Mad og drikke

Er måltid erstatning ryster sundt?

Pin
+1
Send
Share
Send

Drikke en shake i stedet for et komplet måltid kan give nok kalorier og næringsstoffer til at arbejde mod gradvist vægttab eller en sundere kost, men der er ingen garanti for, at det vil gøre en positiv forskel. Ikke alle måltidsskifte er næringsmæssigt lige, så det er vigtigt at bruge lidt tid på at undersøge næringsfakta og ingrediensetiketter, inden du vælger.

Fordele

En af de vigtigste sundhedsmæssige fordele ved skifte af måltidskifte er, at de er beriget med et bredt udvalg af vitaminer og mineraler, så de med held kan holde sig til et måltid, mens de stadig opfylder dine daglige krav. En anden fordel er, at shakes tendens til at have færre kalorier end fulde måltider, så hvis dit mål er at tabe sig, at skifte et måltid hver dag kan hjælpe dig med at reducere dit daglige kalorieantal og opbygge et kalorieunderskud, der er stort nok til at producere gradvis , konsekvent vægttab. I en 40-ugers prøveperiode, der fandt sted i 2003, fandt Dr. Steven Heymsfield og kolleger, at overvægtige og overvægtige forsøgspersoner, der brugte daglige måltidskasser, tabte mere vægt end dem, der simpelthen fulgte en kalorieindhold.

Ulemper

Der er også nogle potentielle risici for at bruge skift af mellemprodukter. Under USDA regler klassificeres shakes som kosttilskud. I en artikel til Beth Israel Deaconess Medical Center påpeger Dr. Monica Zangwill, at kosttilskud ikke er omfattet af de samme regler som andre fødevarer. De reklamer og marketingkrav, de anvender, behøver således ikke at blive støttet af videnskabelig forskning, og det kan være svært at få nøjagtige oplysninger om dem. Mens nogle har ægte ernæringsmæssige fordele, indeholder andre så meget sukker eller fedt, at de ikke er bedre end fulde måltider og måske endda påvirker dit helbred negativt.

Næringsfakta

En sund kost erstatning shake behøver at holde tilsat sukker og fedt til et minimum, men indeholder nok kalorier til at holde dig fuld i flere timer. De sundeste rystelser vil også være høje i protein og fiber. En populær måltidsskift giver 20 procent af det daglige fiber- og proteinbehov med henholdsvis 5 gram og 10 gram, men den har kun 190 kalorier. En velkendt næringsskake leverer ca. 250 kalorier, men kun 1 gram fiber og 9 gram protein; den pakker også 18 gram sukker i hver flaske.

Overvejelser

Før du bruger måltid udskiftninger ryster som en vægttab strategi eller vedtage en ny diæt plan, skal du tale med din læge eller en registreret diætist og søge personlig sundhedsrådgivning. En smartere og sikrere måde at forbedre dit helbred på lang sigt kan være at vedtage en varieret, afbalanceret, lavt kalorieindhold, der omfatter daglige portioner af magre proteiner, frugter, fuldkorn, fedtfattig mælk og grøntsager. Kontroller ernæringsmærket for allergener, såsom gluten eller mælk, hvis du er laktoseintolerant.

Pin
+1
Send
Share
Send