Sport og fitness

Hvad er fordelene ved at bruge et vægtet Hula Hoop?

Pin
+1
Send
Share
Send

Hula hoops har udviklet sig ganske lidt siden deres oprindelige popularitet i 1950'erne. Hula hoops har engang betragtes som et legetøj til børn og har gjort deres vej til fitness-markedet og bruges som rekvisitter til toning af dine abdominale muskler og brændende kalorier. Tung hula hoops, der vejer ca. 3 til 5 pund og fås i forskellige diametre, kan bidrage til at maksimere muskelvæksten.

Nemere at bruge

Mens alle hula hoops tager noget at vænne sig til, når du får bevægelsen ned, kan den vægtede hula-hoop være lettere at vride for voksne. Større i diameter og tyngre vægt end den klassiske børneversion, vægtede hoops spinder i langsommere hastighed, hvilket gør det lettere at holde rundt i taljen og at bruge i længere perioder.

Tone and Burn

Hvis du er træt af crunches og andre traditionelle øvelser til maven, kan hula hooping tilbyde dig et sjovt og effektivt alternativ. Spinning hula bøjlen omkring dit midterste afsnit kræver et aktivt engagement i dine hofter og mavemuskler. I henhold til det amerikanske råd om motion kan hooping brænde syv kalorier pr. Minut, samtidig med at der ydes en effektiv kardiovaskulær træning.

Overvejelser

Rådfør dig med en læge, før du træner med en vægtet hula hoop. Stop med at bruge bøjlen og søg lægehjælp, hvis du føler smerter i ryggen eller hofterne.

Pin
+1
Send
Share
Send