Parenting

Hernia komplikationer under graviditet

Pin
+1
Send
Share
Send

En brokkelse under en graviditet er et alvorligt helbredsproblem. Det opstår, når en del af tarmen buler ud gennem mavemusklen. Hver brok under graviditeten vil skabe unikke komplikationer for fødselsprocessen. Typisk kan en kirurgisk kirurgi vente, indtil babyen er leveret, og moderen har haft tid til at genoprette, bemærker British Hernia Center. Men i nogle tilfælde kræver en brokkelse øjeblikkelig operation.

Brokkestørrelse kan øges

Størrelsen af ​​en brokkelse, der opstår under graviditeten, kan fortsætte med at vokse, eller broken kan ses på en gang i en mærkbar størrelse, bemærker det virtuelle pædiatriske sygehus. Hernia vil normalt være mere indlysende, når de står op og ligger ned. Stress på området af brokken kan gøre det vokse større, rapporterer British Hernia Center. Det er således vigtigt at undgå større fysisk aktivitet. Det er også vigtigt at støtte brokene ved at bære støtte tøj og placere dine hænder over din mave mens du foretager bevægelser, der kan forstyrre brok området.

Smerte

Smerter og ubehag i buk- og lyskeområdet kan skyldes en brok, bemærker det virtuelle pædiatriske sygehus. Smerten fra brokken kan være vedvarende eller virke inkonsekvent. Giv straks en læge besked, hvis brohinden er overvældende.

Feber og opkastning

Feber og opkast kan forekomme på grund af en brok under graviditeten, rapporterer det virtuelle pædiatriske sygehus. Eventuel høj feber skal straks rapporteres til lægen. Vedvarende opkast skal overvåges, da det kan forårsage dehydrering under graviditeten.

Heart Races

En brok under graviditeten kan ændre hjertets rytme, rapporterer det virtuelle pædiatriske sygehus. Hjertet kan begynde at køre på grund af brokken. Dette hernia-relaterede problem kræver øjeblikkelig behandling.

Tab af blodstrøm i brokken

Klumpen i maven forårsaget af brokken kan få et blegt udseende. Den normale hudfarve vil forsvinde. Dette indikerer, at blod ikke længere strømmer ind i brokken, bemærker det virtuelle pædiatriske sygehus. Dette vil være en akutmedicinsk krise.

Behov for kirurgi

Kirurgi, hvis lægen siger, at det ikke kan vente til efter fødslen, bedst gøres i anden trimester, bemærker det britiske hjernekenter. Det er sjældent, at kirurgi vil være nødvendig under graviditeten. Hvis ja, få en fuld evaluering og still spørgsmål for at sikre, at procedurens risici og fordele er klare.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Star Wars: The Phantom Menace (Februar 2020).