Sport og fitness

Gulds Gym Pull-Up Bar Øvelser

Pin
+1
Send
Share
Send

Gælder også som et træningsdør gym, Golds Gym pull-up bar er ikke kun for at gøre pull-ups. Det er designet til at udføre flere kropsvægtstyrkende øvelser til dine overkropsmuskler, herunder muskler i ryggen, brystet og arme. Snap apparatet til toppen eller bunden af ​​din dørramme eller sæt det på gulvet for at udføre yderligere øvelser.

Armhævninger

Guldets Gym pull-up apparat har en lang straight bar med to mindre håndtag, der strækker sig ud fra midten af ​​baren. Fastgør trækstangen til toppen af ​​din dørramme for at udføre flere forskellige pull-up-variationer. Placer dine hænder på skumpladerne mellem de vandrette håndtag for at udføre tætte greb. Tag skumdynderne på ydersiden af ​​de vandrette håndtag for at udføre standard eller bredgreb. Drej dine hænder, så dine håndflader står over for dig for at gøre chin-ups, en lidt lettere variation i træningsøvelsen. Tag fat i de vandrette håndtag for at gøre pull-ups med neutralt greb.

dips

Dips målrette dine triceps, muskelen der strækker sig fra din skulder til din albue på bagsiden af ​​din overarm. At lave dips på Gold's Gym pull-up bar, sæt det på gulvet med de buede håndtag op. Sid med ryggen til baren og tag de buede håndtag med et neutralt greb - dine palmer vender ind mod hinanden. Forlæng dine ben ud foran dig. Rigt dine arme, løft dine skinker og ben ud af gulvet og hvile din vægt på dine hæle. Bøj dine albuer og peger dem bag dig, men lad ikke dine skinker røre gulvet. Fordi pull-up baren ikke er meget høj, vil du have et begrænset antal bevægelser med denne øvelse.

Ab Øvelser

Sæt trækstangen i bunden af ​​din dørramme og brug den som et anker til dine fødder. I denne position kan du udføre sit-ups, crunches og twist crunches. Med apparatet fastgjort til toppen af ​​dørkarmen kan du udføre hængende knæ og benopløftninger til din kerne.

Armbøjninger

Med Golds Gym pull-up bar på gulvet i samme position som til dips, kan du gøre neutralt greb push-ups. Grib de buede håndtag med et neutralt greb og stræk dine ben ud bag dig i en push-up position. Det neutrale greb lægger mindre pres på dine håndled end en standard push-up som færdig på gulvet.

Pin
+1
Send
Share
Send