Mad og drikke

Er honning stegte nødder sunde?

Pin
+1
Send
Share
Send

Generelt er nødder sunde, når du spiser dem i moderation, ifølge Academy of Nutrition and Dietetics. Selvom honningbrændte nødder indeholder mere sukker end almindelige nødder, kan de stadig være en del af en sund kost, hvis du begrænser dig til at spise det anbefalede beløb på 1-2 ounces per dag.

Grundlæggende Ernæringsfakta

Hver ounce nødder indeholder mellem 160 og 200 kalorier pr. Ounce. Honningbrændte nødder er ens i kalorier til almindelige tørrede ristede eller oliebrændte nødder. For eksempel har honningbrændte mandler ca. 166 kalorier, 5,1 gram protein, 14 gram fedt og 7,8 gram kulhydrater, herunder 3,8 gram fiber eller 15 procent af den daglige værdi. Selvom nødder er højt i fedt, er fedtet i nødder hovedsageligt hjertesundigt umættet fedt. En ounce af honningristede mandler har kun 1,3 gram mættet fedt.

Mikronæringsstofindhold

Honningbrændte mandler er en god kilde til riboflavin, magnesium, fosfor, kobber og mangan. Andre næringsstoffer, der ofte findes i nødder, omfatter E-vitamin, folat og selen, med mængden afhængig af typen af ​​møtrik. Du har brug for B-vitaminerne riboflavin og folat til at dreje den mad, du spiser i energi. E-vitamin og selen er antioxidanter, der begrænser skade på dine celler fra forbindelser kaldet frie radikaler. Kobber, mangan og fosfor er vigtige for at danne stærke knogler; magnesium er afgørende for muskel og nervefunktion.

Potentielle sundhedsydelser

De hjerte-sunde enumættede fedtstoffer, fiber, protein og gavnlige plantekemikalier, der findes i nødder, giver en række sundhedsmæssige fordele. At spise nødder en gang om ugen kan reducere risikoen for fedme med ca. 3 procent og metabolisk syndrom med ca. 2 procent ifølge en undersøgelse offentliggjort i "PLOS ONE" i januar 2014. Dagligt forbrug af nødder kan nedsætte din risiko for hjertesygdom med ca. 30 procent, ifølge en artikel offentliggjort i "Nutritionsrapport" i december 2013.

Sukker overvejelser

Den største ulempe ved at forbruge honningristede nødder i stedet for at spise andre typer ristede nødder er det højere sukkerindhold i honningristede nødder. Med honningristede mandler er dette øgede sukker ca. 2 gram pr. Ounce. American Heart Association anbefaler, at kvinder begrænser deres tilsatte sukkerforbrug til ikke mere end 24 gram pr. Dag og mænd til højst 36 gram pr. Dag.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Hvordan lage Honningristede nøtter - United Bakeries (Januar 2020).