Parenting

Hvordan man fortæller, om nogen har en barnepige

Pin
+1
Send
Share
Send

Her er en interessant kendsgerning: Ikke alene er børnekammeret lovligt i alle stater, men en person, der videobånder dig i deres hjem, behøver ikke at informere dig om det. Som følge heraf, selvom du spørger om en barnepige-cam, har ejerene ikke nødvendigvis at fortælle dig sandheden. Hvis du vil vide, om du bliver overvåget, er det din bedste chance at være på udkig efter bestemte ting, der kan indikere tilstedeværelsen af ​​et barnepigekamera.

Trin 1

Kig efter potentielle skjulesteder i værelser, hvor du bruger meget tid. Mange nanny cams kommer allerede installeret indenfor ubemærket steder som bamser, ure eller andre ting, der kan placeres på en bogreol. Hvis en genstand pludselig vises på en hylde, kan der være et kamera, der gemmer sig indeni. Også, har barnekammerkamre tendens til at blive placeret enten i stuen eller i babyens værelse, hvor du bruger mest tid sammen med barnet.

Trin 2

Sluk lysene og søg efter et grønt eller rødt lys, der kommer ud fra hylder eller elektronik, der skal være slukket. For eksempel har radioer normalt ikke et grønt eller rødt lys til enhver tid, men nanny-kameraer gemt inde i en radio kan have et lille lys til at signalere, at de kører. Husk at ikke alle barnebarnsrammer vil have et lys, men nogle gør det, så det er en god måde at udvide din søgning på.

Trin 3

Køb en radiofrekvens - eller RF-signal detektor. Dette er en lille elektronisk genstand, der vil registrere eventuelle frekvenser i rummet, herunder den slags, der udsendes af barnebarn cams. Husk, at du bliver nødt til at feje rummet for at registrere signalets retning, og hvis du bliver videooptaget, vil ejeren af ​​barnepigen vide, at du leder efter det.

Tips

  • Spørg din arbejdsgiver, hvis de bruger en barnepige cam. De er ikke forpligtede til at fortælle dig sandheden, men de kan muligvis gøre det alligevel, især hvis du fortæller dem, at du har mistanke om, at det er tilfældet.

Pin
+1
Send
Share
Send