøg dine reaktioner. Spørg dig selv, hvilken følelsesmæssig udløser dit barn har trukket, når du reagerer med utålmodighed. Overvej at du kan blive flov og tror, ​​at hendes handlinger er en afspejling af dine forældrefærdigheder. Måske er du bekymret for dit barns fremtid eller bekymret for, hvordan hendes adfærd påvirker dig.

Trin 4

Indstil et godt eksempel. Sørg for, at dit barn ikke lærer sin afskrækkende adfærd fra dig. Bestem, om han råber og kæmper, når han ikke kommer sin vej, fordi det er hvad du gør. Måske fortæller han og afsætter pligter, fordi du har lært ham det. Accepter, at nogle af hans opførsel er lært og tage det som en udfordring at rydde op i din egen handling.

Trin 5

Sæt grænser og adfærdsmæssige forventninger til dit barn og håndhæve dem konsekvent. Planlæg forude for problemerne. Hvis du hver nat har problemer med at få din ungdom til at starte sin sengetid rutine, annoncerer tidligt om aftenen, hvad hun skal gøre. Gentag det. For eksempel, fortæl hende, at hun efter middagen kan spille, så rydde op, og så skal hun tage et bad. For et ældre barn, der afviser lektier, skal du forsinke de tidssvin, der hjælper hende med at forlade, såsom fjernsyn, spil eller computere. Forvent, uanset hvad det er, der vil forårsage et adfærdsmæssigt problem, der så afbryder din tålmodighedsmåler.

Trin 6

Giv dine børnemuligheder til at praktisere og lykkes i selvkontrol. Brug aldersrelaterede strategier til at sætte ham op for at gøre ting, som f.eks. Vente uden klage, komme sammen med søskende, udfør et sæt af gøremål uden at være nøje overvåget. Aktiviteter som at klippe græsplænen, rakeblade og lave middag kræver betydelige mængder tid. At koncentrere sig om disse opgaver kan være nyttigt, når du giver dit barn mulighed for at beherske kontrol.

Trin 7

Øv dig tålmodighed. Tænk på det som en muskel. Når du føler dig selv at miste tålmodighed, har du en mantra eller rutine, som du kan bruge til straks at diffundere din vrede eller frustration. Tæl baglæns, reciter vers, tag en tur, tal det ud, grine - hvad der er passende og nemt. Derefter behandle det egentlige problem ved hånden med et roligt sind, snarere end en frazzled en. Jo mere du bevidst udøver tålmodighed, desto mere vil du have.

Advarsler

  • Slip dit behov for alt til at gå rigtigt hele tiden. Det alene kan hjælpe dig med at komme ned på den følelsesmæssige rutsjebane af utålmodighed. Nogle dage må du være forsinket. Nogle dage vil børnene kæmpe, og nogle dage vil du miste din tålmodighed.

Tips

  • Forvent ikke ændringer natten over - i dit barn eller dig selv. At anerkende din utålmodighed er lige så meget et problem som dit barns misbrug. Hav tålmodighed med dig selv. Mange års konditionering tager tid at reagere på forandringer.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Ekspedisjonsskolen2 Ep07: krangling (Februar 2020).