Vægtstyring

Jeg ønsker at komme i form, men ikke tabe sig

Pin
+1
Send
Share
Send

Træning handler ikke altid om at tabe sig. Hvis man kommer i form uden at tabe sig er målet, er det vigtigt at vide, hvilke regler for motion og slankekure du skal følge. Ifølge American Council on Exercise kan muskelopbygningsprogrammer med korrekt indtag af protein, kulhydrater og sunde fedtstoffer føre til muskelforøgelse og fedtforbrænding uden betydeligt vægttab.

Dyrke motion

Fokus på at opbygge dine muskler. Fotokredit: Sikring / Sikring / Getty Images

Træning for at opretholde den nuværende vægt kræver et program der fokuserer mere på at opbygge muskler og mindre ved at brænde overskydende kalorier. Øvelse programmer, der arbejder for denne type af mål omfatter styrketræning og massebyggelse. Færre gentagelser pr. Sæt - typisk seks til otte - vil øge styrken og opbygge muskler uden at forbrænde flere kalorier, end du har brug for. Træning hårdere og mindre hyppigt er også en god strategi for at komme i form uden at tabe sig, da du vil hvile oftere.

Cardio

Hold kardio til et minimum. Fotokredit: Wavebreakmedia Ltd / Wavebreak Media / Getty Images

Cardio bør holdes på et minimum for at bevare kalorier, at din muskel sikkert vil bruge op, når du bygger lean masse. For meget cardio vil fremskynde vægttabet. Hold dig til kortere og mere intense kardio sessioner, som f.eks. Intervalltræning eller hastighedsøvelser. Interval træning vil hjælpe med at brænde fedt, men hjælper dig med at holde magert muskel, ifølge American College of Sports Medicine.

Protein

Sørg for at forbruge en tilstrækkelig mængde protein. Fotokredit: Robyn Mackenzie / iStock / Getty Images

Protein bør indtages for at hjælpe med muskelopbygningsprocessen under træning. Hvis proteinforbruget er utilstrækkeligt under dit program, vil du til sidst stoppe med at se resultater. Mangel på protein gør det svært at reparere muskelskader, der gøres under intens træning. Hvis dette sker, kan du forblive den samme vægt, men din kropsfedtprocent kan gå op som følge heraf.

Kulhydrater

Kulhydrater er en nøgleaktør i muskelopbygningsprocessen. Fotokredit: Dereje Belachew / iStock / Getty Images

Kulhydrater er en vigtig del af muskelopbygningsprocessen. De er vigtige, fordi de giver dig den hurtige energi, du har brug for under dine intense træningsprogrammer. Komplekse carbs som grøntsager, havre og fuldkorn bør forbruges jævnt i løbet af dagen. Hold dig væk fra overskydende sukkerarter. Når du forsøger at komme i form og opretholde din nuværende vægt, skal kulhydrater stadig forbruges for at give konstant energi, så du ikke føler dig træt under træningen, ifølge National Federation of Professional Trainers.

Fedtstoffer

Forbrug sunde fedtstoffer. Fotokredit: Alena Dvorakova / iStock / Getty Images

Fedt er stadig vigtig, om du vil tabe eller gå i vægt. Forbrug af sunde fedtstoffer som olivenolie og avocado hjælper med kropslige reparationer på mobilniveau. At spise fedt vil ikke gøre dig fedt. Især under et strengt diætprogram, hvor de fleste kalorier bruges effektivt. Fedtstoffer giver også de ekstra kalorier, du har brug for for at opretholde din metaboliske tilstand. Hvis du træner under dine minimum daglige kaloriekrav, risikerer du at miste vægttab i form af muskelmasse.

Pin
+1
Send
Share
Send