Mad og drikke

The Best Natural Protein Foods at spise

Pin
+1
Send
Share
Send

Protein fra fødevarer er nødvendigt for celleregenerering, men nogle proteinfødevarer betragtes ikke som sunde fødevarer at spise. Animalsk protein kan for eksempel bidrage til høje niveauer af cholesterol forbundet med hjertesygdomme. Derudover kan nogle kilder til animalsk protein føre til fedme. Den bedste naturlige protein fødevarer at spise er fødevarer, der har lavt fedtindhold eller fedtfri og fødevarer, der er rige på sunde omega-3 fedtsyrer.

Kød

Kyllingebryst er lavt fedtet, når huden er fjernet.

De bedste naturlige proteinfødevarer i kødkategorien er kød, der har lidt eller ingen fedt på dem. Magert kød valg omfatter øje runde bøf, top runde bøf, bund runde bøf, rund tip, top lænd, øverste HØJREB, Chuck skulder og arm stege, svinekam, svinemørbrad, center lænd, skinke og hakket kød, der er 90 procent mager eller højere. Kylling uden huden og med alt fedt fjernet er bedst, ligesom kalkun uden hud eller fedt.

Fisk og skaldyr

Laks leverer også calcium.

I modsætning til hvad mange tror, ​​behøver skaldyr såsom muslinger, østers, muslinger og muslinger ikke har et højt indhold kolesterol, men de er højt proteinindhold. Mange fisk er også højt i omega-3 fedtsyrer. Hermetisk laks, smelte og sardiner leverer også calcium. Frisk fisk indeholder også mineraler og visse vitaminer, og den har et lavt fedtindhold og natriumindhold.

På grund af methylkviksølv indholdet af visse fisk og risikoen for skader på nervesystemet af et foster, når disse fisk forbruges af moderen, de bedste naturlige protein fisk fødevarer til en gravid kvinde at spise er fisk, der indeholder mindre methylkviksølv end andre. Disse fødevarer omfatter rejer, tun (tyndt lys), laks, pollock og havkat.

Bønner og ærter

Bønner leverer naturligt protein.

Bønner og ærter er en sund naturlig protein mad, fordi de indeholder nul kolesterol og de har et meget lavt fedtindhold. Nogle gode bønne valg er adzuki bønner, sorte bønner, store nordlige bønner, kidneybønner, pinto bønner, sojabønner, garbanzo bønner, lima bønner, grønne bønner, vignabønner, flækærter og kikærter.

Mejeri

Æg, især æggehvider, er en god kilde til protein.

Yoghurt, mælk og ost er alle gode naturlige kilder til protein, men disse fødevarer er bedst, når de er enten fedtfrie eller fede. Kefir er også et af de bedste naturlige protein fødevarer at forbruge. Æg er et andet valg, men æggets hvide er den bedste del af ægget at spise på grund af dets nul kolesterolindhold.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: что будет если хрустеть пальцами рук или ног? как избавиться от хруста в суставах и вылечить артроз7 (April 2020).