Parenting

Aktiviteter til at opbygge forældrenes færdigheder

Pin
+1
Send
Share
Send

At blive forælder er en af ​​de mest givende og udfordrende roller en person kan indgå i livet. At opdrage et barn er en konstant forandring, da hans behov, krav og udviklingsstadier udvikler sig. Gennem læring og praksis kan forældre udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at give et solidt grundlag for deres børn.

Dit billede af succesfuld forældre

Ved at definere de attributter, som du ser som omfattende gode forældrefærdigheder - som tålmodighed, konsistens, ærlighed eller loyalitet - kan du begynde at overvåge dig selv, når du interagerer med dit barn. Senere reflektere over de attributter du demonstrerer, og dem, du gerne vil videreudvikle.

Tal til dit supportteam

Du vil blive mere succesfuld i børneopdræt, hvis du og din ægtefælle er enige om grundlæggende værdier og hvordan du indleder dem i dit barn. Når partnere adskiller sig i deres tilgang eller grænser, kan det være forvirrende for et barn. Forfatter og underviser Jay Davidson foreslår, at forældre tager tid til at tænke og tale om værdier på en måde, der gør det muligt at overføre disse idealer til deres børn. Han indikerer, at når alle familiemedlemmer kommunikerer om disse vigtige fundamenter, er der en følelse af tilhørsforhold, og familien arbejder mod de samme mål som en gruppe.

Hvis du har en ven eller en slægtning, der har demonstreret solid forældrefærdigheder, spørg hende, hvad hun finder effektive til at opdrage børn. Hun kan foreslå noget, der klikker for dig og din familie. Husk dog, at alle børn er forskellige, med deres egne temperament og personligheder, så det, der har været effektivt for en person, kan ikke fungere for en anden.

Uddanne dig selv

Der er mange bøger og blade, der dækker forskellige stadier af børneudvikling. Spørg venner og familie, hvis de har nogen yndlingsbøger eller hjemmesider, de vil anbefale. Ved at forstå hvad man kan forvente på barnets forskellige udviklingsfaser, kan en forælder forberede sig på forhånd, hvordan han agter at støtte og reagere på barnets ændringer. Ud over at få et overblik over børneudvikling, giver mange bøger nyttige teknikker, der vil lede forældre gennem forældringsprocessen.

Tag et børneudviklingskursus på et kollegium for at lære mere om de ændringer, der skal forventes i dit voksende barn. Tilmeld dig en forældreklasse for at lære specifikke tips til håndtering af barndomsfaser. Forældre klasser kan tilbydes af et fællesskabscenter, kirke eller skole distrikt. Ved at engagere sig i aktiv læring med andre forældre kan du nyde godt af at høre, hvilke andre forældre står overfor, og instruktørens praktiske løsninger til at håndtere forældreproblemer.

Deltag i en modergruppe

Grupper som Mommy og Me klasser er gode måder at møde andre forældre og få nyttige oplysninger om forældre. Nogle grupper er legegrupper, og nogle grupper har gæstetalere som børnepsykologer eller taleterapeuter, som mange finder nyttige. Du kan generelt finde disse grupper på samfundscentre, kirker, biblioteker og offentlige skoler.

Tålmodighed og ros

Forældre er ofte sagt at være et af de sværeste job. Du rejser et barn, der vil ændre sig og vokse. Hvad der hjælper i en fase af hans udvikling, kan ikke være nyttigt i næste fase. Vær tålmodig med dit barn, men vær tålmodig med dig selv, og du lærer forældrenes færdigheder.

At udvikle et barns selvværd er afgørende for at opdrage et barn, der kan påtage sig ansvar, blive uafhængigt og i sidste ende blive en produktiv voksen. Psykologer ved Child Development Institute antyder, at forældres ord og handlinger har en stor indvirkning på deres børn, og derfor har forældrene størst indflydelse på at udvikle deres børns selvværd.

Pin
+1
Send
Share
Send