Sport og fitness

Soccer Team Captain Responsibilities

Pin
+1
Send
Share
Send

Til den udvendige observatør er en fodbold kaptajn udelukkende kendetegnet ved hans armbånd, men til spillerne og kaptajnerne er en kaptajn meget mere. Kaptajner fungerer som mæglere mellem deres medspillere, trænere og dommere. En god kaptajn leder sit hold både på og uden for feltet og vælges ud fra lederskabsfærdigheder og ikke fysiske evner.

Teamrepræsentant

En kaptajn repræsenterer holdet i beslutninger vedrørende spilprocedurer. Før kampen er en kaptajn ansvarlig for at sende hendes holds roster til dommeren og modstandsholdet. I starten af ​​spillet mødes begge holdets kaptajner med dommeren for at afgøre, hvem der starter og hvem forsvarer hvilken side af feltet først. Endelig, i tvister over opkald eller spørgsmål om afgørelser, formidler en kaptajn mellem dommeren og spillerne på hendes hold.

Coach Mediator

En kaptajn hjælper med at mægle en træners instruktioner til spillerne på holdet. Dette kan omfatte vejledende spillere på banen mod coachdiktede strategier, informere spillerne om træningsplaner eller hjælpe coachen på en generel måde. Ligeledes repræsenterer en kaptajn spillerens bekymringer for træneren. Kaptajner vil diktere spillerproblemer og bekymringer for coachen og hjælpe med at skabe løsninger på problemer.

Grundlæggende lederskab

En god kaptajn er primært ansvarlig for at give ledelsen til sine holdkammerater, både på og uden for feltet. Kaptajner fører som regel konditionerings øvelser og foregår opvarmningsrutiner. Under kampe opmuntrer kaptajnerne spillere og fremmer god sportsmandskab. Fra feltet er kaptajnerne ansvarlige for at levere en model af etikette. For yngre spillere kan dette omfatte opmuntrende andre spillere til at klare sig godt i skole og modellering grundlæggende god opførsel.

Overvejelser

At vælge en god fodboldkaptein er en vigtig beslutning. Undgå simpelthen at vælge spilleren med det hårdeste spark, de fleste mål eller den hurtigste sprint. Kig efter spillere, der arbejder hårdt, respekteres af deres medspillere og arbejder for at fremme ærlig leg. At vælge en spiller, der ikke opfylder disse krav, kan undergrave spillernes respekt for kaptajnen og holdet, hvilket i sidste ende udelukker kaptajnens funktionelle formål. I nogle tilfælde er det den bedste måde at vælge mellem at få spillerne til at vælge deres egen kaptajn.

Pin
+1
Send
Share
Send