Parenting

Gerber Stage 1 Baby Food

Pin
+1
Send
Share
Send

Gerber er en af ​​de mest kendte og populære baby mad virksomheder. Ifølge Gerber.com refererer deres slogan "Start Healthy, Stay Healthy" til deres ernæringssystem, designet i etaper for at hjælpe med at forenkle foderovergangen fra fødsel til 4 år. Deres babymad produkter udvikles baseret på ernæringsforskning, der matcher babyens udviklingsstadium og giver den bedste ernæringsmæssige start mulig. Korn er som regel den første introduktion til babymad efter en strengt mælkebaseret kost. Men når babyen er klar til at gå videre forbi korn, er Gerber Stage 1 babymad det næste skridt.

Fordele

Gerber kalder deres fase 1-mad "Gerber 1st Foods", som er scenen efter korn, den første faste fødeindledning. Gerber 1st Foods introducerer essentielle frugter og grøntsager i kosten. De består af en enkelt mad pureret i en glat, let at svulme tekstur til babyer, der bare lærer at spise. Frugten eller grøntsagen indeholder ingen saucer, aromaer eller tilsat sukker, salt eller stivelse. Mange sorter er gode kilder til vitamin C eller vitamin A.

NatureSelect

En række Gerber 1st Foods frugt og grøntsager hedder Gerber NatureSelect. Gerber NatureSelect 1. Foods frugter omfatter æbler, bananer, ferskner, pærer og svesker. NatureSelect 1. Foods grøntsager omfatter gulerødder, ærter, grønne bønner, søde kartofler og squash.

Organisk

Gerber 1st Foods kommer også i den økologiske sort. Organic Gerber 1st Foods opfylder de strenge standarder givet af USDA's Organic Program. Gerber producerer deres egen økologiske fødevarer og sikrer kvaliteten af ​​deres marker ved at udføre streng jordprøvning. Økologiske 1. fødevarer frugter omfatter æbleauce, bananer, pærer og svesker. Grøntsager omfatter gulerødder, ærter og søde kartofler.

Hvornår skal du starte?

Baby korn er normalt indført mellem 4 og 6 måneder. Efter et par uger eller en måned, når babyen bliver mere behagelig at spise fra en ske og virker dygtig til at spise kornet, er det på tide at begynde at introducere Stage 1 fødevarer.

Sådan fodrer du

Hver Gerber 1st Food leveres i pakninger af to beholdere med genlukkelige låg. Dette skyldes, at barn begynder med små bid, da han bliver vant til nye smag. Dette giver dig mulighed for at skære små mængder ad gangen og gem resten i køleskabet. Også nogle gange tager det mange forsøg på at få babyen til at bruge en bestemt mad, så du kan lejlighedsvis prøve den gemte del igen i løbet af de næste par dage. Undgå at dyppe en brugt ske i den originale beholder, fordi det vil introducere bakterier og få resten til at ødelægge hurtigere.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: 3-6 MONTH BABY MUST HAVES! (Februar 2020).