Mode

Kollagen behandling for acne ar

Pin
+1
Send
Share
Send

Kollagen har en lang historie med kosmetisk brug i behandling af acne ar, såvel som fine linjer og rynker. Bovin kollagen blev introduceret i 1970'erne, siger American Academy of Dermatology (AAD), og var dermatologernes valg af blødt væv til valget indtil begyndelsen af ​​2000'erne. På det tidspunkt blev humant bio-manipuleret collagen godkendt af U.S. Food and Drug Administration. Selvom der er blevet introduceret flere langvarige fyldstoftyper, anvendes kollagenbehandling til acne-ar fortsat af dermatologer.

Hvorfor kollagen?

Ifølge AAD er huden sammensat af tre hovedkomponenter: hyaluronsyre, elastin og kollagen. Når det injiceres i et deprimeret akneært, får kollagen huden til at "klumpe", hvilket gør ar mindre bemærkelsesværdigt. Det amerikanske samfund af plastikkirurger indikerer, at humane kollagenfyldstoffer kan gå efter handelsnavne Cosmoderm eller Cosmoplast. Bovine kollagenfyldstoffer, såsom Zyderm og Zyplast, har været kendt for at resultere i ubehagelige hudreaktioner. Inden behandling af kvægkollagen behandles, skal patienterne underkastes allergitest.

Hvordan det er gjort

Flydende collagen injiceres i hudens overflade ved hjælp af en nålstikket sprøjte. Hud er grundigt renset før injektion. En hudlæge kan islægge området eller anvende et aktuelt bedøvelsesmiddel til at desensibilisere huden før injektionen. En kollagenbehandling på kontoret tager kun et par minutter.

Bivirkninger

Kollagenfyldstoffer og andre fyldstoftyper er populære, da de ikke sætter patienter ude af kommission, AAD noter. Patienter kan genoptage deres liv umiddelbart efter behandling med minimal bivirkninger; kvinder kan endda genanvende makeup inden de forlader dermatologens kontor. AAD indikerer at rødme og hævelse kan opstå, og i nogle tilfælde lette blå mærker. For at reducere disse bivirkninger kan patienter anbefales at anvende is til huden 15 til 20 minutter efter behandlingen.

Hvor lang tid varer det

Kollagen behandlinger varer ikke for evigt, med resultater, der varer mellem to og fire måneder, siger ASPS. Når collagen er reabsorberet i huden, er en anden injektion nødvendig. Der er længerevarende fyldstoffer til rådighed, den ene bruger patientens eget kropsfedt til at fylde arret. Endnu en anden type fyldstof, polymethylmethacrylat - en kombination af bovin kollagen og mikroniserede plastkugler - giver permanente resultater.

Drugstore produkter

Nogle over-the-counter anti-ar cremer kan fremme nye kollagen produktion i huden, AAD noter. Fordelene ved disse produkter er dog yderst begrænsede. De med meget svage runde acne ar kan bemærke en vis forbedring ved anvendelse af produkter, der indeholder glycolsyre, retinol eller vitamin C som en aktiv bestanddel.

Pin
+1
Send
Share
Send