Mad og drikke

Sådan fjerner du acne med citronsaft

Pin
+1
Send
Share
Send

Acne vulgaris eller acne forekommer hos 40-50 millioner individer i USA og er den mest almindelige hudtilstand, ifølge American Academy of Dermatology. Acne opstår ved overskydende olieopbygning, tilstoppede porer, inflammation og bakterier. Over-the-counter produkter er tilgængelige for at behandle acne breakouts, men de kan være dyr. Citronsaft er et hjem middel til acne behandling og er billig sammenlignet med acne produkter i butikker. Citroner indeholder et naturligt astringerende og antibakterielt middel, der virker som en exfoliant for at hjælpe med at fjerne døde hudceller hurtigere og forhindre tilstoppede porer. Citronsaft er ikke en erstatning for medicinsk behandling; rådfør dig med din læge for at diskutere eventuelle risici, eller hvis din tilstand forværres.

Citronsaft Vask

Trin 1

Rens din hud med mild sæbe og vand. Påfør en lille smule sæbe på en vaskeklud og skrub din hud forsigtigt for at fjerne enhver olie eller snavsopbygning, skyll med varmt vand og tør med et rent håndklæde. Ifølge American American Dermatology Academy, dermatologer foreslår at vaske dit ansigt en eller to gange dagligt med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel.

Trin 2

Skær en frisk citron i halvdelen og klem saften i en skål. Efter brug kan du dække skålen med et låg eller plastikpakning og gemme til en anden behandling.

Trin 3

Dyp en bomuldskugle ind i citronsaften og press den overskydende væske ud. Påfør citronsaft direkte på det berørte hudområde. Gentag dypning af bomuldskuglen i citronsaft og læg den på huden, indtil du dækker alle berørte områder.

Trin 4

Vent 10 minutter. Lad citronsaft tørre på din hud. Men hvis citronsaften forårsager alvorlig stikkelse eller ubehag, skal du straks fjerne det ved at skylle det af med køligt vand.

Trin 5

Skyl hudområdet med køligt vand for at fjerne citronsaftrester, og tør derefter med et håndklæde.

Trin 6

Gentag citronsaft vask to gange dagligt for at reducere eller fjerne acne.

Citronsaft og rosenvand

Trin 1

Rens din hud med en mild sæbe og vand, mens du forsigtigt skrubber med en vaskeklud. Skyl og tør din hud med et rent håndklæde.

Trin 2

Kombiner lige dele af citronsaft og rosenvand i en skål. Rose vand har naturlige antibakterielle egenskaber, er en hudtoner og hjælper med at reducere den sure natur af citronsaft.

Trin 3

Dyp en bomuldskugle ind i blandingen og klem for at fjerne overskydende væske. Påfør produktet direkte på dine berørte hudområder.

Trin 4

Lad produktet blive på din hud i 15 til 30 minutter og skyll med koldt vand. Tør din hud med et håndklæde.

Trin 5

Gentag citronsaft og rosenvandsbehandling to gange dagligt eller efter behov.

Ting du skal bruge

  • Mild sæbe
  • vaskeklud
  • Håndklæde
  • Bomuldskugle
  • Skål
  • Kniv
  • Citron, frisk eller saft
  • Rosenvand

Tips

  • Udfør en lille hudtest, før du påfører citronsafthjælpemidler til store områder af din hud. Hvis du bruger lige citronsaft, oplever du mange en mild svingende sensation ved anvendelse; Men hvis stikket er ubehageligt eller forårsager rødme eller betændelse, kan du fortynde citronsaften med vand ved hjælp af en en-til-en blanding.

Advarsler

  • Undgå at bruge citronsaft omkring dine øjne. Desuden er citronsaft en exfoliant og fjerner de døde hudceller, der fremmer ny hudvækst - denne friske hud kan være følsom overfor sollyset, så det anbefales at undgå solbeskyttelse eller iført solcreme.

Pin
+1
Send
Share
Send