Sport og fitness

Snorkling i Marco Island, Florida

Pin
+1
Send
Share
Send

Florida Keys er ikke det eneste sted at finde en kvalitet snorkel stedet i staten. Det hvide kvartsand, det klare vand og de uberørte mangrovehabitater i Florida's Gulf Coast giver også fremragende snorkelmuligheder. Marco Island, der ligger i Collier County, er den største af Florida 's Ti Thousand Islands og giver alt hvad gæsterne har brug for at nyde de sundhedsmæssige fordele ved snorkling.

Hvor skal man bo

Marco Island har overnatningssteder af alle typer, herunder kroer, hoteller, ejerlejligheder og strandhuse. Når du booker et sted at bo i Marco Island, rådgive reservationsagenten for din interesse for snorkling, og hun vil anbefale områder med adgang til stranden og udendørs brusere. Nogle strandhuse og hoteller tilbyder endda gratis eller leje snorkling udstyr, hvis du ikke har til hensigt at bringe din egen.

Hvor skal man snorkle

At finde en god snorkelplads i Marco Island er lige så let som at udforske kysten og springe i vandet, hvor det er tilladt. Nogle strandområder er bedre end andre, men når du først finder dine yndlingssteder, vender du tilbage igen og igen. Du er mest sandsynligt at finde rigelige dyreliv i rolige områder væk fra rekreative badere. Marco Island er mangrove er en anden bemærkelsesværdig snorkel destination. Lej en kajak og book en guide på den nærliggende fiskerby, Capri-øerne, for at starte dit eventyr. Padle gennem området, mangrove tunneler og hop i vandet, når du finder et særligt klart, solrigt sted. Små barriere øer lige uden for havnen er også fremragende snorkling spots. Lokale fiskeri chartre virksomheder tilbyder guidedjenester og kan arrangere offshore snorkling ture til at udforske de ubeboede øer eller fiskeri / snorkling kombinationsture.

Hvornår skal du snorkle?

Forår og sommer er gode tider til snorkling, fordi Marco Island vandtemperaturer når den øverste 80 graders rækkevidde ved midsommeren. Peak fishing charter sæson opstår i løbet af vinteren på øen, så du har en meget bedre chance for at bruge de lokale fiskeri chartre som snorkel guider om sommeren.

Hvad du vil se

Snorkling på Marco Island er forskellig fra snorkling i Reefs af Florida Keys. Golfkysten er sand og har lagune-lignende levesteder samt savgrass og mangrove-levesteder. I lagunerne, forventer at se små skolefisk. Marco Island er mangroves hus godt camoufleret rejer, krabber og små fisk stege samt tarpon, rødfisk og snook. Når du snorkler offshore blandt de små barriereøer, skal du sørge for at tage et øjeblik til at undersøge de mange smukke skaller spredt langs kysten.

Overvejelser

Rødvande, en skadelig algblomst, infiltrerer undertiden Marco Island-området. Algen kan forårsage åndedrætsproblemer, og besøgende bør undgå vandet, hvis de oplever en rødlig eller brunlig misfarvning. Florida Fish and Wildlife Conservation Commission tester for og rapporter om rødvande og andre vandkvalitetsproblemer ugentligt. Mens forår og sommer er de bedste tider at snorkle, begynder Marco Island regntiden om sommeren. Regnskyer opstår omkring en gang om dagen i løbet af sommeren og varer ikke længe. Tunge brusere rører vandet op, gør det dystert, og skydebetræk ovenfra reducerer yderligere snorkling synlighed. Lad ikke Marco Island 's sommerregne fange dig vagt. Hvis en eftermiddagsbruser forventes, skal du begynde at snorkle tidligt om morgenen. Hvis en aften storm opstår, gå ikke ud første ting om morgenen. Vent til eftermiddagen for at give vandet tid nok til at afregne.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Marco Island Snorkling (Marts 2020).