Sport og fitness

Øvelser for at etablere et sagging ansigt

Pin
+1
Send
Share
Send

Øvelser til at fastgøre en sagging ansigt funktion ved at stramme de underliggende muskler i ansigtet for at give huden et mere jævnt udseende. Øvelser til dine ansigtsmuskler kræver ikke særligt udstyr, og du kan udføre de fleste af dem hjemme i fritiden. Husk, at selvom øvelser kan hjælpe med at fastholde underliggende muskler i ansigtet, skal du kombinere kardiovaskulær træning med dit ansigt toning træning for at tabe sig i ansigtet, hvis det er nødvendigt.

Sfinx Smil

Løft mundens hjørner for at smile. Undgå at skrue øjnernes hjørner ved at holde dine øjne neutrale. Gentag denne øvelse tre eller fire gange. Yoga instruktør Annelise Hagen, forfatter af "The Yoga Face," anbefaler denne øvelse for at forhindre overdreven rynker omkring øjnene og munden.

Buddha Face

Luk dine øjne og koncentrere dig om et imaginært punkt mellem dine øjenbryn. Hagen foreslår at forestille sig en lille lysdiode, som langsomt udvider, mens du slapper af i ansigtets muskler. Denne øvelse træner dig for at være opmærksom på, hvad dine ansigtsmuskler gør, og hvordan du slapper af dem, hvis de bliver for stramme.

Overrask mig

Udvid dine øjne, men undgå at rynke din pande. Fokus på et punkt foran dig i mellem fem og 10 sekunder. Gentag denne øvelse op til fire gange. Beverly Hills plastikkirurg Dr. Andre Aboolian noterer sig i Los Angeles Times, at denne øvelse kan tone musklerne i panden, fordi disse muskler er de nemmeste ansigtsmuskler til at udøve.

Puffy Cheeks

Puff ud begge dine kinder og skift luften i din mund fra den ene kind til den anden. Fortsæt øvelsen, indtil du føler at du er åndedræt. Gentag øvelsen tre gange for at hjælpe med at holde dine kinder fast.

Air Kisses

Plukk dine læber, men hold din pande glat, når du blæser luftkus fire gange. Placer to fingre til dine læber og blæs luftkus igen for tre eller fire gentagelser. Hagen siger, at denne øvelse virker for at holde læberne stærke.

Lion Face

Inhalér gennem din næse som du kaster dine hænder i næver og bøj musklerne i dit ansigt. Udånder gennem din mund, mens du stikker ud tungen, ruller øjnene og åbner dine hænder. Gentag tre gange. Hagan foreslår denne øvelse for at strække og lindre spændinger i dine ansigts muskler.

Fish Face

Smil mens du efterfølger dine læber, så sug indersiden af ​​dine kinder ind i mellemrummet mellem dine tænder og skab et fiskesigt. Udfør denne øvelse fem gange for at klare og tone dine læber og kinder, forklarer Hagen.

Pin
+1
Send
Share
Send