Vægtstyring

Top 5 vægttabsbøger

Pin
+1
Send
Share
Send

Mere end 20 milliarder dollars er brugt om året på vægttab, medicin og operationer, rapporterede ABC News i 2012. Med snesevis af bøger, der kommer ud hvert år, er det svært at vide, hvordan man fortæller de gode bøger fra fadbøgerne. I almindelighed fremmer en kvalitet vægttab bog, sundhed og ernæring samt gradvist vægttab uden at forbyde hele fødevaregrupper. En topbog, der vil afprøve tid, tilskynder moderate portioner, og tager i fuld mad og trækker i motion. Nogle bøger hænger sammen med den nyeste trend, hvor man lægger vægt på Paleo eller veganer, men sundhedsrådgivning gør virkelig en bogtoppe.

Fødevarer

Food Matters er en bog udgivet af Mark Bittman, en New York Times fødevarekolonneforfatter og forfatter, der hævder, at du kan redde planeten og dit helbred med visse kostindsatser. Denne bog understreger rigeligt indtag af friske råvarer og tilbyder mere end 75 opskrifter for at komme i gang. Bittman hjælper dig også med at finde ud af, hvordan du handler et par kødbaserede måltider til vegetariske, som kan forbedre dit helbred. Journalen, JAMA Internal Medicine, offentliggjorde i 2013 en undersøgelse af over 70.000 deltagere, der fandt ud af, at vegetariske kostvaner er forbundet med nedsat dødelighed fra alle årsager og med bedre sundhed.

Efter sin egen plan hjalp Bittman med at tabe 35 pund i løbet af flere måneder, samt se forbedringer i hans kolesterol og blodsukkerindlæsninger. Den kendsgerning, at de ændringer, der tilskyndes af Food Matters, ikke kun påvirker dig, men også kan have et positivt resultat på planeten, kan gøre dig mere tilbøjelige til at holde fast i den sundere spiseplan, han foreslår. Bogen kan gøre dig mere opmærksom på den indvirkning dine valg har på miljøet, i det mindste.

Spis for at leve

Dr. Joel Fuhrman bruger kost ikke kun til at hjælpe dig med at få din vægt under kontrol, men også for at reducere blodtrykket, kolesterol og forhindre hjertesygdomme uden medicin. Bogen lægger vægt på værdien af ​​et hovedsagelig vegetarisk kost, der giver mulighed for ubegrænsede mængder grøntsager, friske frugter og bønner, men modvirker forbrug af kød, sukker og forarbejdede fødevarer. Der lægges vægt på at vælge næringsdigtige fødevarer, som vil hjælpe med at forbedre dit helbred. Fra 2013 havde bogen tilbragt 90 uger øverst på The New York Times bestselleliste.

Tyndt for livet

I Thin for Life præsenterer den registrerede dietist Anne M. Fletcher strategier, der har arbejdet for dem, der har haft succes med at tabe sig. Bogen beskriver, hvorfor nogle mennesker taber sig og holder den væk, mens andre genvinder sig kort efter at have mistet det. Du får praktiske råd om, hvordan man overvinder forhindringer som stress, følelsesmæssig spisning og binge-spisning. Måltidsplanlægning og opskrifter er en del af bogen. Bogen lægger vægt på at ændre langsigtede vaner, snarere end at tilbyde en trendy hurtig løsning.

The Step Diet Book

Step Diet Book bruger det simple koncept at trimme portioner og flytte mere for at hjælpe læserne tabe sig. For at tabe sig, skære kun 25 procent af dine måltider, gå mere og spor dine trin med den medfølgende skridttæller. Bogen indeholder tips og ideer til, hvordan du øger dit aktivitetsniveau, hvilket hjælper dig med at forbrænde flere kalorier dagligt uden fokuseret motion. Det kræver ingen drastiske ændringer eller kalorieoptælling - kun små ændringer, der kan ændre din vægt og sundhed over tid.

Middelhavet diæt

Flere diætbøger hjælper dig med at navigere i denne diætplan baseret på fødevarer fra lande, der grænser op til Middelhavet. En meta-analyse, der blev offentliggjort i september 2011 i American Journal of Medicine, konkluderede, at middelhavsdiætterne synes at være mere effektive til at reducere inflammation og afværge hjertesygdomme end fedtholdige kostvaner. Denne kost, baseret på fuldkorn, olivenolie. fisk, æg, bønner, bælgfrugter, friske grøntsager og lavt på rødt kød og forarbejdede fødevarer, kan også have gavnlige virkninger på diabetes, metabolisk syndrom og hypertension. Som et 2015 studie, der blev offentliggjort i European Journal of Clinical noted, kan Middelhavsdiet også være en vellykket måde at styre din vægt på. The New Sonoma Diet, skrevet af registreret diætist Dr. Connie Guttersen, tilbyder menuplaner og opskrifter baseret på denne stil at spise. Andre bøger baseret på Middelhavsstilen for at spise fremme forbruge hele, naturlige fødevarer, mens du holder portioner i skak, er også toppicks.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Top 5 Lebensmittel im Supermarkt zum Fettverbrennen & Muskelaufbau (Marts 2020).