Mad og drikke

Kaseinproteinfordele

Pin
+1
Send
Share
Send

Casein er en type protein, der findes i mejeriprodukter, såsom mælk, yoghurt, chokolade, is og nogle forarbejdede fødevarer. Du kan også få kaseinprotein i tillægsform, da det ofte markedsføres som et alternativ til et andet mælkebaseret protein - valleprotein. Caseinprotein, hvad enten det kommer fra mad eller fra et tilskud, kan være en nyttig tilsætning til din kost med flere potentielle fordele.

Langsomt fordøjelsesprotein

Et af kaseinproteinets vigtigste fordele er dets fordøjelseshastighed. Casein er et langsomt fordøjende protein og kan tage op til syv timer at fordøje, ifølge nutritionist Aaron Cattell på fitness træning skole hjemmeside, Ludus Magnus. Mens du måske vil have et hurtigt fordøjelsesprotein efter et træningscenter for hurtigt at genopbygge dine muskler 'energibutikker, gør kaseinens langsommere fordøjelseshastighed det bedre valg for en mellemmad, fordi det vil holde din mave fra at rumle gennem natten.

Forbedre dit vægttab

Protein og protein kosttilskud tendens til at være forbundet med at få vægt og opbygge muskelmasse, men en undersøgelse offentliggjort i en 2009 udgave af "The American Journal of Clinical Nutrition" foreslog, at kasein også kan hjælpe vægttab. To diæt blev sammenlignet - en hvor 10 procent af energiindtaget stammer fra kasein og en anden, hvor 25 procent kom fra kasein. Den 25 procent kasein kost viste en stigning i energiforbrug og mæthed. Forskerne konkluderede, at et øget kaseinindtag kunne være gavnligt ved styring af vægt og forbedring af kroppens sammensætning.

Muskel og Might

Ved opbygning af muskelmasse er tilstrækkeligt proteinindtag afgørende for at fremme vækst og genopretning. En undersøgelse offentliggjort i "Medicine and Science in Sport and Exercise" i 2004 viste, at personer, der indtog 20 gram kasein efter en modstandstræning, havde øget muskelproteinsyntese og muskelproteins nettobalance, som begge er gavnlige for muskelvækst. En positiv muskelproteins nettobalance betyder, at din krop syntetiserer flere muskler, end det bryder ned.

Deal med mejeri

Skulle du beslutte at kigge på hele fødevarer til din kaseinbehov snarere end kosttilskud, ser du på en række ekstra fordele. Kaseinholdige mejeriprodukter som mælk og fedtfattig ost indeholder også store mængder vitamin D, calcium og kalium. Denne kombination kan forbedre knoglernes sundhed, reducere dine chancer for at udvikle osteoporose og diabetes og hjælpe med at håndtere blodtrykket.

Pin
+1
Send
Share
Send