Vægtstyring

Hvor meget vægt vil jeg tabe, hvis jeg holder op med at drikke alkohol?

Pin
+1
Send
Share
Send

Der er ingen definitiv bevis for, at drikke alkohol kan få dig til at gå i vægt, ifølge Brigham og Women's Hospital. Ligeledes vil du ikke nødvendigvis tabe sig, hvis du giver det op. Ligegyldigt hvad du eliminerer fra din kost i et forsøg på at tabe sig, forbliver den grundlæggende matte den samme: Hvis du forbrænder flere kalorier end du forbruger, vil du tabe pund i sidste ende. Men med alkohol er der et par små komplikationer til ligningen.

Kalorier i alkohol

Et gram alkohol indeholder ca. 7 kalorier. Dette svarer til ca. 110 kalorier i en flaske let øl, ca. 80 kalorier i en 4,2-oz. glas vin og ca. 55 kalorier pr. skud af whisky eller vodka. I teorien kan du drikke i moderation uden fuldstændigt at kollidere din kost kalorievis. Alkohol afbryder dog dine fedtforbrændings- og kalorieforbrændingsprocesser. Når det er til stede, vil din krop brænde alkohol for sin energi, før det brænder noget andet. Når du drikker, holder din krop op med at forbrænde kalorier i et stykke tid og brænder alkoholen i stedet. Dette er dog midlertidigt.

Indflydelse på alkohol

Den største indvirkning på at give alkohol kan have på dit vægttab skyldes dens indvirkning på din krop, ikke de kalorier du bruger. Alkohol sporer din appetit, og det er ikke ualmindeligt, at folk, der har drukket at spise mere, end de ellers ville have. Det svækker også viljestyrke og ændrer din dom. Hvis du holder op med at drikke, er du måske ikke så tilbøjelig til at snyde på din kost, som kan hjælpe dig med at tabe sig.

Virkning af træning

Du kan give op med at drikke og stadig ikke tabe sig - eller måske endda få pund - hvis du ikke brænder mere kalorier end du tager ind. Når din krop har metaboliseret alkoholindholdet i spiritus til energi, er det ligeglad hvorvidt kalorierne det alligevel kommer fra alkohol eller fra mad. Hvis du faktorerer de kalorier du har brugt gennem alkohol i dit samlede daglige indtag, og hvis du så brænder nogle af disse kalorier væk gennem et regelmæssigt træningsprogram, vil du tabe sig.

Fordele ved at drikke

Drikke alkohol kan faktisk have nogle gavnlige virkninger på dit helbred, men kun i moderation. Det kan bekæmpe nogle af virkningerne af hjertesygdomme og forhøjet blodtryk, og undersøgelsen udført af læger på Brigham og Women's Hospital fandt ud af, at kvinder, der drak i moderation, faktisk var mindst tilbøjelige til at få usund vægt over tid. Moderering er nøglen. Hvis du kun spiser et glas vin om dagen, er det usandsynligt, at du får vægten, og det kan faktisk hjælpe dig med at holde vægten væk på lang sigt.

Samler det hele

Mængden af ​​vægt, du taber, når du giver op alkohol afhænger af, hvor meget du drak i første omgang, såvel som dit generelle aktivitetsniveau og kostmønstre. Over en periode på måneder og år kan du miste alt fra 1 til mere end 100 pund. Bare at give op en let øl om dagen hjælper dig med at tabe mere end 11 pund i løbet af et år, forudsat at du ikke erstatter disse kalorier med andre fødevarer. Juster dit daglige kalorieindtag og energiniveauer for at tabe mellem 1 og 2 pund ugentligt.

Pin
+1
Send
Share
Send