Levevis

Team Building øvelser for små grupper

Pin
+1
Send
Share
Send

Oversigt

Teamopbygningsaktiviteter opmuntrer deltagerne til at opbygge kammeratskab, forbedre kommunikation, udvikle kollektive strategier og skabe tillid. Den vellykkede gennemførelse af de fleste teamopbygningsopgaver kræver samarbejde, lytning til andre, deling af ideer eller vilje til at prøve nye tilgange. De fleste teamsamlingsprogrammer har til formål at hjælpe deltagerne med at se, hvordan de kan anvende tilsvarende færdigheder og teknikker på arbejdspladsen, i skolen eller i andre dagligdags situationer. Små grupper, som normalt defineres som færre end 12 personer, er ideelle til de fleste holdbyggende aktiviteter.

Back-to-Back tegning

Du skal bruge mindst to personer til denne aktivitet. Bryd din gruppe i par. Bed hvert par om at bestemme, hvem der skal være instruktør og hvem der skal være illustrator. Giv en enkel tegning til instruktøren. Opdrag hende til at skjule tegningen fra sin partner. Illustratoren får et blankt ark papir og en blyant. Han må også skjule sit papir fra sin partner. Derefter fortæller direktører deres illustratorer, hvordan man kopierer tegningen, kun ved hjælp af verbale instruktioner. For at gøre dette mere udfordrende, lad ikke illustratørerne stille spørgsmål. Alternativt kan du vælge at tillade illustratorer at stille kun spørgsmål med ja eller nej svar. Når alle par er færdige, bringe gruppen sammen igen for at sammenligne tegninger og diskutere, hvordan de håndterede opgaven. Inviter deltagerne til at diskutere processen med at give og modtage instruktioner.

Elhegn

Du skal bruge mindst to personer til denne aktivitet. En lidt større gruppe er bedre. Bind et reb mellem to genstande i omkring taljenhøjde; to træer vil fungere godt. Bed deltagerne om at stå på den ene side af dette "hegn". Udfordre dem til at få alle over hegnet uden at røre ved det. Overvej at plante noget i nærheden, der kunne bruges som et skridt, men gør det ikke klart. Dette spil kræver planlægning og samarbejde. Før du begynder, skal du kontrollere området for farlige genstande, som f.eks. Brudt glas eller poison ivy. Hvis deltagerne prøver risikable manøvrer, skal du sørge for at få øje på dem. Dette spil kan også spilles i vandet.

Antik Can

Til denne øvelse skal du have mindst fem personer. Du skal også bruge en stor dåse og en kugle, en sten eller et andet objekt til at placere inde i dåsen. Fortæl en historie om objektet inde i dåsen for at fastslå sin store betydning eller værdi. Tildel begrænsninger til hver person eller på hele gruppen ved at placere begrænsninger på hænder, arme, ben, syn eller tale. Læg gruppen til at stå i en cirkel, og send dåsen rundt med uret eller mod uret, indtil den passerer helt rundt om cirklen. Hvis dåsen eller varen i dåsen falder til jorden, skal gruppen starte igen. Hvis gruppen gennemfører opgaven hurtigt, skal du tildele større begrænsninger. Bed deltagerne om at diskutere, hvordan de har arbejdet omkring de begrænsninger, der pålægges dem, og hvordan disse sammenligner med de forhindringer, de står over for i deres liv.

Tarp Flip

Til dette spil skal du bruge mindst to personer og en presenning eller tæppe. Tarpen skal foldes sådan, at den giver plads til, at alle står på den. Jo mindre tarp, jo vanskeligere aktiviteten. Bed deltagerne om at stå på tarpen, så udfordre dem til at vende halvdelen af ​​tarpen over uden at trække den ud på jorden. I slutningen skal hver deltager være oven på undersiden af ​​tarpen, hvilket vil være ca. halvdelen af ​​størrelsen i starten. Du bør bruge denne aktivitet med mennesker, der ikke vil være ubehagelige i nærheden af ​​hinanden i et forsøg på at fremme kommunikation og samarbejde i problemløsning.

Pin
+1
Send
Share
Send