Parenting

Årsager til vægtforøgelse i første måned af graviditeten

Pin
+1
Send
Share
Send

I løbet af den første måned af graviditeten vokser din baby til en hurtig hastighed. Men han er kun omkring 1/5 af en tomme lang 4 uger efter befrugtningen, men stadig ikke stor nok til at tegne sig for en vægtforøgelse alene. De fleste kvinder får meget lidt vægt i forbindelse med graviditeten selv i den første måned. Men ved at tro, at du skal "spise for to", kan du helt sikkert tilføje pund i de første par uger af din graviditet.

Typisk vægtforøgelse i tidlig graviditet

Den gennemsnitlige kvinde vinder mindre end 5 pund i de første 3 måneder af graviditeten, og lidt af det sker inden for de første 4 uger. Væskeretention, som opstår på grund af natriumretention relateret til forhøjede progesteronniveauer og øget bryststørrelse kan tegne sig for et par pounds af tidlig vægtforøgelse.

Overeating i tidlig graviditet

Selvom du vil spise en sund kost, behøver du ikke yderligere kalorier i den første måned af graviditeten for din babys vækst og udvikling. Imidlertid øger mange kvinder deres fødeindtagelse og tænker på, at det er for barnets fordel. Dette kan medføre betydelig vægtforøgelse, selv i den første måned af graviditeten. Hvis du begynder at spise 450 ekstra kalorier om dagen - det beløb du har brug for i tredje trimester - du kan få næsten 1 pund om ugen eller 3,6 pund i den første måned, fra overskydende kalorieforbrug.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: HVORDAN JEG FANT UT AT JEG VAR GRAVID⎮Storytime (Februar 2020).