Parenting

Halsbrand medicin, der er trygge for graviditet

Pin
+1
Send
Share
Send

Nogle kvinder har aldrig oplevet halsbrand, før de blev gravid, og andre har haft det i årevis, før de blev gravide. Uanset om graviditeten kan øge sandsynligheden for halsbrand af flere årsager, herunder hormoner, ekstravægt og tryk fra barnet. Forebyggelsesmetoder for halsbrand, såsom at spise flere små måltider hele dagen og undgå visse udløsende fødevarer, er den første behandlingslinje under graviditeten. Når problemet ikke forbedres, kan en læge anbefale over-the-counter eller receptpligtige lægemidler.

Calciumcarbonat

Tugbare antacida fremstillet af calciumcarbonat antages at være generelt harmløse under graviditeten, foreslår BabyCenter.com. Flere mærker er forbundet med denne type antacida, som ud over at lindre halsbrand kan øge kvindens daglige calciumindtag. American Family Physician påpeger, at dette stof er kategoriseret som en klasse C-risiko under graviditeten, hvilket betyder, at undersøgelser hos dyr har vist nogen risiko for fosteret, men menneskelige studier er ikke blevet udført. SafeFetus.com, et websted, der bruges til at kontrollere lægemiddelsikkerhedsvurderinger under graviditeten, anbefaler, at kvinder undgår denne type antacida i første trimester, når lægemidler kan have størst indflydelse på fosteret. Rådgivning til en læge inden brug anbefales.

Magnesiumhydroxid

Som calciumcarbonat har magnesiumhydroxid ingen sikkerhedsklassifikation. Denne type antacida kommer i både tyggetablet og flydende form. Som kalciumcarbonat antacida neutraliserer det syre, da det begynder. Undersøgelser har ikke afsløret, at stoffet er sikkert eller usikkert under graviditeten, ifølge SafeFetus. SafeFetus. anbefaler, at kvinder undgår at tage høje doser under graviditeten. Uden en læge er det vigtigt, at en gravid kvinde også undgår at tage magnesiumhydroxid gennem hele graviditeten.

Magnesiumoxid

Drugs.com beskriver magnesiumoxid som et væsentligt mineral. Tager en oral kapsel af denne antacid kan forøge niveauet af magnesium i kroppen og neutralisere mavesyre. SafeFetus.com rapporterer, at denne type antacid er en kategori B-risiko under graviditeten. Det betyder, at kontrollerede undersøgelser af dyr i reproduktion ikke viser nogen risiko for fosteret, men de samme undersøgelser skal endnu ikke udføres hos gravide kvinder.

Antacida at undgå

Flere antacida er ikke sikre under graviditeten eller har negative bivirkninger. Disse omfatter dem, der indeholder aluminium, aspirin, natriumcitrat og natriumbicarbonat. BabyCenter.com påpeger, at aluminium kan være forstoppende og giftigt i store doser. Aspirin bør ikke tages under graviditet, og det findes i nogle populære brusende antacida drikkevarer opført som salicylat eller acetylsalicylsyre. Natriumhydrogencarbonat, kendt som kogepulver, sælges også under natriumcitrat. Denne type antacid kan øge natriumniveauet og føre til vandretention.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Den plagsomme soppen (Februar 2020).