Sport og fitness

The Best Roller Blades for Kids

Pin
+1
Send
Share
Send

De bedste inlineskøjter til børn er dem, der kommer med en fuld skifer af sikkerhedsudstyr. Det er vigtigt for dit barn at skate med hjelm, håndledningsvagter og knæ og albuebukser, rådgiver American Academy of Pediatrics og Texas A & M University Family and Consumer Sciences Department. Når dit barn har gearet, så kan du finde hende det bedste par skøjter.

Design

Dit barns alder og skøjteløb skal passe til skøjtes design, forklarer American Academy of Pediatrics. Inline skøjter med fem hjul er toppen af ​​linjen når det kommer til høj hastighed og lav friktion. Femhjulede inlineskøjter bør kun bruges af børn, der har avanceret til konkurrencedygtige eller langdistance skøjteløb. Inline skøjter med tre eller fire hjul er et bedre valg til den første inline skater i alle aldre.

Passe

Køb inlineskøjter, der passer til dit barns aktuelle fodstørrelse. De skal passe godt, bemærker American Academy of Pediatrics og Texas A & M. Hvis skøjterne er for store, vil dit barns fødder glide rundt i dem, hvilket giver hende lidt kontrol og ingen ankelstøtte. Hendes fod kan også skifte fra forsiden til skates ryg, hvis skøjterne er for store.

Tilpas justeringer

Nogle inline skøjter er justerbare for at imødekomme det voksende barn, mens andre kommer med indlæg til snuggest fit. Justerbare inlineskøjter kan passe op til fire forskellige skostørrelser. Med disse skøjter skal du bruge trykknappen til at justere og vælge den passende skostørrelse. Polstret indlæg, der passer under dit barns fod eller omkring hendes ankel eller hæl, holder foden fra at glide rundt og give hende mest kontrol.

Andre faktorer

Et par andre overvejelser kommer til spil, når du vælger de bedste inlineskøjter til dit barn. Bremser er et must, ligesom vedligeholdelse. Udskift bremseklodser og hjul, når de slides ned, især hvis slidene gør hjulene stok eller roterer ujævnt. Hvis du køber brugte skøjter, overvej at starte med et nyt sæt bremseklodser og hjul. Den type hjul du vælger spiller en rolle i inline skate præstationer, med hårdere, større hjul bevæger sig hurtigere end lidt mindre blødere. Udendørs inlineskøjter kræver et blødere hjul end indendørs skøjter for bedre at kunne rulle med ujævn og ujævn terræn. Hårde hjul udendørs vil ikke absorbere noget stød og få dit barn til at hoppe på asfalt og fortov i stedet for at rulle.

Pin
+1
Send
Share
Send