Sport og fitness

Individuelle Basketball Point Guard Drills

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvis du er en punktvagt, skal du være interesseret i øvelser for at forbedre din dribling samt overordnede færdigheder. Mens mange basketball øvelser fokuserer på passerer og bolden håndtering, vil andre hjælpe dig med at forbedre din scoring og hoppe skydning færdigheder. Point guard øvelser kan også forbedre din domstol vision øvelser og hurtige pause færdigheder.

Op og ned

Start med at drible bolden i taljenhøjde, lige foran din krop. Efter flere dribbler skal du begynde at hoppe bolden højere og højere, indtil det er så højt, at du kan klare det uden at hoppe. Derefter begynder at hoppe bolden ned og ned, indtil du dribler på dine knæ med bolden så tæt på gulvet som muligt. Udfør denne øvelse med begge hænder.

Perimeter Shooting Drill

Hold basketballen øverst på tasten. På din trænerens fløjte dribler du til venstre på trepunktslinjen og derefter ned mod baseline. Stop ca. 10 fod fra fælgen og tag et springskud. Hent din egen rebound og gentag boret fra den anden side af retten. Fortsæt boret, indtil du er træt.

Individuel passageboremaskine

Tag en basketball og stå flere meter fra en beton eller solid væg. Start med at hoppe et grundlæggende brystpas imod væggen og forsøge at fange det, mens du forbliver på samme sted. Når du forbedrer, tag et trin eller to væk fra væggen og fortsæt med at udføre passet. Prøv at kaste bag-og-tilbage passerer og tohånds hoppekort mod væggen for at forbedre din nøjagtighed og konsistens.

Dribble Drive Drill

Grib tre kegler og læg den ene øverst på nøglen, en i venstre hjørne af den foul linie og den endelige kegle 2 fod foran fælgen. Dribbel fra center domstol så hurtigt som muligt mod den første kegle øverst på nøglen. Udfør en crossover dribble fra højre til venstre og fortsæt mod den anden konus. Udfør en anden crossover, denne gang fra din venstre hånd til højre, drible til den endelige kegle, udfør et hoppestop og tag et 2 fods springskud. Hent din egen rebound og gentag boret, indtil du er træt.

Pin
+1
Send
Share
Send