Sundhed

Kan Epsom Salts Behandle Back Acne?

Pin
+1
Send
Share
Send

Epsom salt soaks er en blid, naturlig og nem måde at behandle tilbage acne. Alt hvad der skal til, er at tilsætte nogle af forbindelsen til et dejligt varmt bad og nyde en afslappende bløde i karret. Epsom salt er let at finde og koster ikke meget, hvilket gør det til en simpel og overkommelig løsning på acne på bagsiden og andre steder på kroppen.

Identifikation

Epsom salt er en naturlig mineralforbindelse kaldet magnesiumsulfat. Som navnet antyder, er de vigtigste komponenter magnesium og sulfater. Magnesium i Epsom salt kan absorberes gennem huden, ifølge University of Maryland Medical Center. Epsom salt er let at finde på apotek eller købmand, ofte nær førstehjælp forsyninger. Epsom salt er billigt. Denne komponent af havvand kan også kaldes "magnesiumsulfatkrystaller."

Fordele

Epsom salt kan bruges til at behandle acne effektivt, ifølge Acne Treatment Guru. Et Epsom saltbad blødgør er især nyttigt til behandling af akne, fordi sådan acne er svært at nå. Epsom salt er også en fremragende antiinflammatorisk behandling, som kan modvirke rødme, irritation og kløende hud. Mineral magnesiumet i saltet er involveret i mere end 300 reaktioner i kroppen, ifølge University of Maryland. Det aktiverer enzymer og hjælper med at regulere niveauer af mange næringsstoffer, der er vigtige for hudens sundhed, herunder zink, kalium og D-vitamin. Magnesium kan tages som et kosttilskud samt absorberes gennem huden via et bad. Imidlertid kan flere faktorer forstyrre effektiviteten, herunder tilstedeværelse af nogle fødevarer eller stoffer, medicinske tilstande og kemi af en persons mavesyre. Sulfater hjælper med at skylle toksiner sammen med forbedring af næringsabsorptionen, ifølge Epsom Salt Council. Epsom salt soaks også almindeligt anvendt i sportsmedicin til at hjælpe med forstuvninger, stammer og trukket muskler.

Brug

Til behandling af akne kan Epsom salt tilsættes til et varmt bad, ifølge Acne Treatment Guru. Hæld en til to kopper salt ind i badekarret, når vandet løber. Slap af og sug i badet så længe som muligt, på mindst 15 minutter. Brug ikke badeskum eller andre menneskeskabte produkter i badet. Brug en loofah for at fremme absorption og cirkulation. Efter badet skal du drikke rigeligt med vand og pakke dig op i noget varmt.

Overvejelser

Gnid ikke Epsom salte direkte på huden. De er for slibende. Direkte hudgnidning kan ødelægge din hud og forværre din acne. Bemærk også, at magnesium konkurrerer med calcium til absorption. Dette kan forårsage en calciummangel, hvis du har et lavt calciumindtag niveau ifølge University of Maryland. Magnesium har også mulige interaktioner med et væld af stoffer, så kontakt din læge, før du starter Epsom salt soaks. Epsom salt skal opbevares i en lufttæt beholder, da det kan opsuge fugt fra luften. Dette gør det sammen i klumper.

Historie

En tidlig opdagelse af magnesiumsulfat forekom i Shakespeares æra i Epsom, England. Det er her, navnet kom fra. Udtrykket "salt" refererer sandsynligvis til forbindelsens specifikke kemiske struktur ifølge Epsom Salt Council. Mange tager fejl ved, at navnet stammer fra Epsom saltets krystallinske struktur, fordi det har et udseende, der ligner bordsalt. Bordsalt består af natriumchlorid og er et helt andet stof.

Pin
+1
Send
Share
Send