Mode

Sandheden om vokse højere kosttilskud

Pin
+1
Send
Share
Send

At være høj er en ønskelig egenskab for mange mennesker. Kosttilskud, der hævder at få dig til at vokse højere appel til folk, der ønsker at øge deres højde. Der er dog ingen medicinske eller kliniske tegn på, at du kan vokse højere, når du har bestået puberteten. Lotioner, piller og øvelser vil ikke gøre dine knogler vokse, når din vækst er stoppet. Du bør tale med en læge inden du tager et voksen højere supplement.

Videnskab bag vækst

Ifølge "Nelson Textbook of Pediatrics" stopper din vækst i slutningen af ​​puberteten. Typisk udløber puberteten ca. 18 år for piger og 20 år for drenge. De sidste stadier af vækst forekommer i epifysen eller vækstpladerne, der er placeret i slutningen af ​​de lange ben af ​​dine arme og ben. Under og før puberteten er epifysen blød og giver mulighed for yderligere knogler og spurtning af din vækst. Under pubertet begynder epifysen at størkne, fusion helt efter puberteten. De fleste læger er enige om, at når epifysen er smeltet, er det ikke muligt at øge væksten. Der er virksomheder, der producerer kosttilskud, der tilsigter at vende denne proces. Der findes dog ingen medicinske beviser, men bekræfter, at dette er muligt.

Væksttilskud

Der er mange produkter med et utal af ingredienser, der lover at gøre dig højere. Disse produkter har ikke noget videnskabeligt grundlag for deres krav. Voksne høje produkter er en slags sundhedstilskud, og Food and Drug Administration regulerer eller bekræfter ikke nøjagtigheden af ​​udsagn fra sundhedstilskudsproducenter. Derudover har nogle af de ingredienser, der findes i dyrkning af høje kosttilskud, aldrig modtaget en grundig evaluering, der bekræfter sikkerheden og de langsigtede virkninger af brugen af ​​ingrediensen. Derfor skal du læse alle ingredienserne på produktetiketten, inden du tager et voksen højere supplement, og tal med din læge for at sikre, at tilskuddet ikke bringer dit helbred i fare.

HGH

FDA har godkendt humant væksthormon til brug hos børn, der oplever unormal vækst. Denne behandling kræver en læge recept og har kun effektivitet hos børn, der ikke har nået puberteten. HGH hormonet fungerer ved at hjælpe kroppen med at producere egne hormoner. Nogle virksomheder, der markedsfører HGH, vokser højere kosttilskud og citerer oplysningerne om medicinsk brug af HGH hos børnene for at understøtte kravet om vækst. HGH vil dog ikke få dig til at vokse højere, efter at du har nået puberteten.

Køber Pas på

Internettet har gjort det meget nemmere at dyrke højere supplerende producenter til at markedsføre deres kosttilskud. Nogle af disse producenter opretter deres egne diskussionsgrupper, hvor de sender falske diskussioner og vidnesbyrd. Derudover tilbyder nogle producenter penge tilbage garantier for deres tillæg, hvis du ikke vokser højere i 30 eller 60 dage. På trods af disse garantier og producentkrav er der ikke noget større højere supplement, der for øjeblikket er tilgængeligt på markedet, der har dokumenteret effektivitet eller sikkerhed gennem klinisk forskning.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: COMO QUITARSE UN PESO (Completo) Suzanne Powell -BCN 15-11-2008 (April 2020).