Vægtstyring

Hvad er den anbefalede tid til at bruge en elliptisk træner til at tabe sig?

Pin
+1
Send
Share
Send

En elliptisk er en øvelse, der efterligner bevægelsen for at gå eller løbe uden at lægge for meget pres på leddene. Som at løbe giver den aerob træning, som er nøglen til vægttab. Men mængden af ​​tid, du skal bruge på en elliptisk til at tabe sig, afhænger af flere individuelle faktorer.

Kost og motion

Den eneste måde at tabe sig på er at forbrænde flere kalorier, end du spiser. For at opnå dette skal du øge de kalorier, du brænder om dagen, og reducere mængden af ​​kalorier du tager i. Et pund af fedt svarer til 3.500 kalorier, så man taber en sund sats på 1 til 2 kg. af fedt pr. uge, skal du brænde en ekstra 500 til 1.000 kalorier om dagen under din krops normale, nødvendige mængde. Aerob træning, såsom at bruge en elliptisk, er en vigtig komponent i at opnå dette underskud. Generelt anbefaler centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse mindst 30 minutters aerobic motion fem dage om ugen. For de bedste resultater beregner du dog den tid, du bruger, udøver i henhold til flere faktorer.

Stofskifte

Selvom du sad i sengen hele dagen, skulle din krop bruge en vis mængde energi for at holde sig i funktion. Dette grundlæggende antal kalorier du brænder hver dag er kendt som en metabolisk hastighed, og den varierer betydeligt afhængigt af dit køn, alder, højde, vægt og livsstil. En kort stillesiddende kvinde må kun brænde ca. 1.200 kalorier, mens en høj aktiv mand måske brænder omkring 2.200. Du kan bruge en online-regnemaskine som SIMPLEASLIFE.COMs MyPlate til at bestemme din metaboliske hastighed. Dette vil hjælpe dig med at bestemme, hvor mange kalorier du skal brænde på en elliptisk.

Kalorier brændt på ellipset

Elliptiske maskiner brænder ikke altid kalorier med samme hastighed. To primære faktorer påvirker den hastighed, hvormed du forbrænder kalorier på en elliptisk: mængden af ​​modstand, du har indstillet til maskinen og din nuværende vægt. Hvis du indstiller elliptiske ved højeste modstand, kan du forbrænde flere gange så mange kalorier pr. Time som du ville ved den laveste modstand. Derudover, når du vejer mere, brænder du lidt flere kalorier. De fleste elliptiske maskiner kan give dig en mængde kalorier, der brændes i timen, og mange fortæller dig, hvor mange kalorier du brændte i slutningen af ​​træningen. Hvis din ikke gør det, kan du bruge en online-regnemaskine til at estimere de kalorier, du brænder.

Beregning af tiden

Den endelige faktor for at bestemme, hvor længe du skal bruge en elliptisk er de kalorier du bruger hver dag, som du kan spore med en fødevarebog. Når du sætter disse tre variabler sammen - metabolisk hastighed, kalorier brændt på elliptiske per time og kalorier forbruges - du kan beregne, hvor længe du skal bruge elliptiske. For eksempel, hvis din metaboliske hastighed er 2.000 kalorier om dagen, og du forbruger 1700 kalorier, skal du brænde en ekstra 200 kalorier. Hvis du har tendens til at forbrænde ca. 400 kalorier i timen på elliptikken, skal du træne i en halv time for at nå dit daglige mål. Da dit kalorieindtag kan variere fra dag til dag, kan du muligvis træne mere eller mindre for at kompensere.

Pin
+1
Send
Share
Send