Parenting

Alkohol og Conception i Graviditet

Pin
+1
Send
Share
Send

De fleste kvinder ved, at brugen af ​​alkohol under graviditeten kan skade barnet, hvilket medfører lav fødselsvægt, nedsat evne til at trives og et sæt symptomer, der kollektivt kaldes føtalt alkoholsyndrom. Regeringen anbefaler, at kvinder, der er gravide, undgår al alkohol. Alligevel spekulerer mange kvinder på, om alkoholbrug påvirker deres evne til at opfatte et barn. Det viser sig, at alkohol har en række virkninger på befrugtningen.

Fordele

Som tabu, som det ser ud til at tilskynde moderat alkoholforbrug i forbindelse med emnerne til opfattelse og graviditet, bemærker en BBC News-rapport fra 2001, at der er nogle videnskabelige tegn på, at kvinder, der drikker moderate mængder alkohol, opfattes lettere og hyppigt end kvinder, der ikke gør ' t drikke. Dette synes ikke at være en fysiologisk effekt, men en psykologisk - kvinder, der drikker moderate mængder alkohol, er mere tilbøjelige til at være afslappet og har hyppigere samleje, som begge er forudsætninger for en vellykket opfattelse.

Misforståelser

Mange kvinder bekymrer sig om virkningerne af alkohol meget tidligt i graviditeten, men faktisk er det befrugtede æg ikke afhængig af moderen til ernæring indtil implantationstidspunktet, hvilket sker syv til ti dage efter ægløsning, ifølge Lauralee Sherwood, Ph.D. . Hun noterer i sin lærebog, "Human Physiology", at indtil implantation - hvorefter et organ kaldet placenta tillader overførsel af næringsstoffer, ilt og toksiner til fosteret - der er ingen fysisk forbindelse mellem mor og baby. Teoretisk set bør toksiner i moderens krop ikke kunne skade et nyfødt æg.

Ekspertindsigt

En undersøgelse fra 2004 offentliggjort i "American Journal of Epidemiology" bemærker, at alkohol, mens det ikke kan beskadige en baby før efter implantation, kan øge en kvindes risiko for spontan abort. Interessant nok viste denne undersøgelse lignende virkninger for både kvindelige og kvindelige alkoholforbrug. Kvinder, der spiste alkohol, øgede deres risiko for spontan abort med to til tre gange, mens mænd, der spiste alkohol og dermed påvirker sædets kvalitet, øgede deres partners risiko for spontan abort med to til fem gange.

Overvejelser

I bogen "For din graviditet" oplyser forfatterne Amy Ogle, MS, RD og Lisa Mazzullo, MD, at den største effekt af alkohol på undfangelsen er et resultat af tilgængeligheden af ​​kønshormoner - alkohol reducerer kønshormonemængden og tilgængelighed i den kvindelige krop. Dette kan gøre ægløsning mindre sandsynligt og kan også resultere i et ikke-optimalt livmodermiljø, der gør implantation mindre sandsynligt.

Forebyggelse / Solution

Mange fødsels- og fertilitetseksperter anbefaler, at par, der forsøger at blive gravide, reducerer deres alkoholforbrug eller helt afslutter i månederne før befrugtning. Dette eliminerer muligheden for, at en kvinde bruger alkohol, før hun ved, at hun er gravid, og reducerer sandsynligheden for, at embryoen beskadiges. Fru Ogle og Dr. Mazzullo foreslår, at kvinder skal holde op med at drikke helt mindst to uger før de forsøger at blive gravide, og at mænd bør begrænse drikkevarer til to eller færre om dagen.

Pin
+1
Send
Share
Send