Mad og drikke

Synthroid & Kelp Supplements

Pin
+1
Send
Share
Send

Det er vigtigt at vide, om visse kosttilskud vil interagere med dine medicin. Synthroid er en skjoldbruskkirtel medicin, der anvendes til behandling af hypothyroidisme, også kendt som underaktiv skjoldbruskkirtlen. Kelp kosttilskud er almindeligt anvendt til at støtte sund skjoldbruskkirtlen funktion. Kelp kosttilskud kan øge dine skjoldbruskkirtlen hormoner, som kan påvirke den nødvendige dosis af Synthroid. Du bør konsultere din læge, inden du tager kelp-kosttilskud, hvis du for tiden tager Synthroid.

Betydning

Din skjoldbruskkirtlen vejer omkring en ounce og ligger på forsiden af ​​halsen. Denne sommerfuglformede kirtel styrer dit stofskifte. Din skjoldbruskkirtlen bruger mineraljodinet sammen med aminosyretyrosinet til at producere to primære thyroidhormoner kendt som triiodothyronin og tyroxin. Din skjoldbruskkirtlen producerer typisk 80 procent thyroxin og 20 procent triiodothyronin, men triiodothyronin er fire gange så kraftig som tyroxin. Desuden kan thyroxin let omdannes til triiodothyronin, når det er nødvendigt.

Synthroid

Hypothyroidism kan forårsage vægtforøgelse, træthed, hårtab og goiter, hvilket er en udvidelse af skjoldbruskkirtlen. Synthroid er en syntetisk form af thyroxin, der er ordineret til at erstatte thyroxinen, som din skjoldbruskkirtlen ikke kan producere. Synthroid bruges normalt som en livslang thyreoideahormon erstatning behandling. En autoimmun tilstand kendt som Hashimotos thyroiditis, er den mest almindelige årsag til hypothyroidisme. I Hashimoto producerer dit immunsystem antistoffer, der angriber din skjoldbruskkirtel, hvilket forhindrer din skjoldbruskkirtlen i at fungere optimalt.

søgræs

Jod er et nødvendigt mineral, der findes i havets havs liv, især tang. Det meste af jod i din krop findes i din skjoldbruskkirtel. Fødevarer, der er rige på jod, er fisk, der spiser havets liv, som torsk, kuller, aborre og havabbor. Kelp er en slags tang meget almindelig i asiatiske kostvaner. På grund af dets rige iodindhold sælges kelp som et kosttilskud, der markedsføres for thyreoideal sundhed.

Sikkerhed

Jodmangel er et almindeligt problem i hele verden, ifølge MedlinePlus. Imidlertid er jodmangel ikke en almindelig årsag til underaktiv skjoldbruskkirtlen. Du bør være forsigtig, når du kombinerer kelptilskud med Synthroid. Mens du er på Synthroid, tager din læge månedlige målinger af dine skjoldbruskkirtelhormoner for at sikre, at du ikke har for meget eller for lidt. At tage kelp kosttilskud kan øge din skjoldbruskkirtlen hormoner, hvilket betyder, at din Synthroid dosering vil have brug for sænkning. De fleste sundhedsplejeudbydere foretrækker at holde fast med en optimal dosering til de bedste resultater, og da kelptilskud kan forstyrre dette, kan det være bedst at undgå dem.

Pin
+1
Send
Share
Send