Parenting

Sådan forebygger du brystsugning efter graviditet

Pin
+1
Send
Share
Send

Saksende bryster er en fælles bekymring for en gravid kvinde. Uheldigvis er sagende bryster i stor udstrækning genetisk. Det er også normalt, at brystvæv sænkes med alderen, uanset om en kvinde nogensinde har født. Dette betyder ikke, at det er umuligt at forhindre eller bremse processen med brystsagning. Faktisk kan kvinder gøre flere ting for at holde deres bryster perky så længe som muligt.

Trin 1

Brug underholdende underbeklædning under graviditeten. Beskytter brystene mod sagging begynder før barnet er født. Som din graviditet skrider frem, bliver dine bryster større. Hold op med deres vækst ved at købe større bras. At bo med en uhyggelig bh er ubehagelig og giver ikke dine bryster med ordentlig støtte.

Trin 2

Overvåg din vægtforøgelse under graviditeten. Ifølge Mayo Clinic er vægtøgning på mellem 25 og 35 pund det rigtige beløb for en person, der er en sund vægt, når hun bliver gravid. En person, der er undervægtig, skal få mere, mens en person, der er overvægtig, skal få mindre. Selvom det ikke er en god ide at gå på en kaloriebegrænset kost under graviditet, skal du tænke grundigt, før du spiser is, kager eller andre næringsstoffer, højt kalorieindhold. Overdreven vægtforøgelse spredes i hele kroppen, herunder brysterne. Jo større de bliver under graviditeten, desto mere kan de sag senere, på grund af overskydende vægt og den strakte hud.

Trin 3

Hold din hud godt fugtet. For at holde huden godt fugtet, kan den forblive bøjelig og rebound fra at strække lidt lettere. Mens der er mange cremer og lotioner specielt rettet mod gravide, vil enhver fugtgivende creme gavne din hud.

Trin 4

Efter fødslen investerer du i nye bh'er. Hvis du er sygeplejerske, forvent at gå gennem flere størrelser. Når din baby er ung og plejer ofte, vil dine bryster nok forblive relativt store. Da din baby udvikler en regelmæssig tidsplan og begynder at tilføje fast mad til sin kost, begynder dit bryst at vende tilbage til deres før graviditet størrelse. Hvis du ikke ammer, skal du ikke forvente, at dine bryster vender tilbage til normal med det samme. Du kan muligvis gå lige fra dine barselbras til dine før graviditet, men det er bedst at købe en anden størrelse, der giver korrekt støtte.

Trin 5

Tab af graviditetsvægt i moderat tempo. Mens det er fristende at smøre væk de graviditet pounds så hurtigt som muligt, tabe vægten langsomt har mange fordele. Ikke kun er det mindre frustrerende og stressende, det kan forbedre udseendet af din hud. At tabe sig langsomt giver huden mulighed for at hoppe tilbage fra sin tidligere strakte position i et moderat tempo.

Trin 6

Løft vægte for at styrke musklerne, der støtter brystet og ryggen. Udøvelse hjælper dig ikke kun med at tabe sig og lindre stress, men det kan også styrke musklerne, som understøtter brystvævet, så de virker perkere og musklerne i ryggen, hvilket hjælper dig med at stå oprejst. Begge disse forbedrer udseendet af dine bryster. Bær en veludstyret, lun, sportslig bh.

Advarsler

  • Lad dig ikke fristes til at betale mange penge for cremer eller lotioner, der lover øjeblikkelige resultater.

Tips

  • Vær tålmodig. Din krop vil ikke vende tilbage til sin præ-graviditet form natten over.

Ting du skal bruge

  • Veludstyrede bras
  • fugtighedscreme
  • Vægte

Pin
+1
Send
Share
Send