Mad og drikke

En gennemsnitlig hjertefrekvens efter at have drukket en Monster Energy Drink

Pin
+1
Send
Share
Send

Mange forbrugere er tiltrukket af energidrikke til at mærke virkninger som energiforøgelser, forbedret koncentration og øget udholdenhed. Der er mange mærker af energidrikke, herunder Monster, der giver disse ønskede resultater. Bekymringen for mange sundhedspersonale er den indvirkning disse drikkevarer har på kroppen, især hjertet. Der er en signifikant stigning i hjertefrekvensen hver gang disse drikkevarer indtages.

Monster Energy Drink

Monster kommer i forskellige mange sorter, såsom Lo Carb, XXL og angreb. Hver af typerne har små forskelle, men de vigtigste ingredienser forbliver de samme. For at give de ønskede resultater for energi, er Monster energidrikke fyldt med koffein, taurin og sukker. I en gennemsnitlig 8-oz. servering af monster er der 27 gram sukker, 1000 milligram taurin og 80 milligram koffein. Der er mellem to og tre portioner pr. Container.

Hjerterytme

Hjertets elektriske system er styringen af ​​din puls. I en normal rytme starter hvert slag øverst i hjertet ved sinoatriale knudepunkt, passerer gennem det atrioventriske knudepunkt og derefter ned i de nedre ventrikler. Dette giver blod til resten af ​​kroppen. Når kroppen er et stimulerende middel, kan hjertet ikke altid følge med efterspørgslen, og det kan forårsage unormalt hjerteslag. Vedvarende stress på hjertet gør hjertet mere modtageligt for arytmier.

Monster og hjertet

Koffein og taurin har vist sig at have virkninger på hjertets funktion. Selv om hver person reagerer på energidrikke forskelligt, kan disse ingredienser påvirke hjertet negativt med tiden. I en undersøgelse fra "Cirkulation" øges den gennemsnitlige hjertefrekvens mellem fem og syv slag pr. Minut efter forbrug af energidrikke. Den gennemsnitlige hvilepuls er mellem 60 og 100 slag pr. Minut. Hvis din puls er konsekvent over 100, mens du drikker Monster energidrikke, skal du afbryde brugen.

Overvejelser

Forbrug af store mængder koffein kan føre til sundhedsmæssige forhold som angst, søvnløshed, fordøjelsesproblemer og højt blodtryk. Selv om der er fordele for Monster energidrikke, bør de forbruges i moderation. Hvis du føler hjertebanken, hjertesvigt eller ukontrollabel rastløshed, skal du søge lægehjælp. Brug aldrig alkohol, mens du bruger Monster energidrikke.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Stress, Portrait of a Killer - Full Documentary (2008) (Februar 2020).