Vægtstyring

No-Carb Lunch Ideer

Pin
+1
Send
Share
Send

Standard frokostpris er ofte fyldt med kulhydrater - tacos, sandwicher, cremet supper, pizza og pasta salater indeholder korn, kartofler, mælk og sukker, der øger dit indtag af dette makronæringsstof. Uanset om du begrænser kulhydrater til at fremme vægttab eller at klare en sund tilstand, vil du ikke bruge din daglige tildeling til frokost. Det er muligt at have et tilfredsstillende måltid bestående hovedsagelig af protein og sunde fedtstoffer, du skal bare bruge et par minutters planlægning.

Ingen Carb Salater

Salater er naturlige for en low-carb frokost. Grønne bladgrøntsager har kun spor af kulhydrater. Top dem med et magert protein og en ikke-carb salat dressing, og du er klar til at gå. Bland romaine salat med shredded parmesanost, hakket kyllingebryst og sorte oliven. Gå i old school og lav en kokssalat med isbjergetesalat, roastbiff, kalkunbryst, hakket cheddar og æg - kast i nogle spinatblade til mere vitamin A og jern. En næsten ingen carb Cobb salat indeholder grønne blade salat, vandkress, bacon bits, kyllingebryst og blå ost. Forlad afokado og tomat, fordi disse øger kulhydrattællingen med et par gram.

Brug en krukke eller shaker flaske til at blande en dressing med rødvin eddike, olivenolie og en knivspids salt. De fleste kommercielle dressinger indeholder mindst 1 gram kulhydrater pr. Portion.

Protein med grøntsager til frokost

En super enkel no-carb frokost indeholder en servering af protein med en servering af grønne, fibrøse grøntsager. For eksempel, har et stegt kyllingebryst med sauteed bok choy, smagret med en spiseskefulde sojasovs, der tilsættes mindre end 1 gram kulhydrater. Smør en laksfilet og server den over rå baby spinat og svampe. Grillet bøf - skiver og serveret på en seng af rå arugula og skiver radise - indeholder også nul kulhydrater.

En No-Carb Sandwich

Low-carb wraps indeholder 4 eller flere gram kulhydrater - langt mindre end traditionelle hvede- og majsbaserede wraps, men ikke lave nok til at kvalificere sig som ikke-carb. Tilfreds din sandwich trang ved at bruge et stort blad af smør salat, collard, romaine salat eller isbjerge til at pakke ikke-carb sandwich fyldninger. Bland en dåse med drænet tun med 1 spsk hakket selleri, frisk dill og en spiseskefulde mayonnaise. Brug skiveskum og cheddarost eller delikalkon og Gouda som fyld. En magert oksekødspatty toppet med en skive mozzarella indpakket i romaine gør en ikke-carb burger erstatning.

No-Carb Endive Både

Et medlem af cikoriefamilien, belgiske endive blade, er et perfekt køretøj til velsmagende, ikke-karbonfyldninger. Bladene er konkave og robuste, med en knust tekstur og behagelig bitter bid. Fyld hvert blad med en blanding af fint hakket æg, mayonnaise og frisk tarragon; flødeost med hakket skinke og paprika; eller makuleret kylling toppet med gedeost og hakket grønt. Hver person kan nyde to eller tre af de fyldte "både".

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: 3 Low Calorie and Low Carb Lunch Recipes (Marts 2020).