Kategori Parenting

Sådan bruges forberedelse H til rynker
Mode

Sådan bruges forberedelse H til rynker

Forberedelse H (hæmorhhoid salven) blev fremstillet med et levende gærcellederivat (LYCD) kaldet Bio-Dyne på et tidspunkt i USA. Det er stadig i Canada. Det hjælper med at fremme sårheling, tykkere hud og reducerer rynkevolumen. I dag er den amerikanske version lavet af phenylephrin, som er en vasokonstrictor og kun midlertidigt strammer huden.

Læs Mere
Parenting

Væsker og væsker Mødre kan drikke mens de er gravid

Alt du spiser og drikker under graviditeten, vil blive leveret til din baby gennem navlestrengen. Nogle væsker er skadelige for dit ufødte barn. Det er vigtigt at vide, hvilke væsker der er sikre at forbruge under graviditeten. Vand Vand er den vigtigste væske du har brug for under graviditeten. Vand er nødvendigt for at fjerne affaldsprodukter, absorbere næringsstoffer, regulere kropstemperatur og udføre metaboliske processer.
Læs Mere
Parenting

19-ugers spædbarnsudvikling

I de første tre måneder af din babys liv tilbragte han det meste af sin tid at spise, sove og beskytte bleer. Da han er 19 uger gammel, nærmer sig femmånedersmærket, begynder han at blive opmærksom på verden omkring ham og udvikle sin egen personlighed. Hver dag ser det ud til, han gør nye fremskridt i sin fysiske, sociale, følelsesmæssige og sproglige udvikling.
Læs Mere
Parenting

Legetøj til en Toddler Sensorimotorudvikling

Når din lille pige spiller, udfører han et vigtigt job - han bygger en forståelse selv, andre mennesker og verden omkring ham. Dit lille barn bruger sensorimotoriseret leg til at finde ud af sit miljø og sin egen krop. Når dit barn leger med legetøj og andre genstande, lærer han hvad hans egne muskler kan gøre, får øve med bevægelser, han har brug for for hverdagen, og lærer egenskaberne ved de objekter han spiller med.
Læs Mere
Parenting

Lille Røde Bump på Min Babys Ansigt

En babys hudpleje kan have så mange op og ned som en teenager. For nye forældre er udbruddet af små røde bump på det glatte, bløde ansigt af deres baby en alarmerende begivenhed og et opkald til øjeblikkelig handling. Inden du planlægger en aftale med hudlægen, skal du tage dyb indånding og en måling af komfort ved at vide, at disse lune pletter ikke er sandsynlige alvorlige og sandsynligvis vil rydde op alene.
Læs Mere
Parenting

Om tidlig baby udvikling

For tidlig babyer er født før deres forfaldsdato og har ofte både sundhedsmæssige og udviklingsmæssige problemer på grund af det. Mange for tidlige babyer vokser godt med tiden og fortsætter med at leve sunde, lykkelige liv som børn og voksne. Nogle babyer født for tidligt lider dårlig udvikling, mentalt og fysisk, som desværre kan påvirke deres hele liv.
Læs Mere
Parenting

Hvor meget natrium er for meget til gravide kvinder?

Der er aldrig en vigtigere tid i livet at spise sundt end under graviditeten. Tidligere blev gravide kvinder anbefalet at være forsigtige med saltindtagelse for at minimere opblødning og vandretention. Mens du ikke kan undgå de almindelige graviditetsklager, vil saltet ikke forværre dem, og det er nødvendigt for at opretholde væskeniveauerne.
Læs Mere
Parenting

Sådan heler en småbarns skrabet næse

En blodpræget, skrabet næse på et grædende barn er alarmerende, men i de fleste tilfælde er der ikke behov for panik. Selvom de kan bløde og sting, skrab eller slid, er sjældent alvorlige og kun involverer overfladelagene i huden. Skrabede næser er almindelige hos småbørn og småbørn, normalt som følge af korte fald eller andre mindre ulykker.
Læs Mere
Parenting

Er rygsmerter et tidligt tegn på graviditet?

Uanset om et par forsøger at blive gravid eller håber at undgå graviditet, kan ventetiden på to uger mellem ægløsning og en positiv eller negativ graviditetstest være følelsesmæssigt stressende. Mens nogle kvinder finder, oplever de ingen symptomer på tidlig graviditet overhovedet, andre har kvalme, træthed, ømme bryster og et væld af andre tidlige tegn på graviditet.
Læs Mere
Parenting

Hvad kan forårsage en ni måneder gammel baby at begynde at gagging under fodring?

Der er mange grunde til en 9 måneder gammel baby gags under fodring. Spise er hårdt arbejde for dit spædbarn og kræver de nødvendige færdigheder til at sluge, suge og trække vejret på samme tid. Det er også en meget trættende opgave. Fordi gagging mens du spiser er frustrerende for din baby og nogle gange har farlige konsekvenser, er det afgørende at forstå, hvorfor det opstår.
Læs Mere
Parenting

Quickvue HCG & Graviditet

QuickVue One-Step hCG er en tidlig graviditetstest, der bruger urin til at opdage en graviditet, mens QuickVue hCG kombinationsprøven kan bruge en urin eller blodprøve. I modsætning til mange graviditetstest er QuickVue en kassette-type test, i modsætning til en midstream, dipstick test. Denne test bruges i klinikker, kontorer og andre faglige indstillinger, når en graviditetstest er påkrævet.
Læs Mere
Parenting

Tilskud til enlige arbejdsmødre

At være en enkelt arbejdende mor, der forsøger at komme forbi, kan være udfordrende. At være enlige moder husstand kan tilbyde store trængsler. Der ydes stipendier til enlige mødre til at udføre hverdagens opgaver, mens de går i skole. Af de mange tilgængelige tilskud yder støtte til ting som børnepasning, forsyningsselskaber, boliger og uddannelse.
Læs Mere
Parenting

Tegn til at vise dig vokser stadig for en mand

Udvidelse af købmandslister og tomme køleskabe er ofte de første indikatorer for forældre, at deres sønner har startet den hurtige vækst i forbindelse med ungdomsårene. Når puberteten begynder, kan en dreng fortsætte med at vokse i yderligere fem til seks år, inden han når sin voksenstørrelse. Fortsat vækst bør overvåges af din teenagers læge ved regelmæssige kontrol.
Læs Mere
Parenting

Sådan hjælper børn med at udvikle observationsfærdigheder

Verden indeholder en overflod af seværdigheder at se, lugte, høre, smag og røre ved. Når du forsøger at oplyse dit barn om den store verden, der venter på efterforskning, skal du forberede hende på eventyret. Din ungdom skal udvikle ivrige observationsfærdigheder for at gøre det muligt for hende at bemærke interessepunkter omkring hende.
Læs Mere
Parenting

En beskrivelse af fostrets hjerteudviklingstrin

En af de mest spændende øjeblikke for graviditet for forældre er at synet eller lyden af ​​det slagende føtal hjerte. Når hjertet er i stand til at blive hørt, når det forstærkes af fosterdoppler, omkring 9 til 10 uger af graviditeten (se referencen 5), er hjertet allerede fuldt dannet med fire kamre, to atria og to ventrikler, ligesom en voksen hjerte.
Læs Mere
Parenting

Behavior Management Strategies for Børn

Oversigt Behavior management er brugen af ​​teknikker til at ændre eller eliminere uønsket adfærd og tilskynde til ønskelig adfærd. Mental sundhedspersonale, lærere, ungdomsbetjeningsarbejdere og forældre bruger alle adfærdsstyringsstrategier. Voksne kan anvende forskellige adfærdsstyringsstrategier på forskellige tidspunkter og for forskellige børn.
Læs Mere
Parenting

Round ligament varicosities i graviditet

Gravide kvinder udvikler undertiden svulmet bækkenvener, der krydser ind i lysken og vikler rundt om livmoderens runde ligament. Disse åreknuder, som normalt forekommer i løbet af andet trimester eller senere, sjældent forårsager smerte, kræver ikke kirurgi og forsvinder normalt, når kvinder har født. Om runde ligament Et ledbånd er et stykke hårdt og fleksibelt bindevæv, som forbinder to knogler eller brusk, holder en fælles sammen eller understøtter et organ, og holder det på plads.
Læs Mere
Parenting

Hvornår er et barn for gammelt at sove i sin moders seng?

Co-sleeping, også kendt som beddeling, er et kontroversielt emne i USA. At tillade en ung baby at dele forældresengen kan gøres stort set uden for bekvemmeligheden. Men ifølge MayoClinic.Com og American Academy of Pediatrics er dit barn allerede for gammel til at sove i en forældres seng den dag du tager ham hjem fra hospitalet.
Læs Mere
Parenting

Sådan beregner du ægløsning for uregelmæssig menstruation

Når din krop er på en regelmæssig menstruationscyklus, er det let at fortælle, hvornår du er frugtbar, og når du skal forvente din periode. Men når du har uregelmæssige menstruationscyklusser, kan din frugtbare periode være anderledes hver måned. Denne frugtbare tid, centrering omkring ægløsning, afgiver nogle fortælle tegn. Hvis du ved hvad du skal kigge efter i din krop, kan du spore din ægløsning hver måned og forudsige de bedste tider at tænke over.
Læs Mere
Parenting

De bedste måder at få babyer til at sove på lange flyture

Uanset om du flyver over Atlanterhavet eller bare flyver over statslinjen, kan ideen om at forsøge at berolige en skrigende og hånende baby for hele flyets varighed gøre enhver mor dræbe af frygt. Hvis du er bekymret for, at din baby vil være utilfreds, når din rejse rejser og skaber en lang række utilfredse kolleger, så prøv at planlægge det for at opmuntre din lille til at sove gennem turen - din hygiejne vil takke dig senere.
Læs Mere
Parenting

De bedste måder at få et barn til at stoppe med at hoste

Behandling af dit barns hoste kan være en udfordring. Siden 2008 har US Food and Drug Administration anbefalet, at forældre undgår at behandle børns hoste med over-the-counter hostemedicin; fordelene ved disse lægemidler opvejer ikke potentielle ulemper. Heldigvis er det muligt at behandle hoste effektivt hjemme.
Læs Mere