Mad og drikke

Sund morgenmad barer til børn

Pin
+1
Send
Share
Send

En morgenbar er en hurtig og nem morgenmad for børn, men næringsværdien af ​​kommercielle barer bliver ofte stillet spørgsmålstegn ved forældre og sundhedseksperter. Ifølge Kaboose er mange af disse pakkede barer høj i sukker, indeholder ikke ægte frugt og er ikke lavet med fuldkorn, som mange hævder at være. Men mange barer kan tilberedes lige hjemme, der er lavere i sukker og højere i næringsstoffer - bedre til et barns morgenmad.

Jordnøddesmørkede morgenmadsstænger

Ifølge Cooks.com serverer denne morgenmadsstang lavet med jordnøddesmør, bananer og havregryn en servering af brød, frugt og protein og en halv servering mejeri. Bananerne giver kalium, hvilket er vigtigt for et sundt blodtryk, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Jordnøddesmør leverer protein, der understøtter sunde muskler, og havre giver fiber, et næringsstof, som kan hjælpe dit barn til at føle sig fuld til frokosttid. For at forberede stængerne skal du blande to bananer og kombinere med en kop tørret havregryn, 2/3 kop tørmælk, 1/4 kop stiv jordnøddesmør, 4 tsk. af honning, 1 tsk. hver af bagepulver, bagepulver og kanel og 2 tsk. af vanille. Spred på et smurt bagningsplade og bages ved 350 grader i 20 til 25 minutter. Denne opskrift tjener fire børn.

Abrikos Walnut Korn Bars

Med kun honning og tørret frugt for at søde dem, spiser Eating Wells abrikosvalnødestænger en nærende morgenmad. For at forberede søjlerne, bage tre kopper gammeldags rullede havre og 1/2 kop hackede valnødder ved 350 grader i otte til 10 minutter. Bland derefter dem med tre kopper usødet puffet korngrød, to kopper hakkede tørrede abrikoser, 1/4 kop almindeligt mel og 1/2 tsk. af salt. Separat puré 12 oz. af silke tofu med et æg, 1/2 kop rapsolie, en kop honning, 1 spsk. af vanilleekstrakt og 2 spsk. af frisk revet citronskal. Fold havreblandingen i tofublandingen og spred den på et stort bageplade, der er smurt. Bages ved 350 grader i 35 til 40 minutter. De 16 portioner i denne bar giver en sund dosis fiber, der hjælper med at holde dit barns fordøjelse regelmæssigt. Derudover fremmer vitaminerne i abrikoserne en sund immunitet, og de hjertesundige fedtstoffer i valnødderne holder dit barns kolesterol på ønskelige niveauer.

Muesli Breakfast Bars

Ifølge Kidspot.com er müsli-barer en nem snack at falde ind i dine børns frokostkasser, men de kan være dyre - og fulde af sukker, fedt og hvem ved hvad der ellers! Prøv at lave disse sunde hjemmelavede müsli-barer i stedet - dine børn vil ikke smage forskellen. For at lave disse barer skal du bruge disse ingredienser :? kop (125 ml) honning ,? cupcaster sukker, 125g smør, 3 kopper rullet havre (se note for glutenfri indstilling), 1 kop risbobler, 1 kop sultanas,? kop hakkede abrikoser, datoer eller choc chips,? kop desiccated kokosnød,? kop pepitas (græskar frø kerner), solsikke eller sesamfrø. Forbered forvarmningsovnen til 180 ° C. Smør og rør en skivebakke (minen er 31 cm x 22 cm) med bagepapir. Kombiner honning, sukker og smør i en gryde over medium varme. Kog, omrør i 2-3 minutter indtil smør smelter og sukker opløses. Kog og kog i 2 minutter, eller indtil sirupet tykes lidt. Fjern fra varme. Kombiner resterende ingredienser i en stor skål. Hæld den varme sirup og rør om for at kombinere. Sked i tilberedt pande og tryk godt for at sikre, at blandingen holder sammen. Jeg vådte mine fingre med lidt koldt vand og pressede på toppen for at få en glat finish. Bages i ovnen i 15-20 minutter eller indtil gylden. Afkøles og derefter afkøles, indtil det er godt afkølet og skåret i 24 skiver (ca. 2 cm x 6 cm).

Pin
+1
Send
Share
Send