Vægtstyring

Rebounding øvelser til vægttab

Pin
+1
Send
Share
Send

En rebounder ligner en trampolin, der er blevet krympet ned til ca. 36 inches i diameter. Matten er 9 til 10 cm fra gulvet og er lavet af slidstærkt stof. Rebounding er en kardiovaskulær aktivitet, der forbrænder kalorier, bygger muskler og er godt for din balance.

afvisninger

At hoppe på en rebounder har vist sig sundhedsmæssige fordele. En undersøgelse i "Journal of Applied Physiology" viste, at hoppe på en trampolin havde en større effekt på hjertefrekvens og iltindtag end at køre på en tredemølle. Start din træning rutine ved blot at hoppe på rebounder. Stå med dine fødder skulderbredde fra hinanden, og begynd forsigtigt at hoppe. Når du har din balance, hoppe hårdere ved at bøje dine knæ længere, men stadig holde dine fødder tæt på måtten. Efter simpel studsning er let for dig, start jogging på rebounder. Kig lige frem, og bevæg dine arme mens du jogger.

Jump Moves

Rebounder absorberer meget af din kropsvægt og giver mindre stress på dine led. Begynd denne serie ved at hoppe på trampolinen med kropsfødder landing på samme tid. Når du er komfortabel og afbalanceret, begynder du at vride knæene fra side til side, mens de er i luften. Gør 10 sæt vendinger efterfulgt af 10 hopper. Gentage. Dernæst skal du springe jacks på rebounder. Begynd med at rytmisk hoppe med dine fødder sammen, så begynd at sprede dine ben fra hinanden og bringe dem sammen igen. Til sidst skal du tilføje dine armbevægelser for at fuldføre hoppekontakten. Hvis du er en avanceret bruger, kan du indarbejde høje spring i din rutine. Lav et højspring ved at stikke dine ben op til brystet, når du er i luften.

Siddende bounces

Det kan måske synes mærkeligt at sidde og hoppe på din rebounder, men denne øvelse kan gøres, hvis du er ved at komme ud af en sygdom eller et uheld, og få din læge tilladelse til at udøve. Sid på din rebounder med dine fødder på gulvet. Brug din kropsvægt og ben, bevæg dig selv op og ned, indtil du forsigtigt hopper. Forsøg ikke at sprænge rebounderen. Når du bliver stærkere, løft dine ben fra trampolinen, så du sidder i en "V" form. Bounce.

Tilføjelse af vægte

Tilføjelse af frie vægte til din rebounding træning øger øvelsens intensitet. Hold vægte i begge hænder, når du hopper, hopper og vri på rebounderen. Gør bicep krøller og arm rejser til yderligere at definere og tone dine arme. Når du bruger vægte, skal du vælge en lettere pund, end du ville bruge, hvis du ikke hopper. Ankelvægten gør træningen endnu mere udfordrende.

Pin
+1
Send
Share
Send