Mad og drikke

Fastfood med 250 kalorier

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvis du er sundhedsbevidst, er fastfood sandsynligvis langt fra dit første valg som et måltid. Men hvis du forsøger at overgå til en sundere livsstil, kan det være svært at give op på fastfood helt. Du kan også finde dig selv i en situation hvor fastfood er den eneste mulighed, som f.eks. På en lang biltur. Hvis du forsøger at finde sunde eller simpelthen lavere kalorieindstillinger i fastfood virksomheder, er et godt sted at starte på udkig efter varer med 250 kalorier eller mindre.

Savory Breakfast Options

Hvis en morgenmadsmad sandwich er, hvad du er i humør til, ville du være glad for at vide, at der er nogle lavere kalorieindstillinger. Ved metroen smelter alt ægmuffin, om det er lavet med hele æg eller æggehvider, alle er under 250 kalorier undtagen mega sandwich eller pølse, æg og ost smelter. Dunkin Donuts har Wake Up Wraps, som er som små morgenmad burritos og alle dem undtagen pølse, æg og ost er under 250 kalorier. Del Taco tilbyder en morgenmad al carbon, der kun har 140 kalorier. Til en erstatning for din rutinemorgen morgenbrød tilbyder både McDonald's og Dunkin Donuts almindelige engelske muffins, der er 160 kalorier hver.

Søde Morgenmad behandler

Hvis du er interesseret i en sød behandler, har McDonalds frugt- og yoghurtparfait kun 160 kalorier. Dunkin Donuts har også nogle lavere kalorieindhold muligheder under 250 kalorier, eller du kan vælge 3 eller 4 af deres munchkins.

Kylling

Kruset kylling er hurtig og bærbar, og der er portioner, der falder under 250 kalorier. Burger King, McDonalds og Carl's Jr. tilbyder 4-delt kyllingstilbud, der er under 200 kalorier; Burger King tilbyder også 6-delt kyllingfries med 250 kalorier. Wendys tilbyder også 5-delige kyllingarner på deres værdi menu med 230 kalorier. Du kan endda være overrasket over at vide, at der er nogle muligheder på KFC. Du kan få en Original Opskrift vinge, trommestift eller bryst uden hud eller breading, en Extra Crispy fløj eller trommespids, en Spicy Recipe drumstick eller fløj eller nogle af de grillede kyllingestykker.

sandwiches

Tro det eller ej, du kan stadig få en hamburger med 250 kalorier eller mindre, men mulighederne er meget grundlæggende. Du kan få en lille hamburger hos McDonald's, en junior hamburger hos Wendys eller en børns hamburger på Carl's Jr. For en lignende bøfoplevelse får du også et junior roastbiff på Arby's, eller du kan ændre tingene og få en junior skinke og ost. Subway's Veggie Delite sandwich er også under 250 kalorier enten som en 6-tommers sub eller på en flatbread. For en mindre sandwich løsning, prøv KFC's Crispy Strip Snacker uden sauce, Buffalo Style Snacker eller Honey BBQ Snacker. Subway har også mini subs, der alle er under 250 kalorier.

Alternative indgangsmuligheder

Tacos er et andet hurtigt og bærbart alternativ til en læsset hamburger. På Taco Bell har alle deres fransk stil tacos mindre end 200 kalorier. Taco Bells kylling bløde taco, crunchy taco, kylling tacos, grillet bøf blød taco, Pacific Shrimp Taco, blød Taco Supreme, oksekød blød taco og Taco Supreme har mindre end 250 kalorier hver. På Del Taco har nogen af ​​de tacos, der ikke har "stor fedt" eller "sprød" i titlen, mindre end 250 kalorier hver. Hvis du vil have noget varmt og beroligende, tilbyder Subway et udvalg af 10 oz. supper, der for det meste er under 250 kalorier.

Salater

Mens vi ofte tænker på salater som en garanteret sund mulighed, er de ikke altid lave i kalorier. Ost, dressinger og croutoner kan køre kalorierne hurtigt. På Burger King kan du vælge deres værdisalat salat med enten let eller fedtfri dressing. På McDonald's kan du få den sydvestlige salat eller bacon ranch salat uden kyllingen og vælge mellem forskellige dressinger. En af de sundeste fastfood muligheder er snack størrelse frugt og valnød salat på McDonald's.

Desserter

Engang imellem kan du falde af en fastfood-virksomhed, kun til dessert eller en sød behandler. På McDonald's kan du få en reduceret fedt vanille iskegle, en bagt æbletærte eller en cookie og holde den under 250 kalorier eller mindre. På KFC kan du få en æbleomsætning, jordbær shortcake parfait eller en cookie. På metroen har de store flotte kiks og deres æbletærte overraskende mindre end 250 kalorier hver. Taco Bells kanelvendinger har kun 170 kalorier, og hos Del Taco kan du få en churro eller en chokoladekage og spise 200 kalorier eller mindre.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Döner Kebab das beste Fastfood? (Marts 2020).