Mad og drikke

Er spisekrem ost og crackere sundt?

Pin
+1
Send
Share
Send

Crackers spredt med flødeost kan være en velsmagende snack, men de kan ikke nødvendigvis forsyne dig med meget næring. Ernæringen i denne snack afhænger af hvilken type cremeost og crackers du vælger. At kende næringsinformationen kan hjælpe dig med at gøre det mest næringsrige valg, når du forbereder en snack af kiks med flødeost.

Fed

Små serveringsstørrelser kan bedrage. Du tror måske, at en spiseskefuld med regelmæssig flødeost ikke ville kunne pakke ind meget fedt, men de foreslåede 1 spsk. servering indeholder 50 kalorier og 5 g af totalt fedt. Disse kalorier og fedt kan virkelig tilføje op, hvis du vil have en stor snack. Desuden er meget af fedtet i almindelig flødeost mættet. En kost højt i mættet fedt har været forbundet med en øget risiko for hjertesygdomme og fedme. Hvis du planlægger at lave dig en plade af flødeost og kiks, skal du vælge fedtfattig flødeost, fordi den indeholder mindre end halvdelen af ​​fedtet som regelmæssigt.

Calcium

Cremeost, som andre dagbogsmad, indeholder calcium, et næringsstof, du har brug for til sunde knogler og tænder. At vælge fedtfattig flødeost er ikke kun smart i form af fedt og kalorier, men det vil også give dig mere calcium end almindelig flødeost. En 1 el. servering af fedtfattig flødeost giver dig 22 mg calcium, mens regelmæssig flødeost har 14 mg.

Fiber

Fødevarer lavet med fuldkorn leverer kostfiber. Nogle krakkere har mere fiber end andre, og valg af helkornsprackere kan også forbedre næringsværdien af ​​din snack. Fem almindelige snackkager har mindre end et halvt gram fiber, mens en servering af fuld hvede snackkiks indeholder 3 g fiber. En kost rig på fiber bidrager til fordøjelsesskader og kan også hjælpe med at reducere risikoen for visse sundhedsmæssige forhold som hjertesygdomme.

Natrium

Cremeost og krakkere kan øge din samlede indtagelse af natrium. Natrium i små mængder hjælper med nervefunktion og opretholder balancen af ​​væsker i din krop, men for meget natrium kan forårsage højt blodtryk. Friske voksne bør sigte på ikke mere end 2.300 mg natrium; Målet er højst 1.500 mg om dagen, hvis du har højt blodtryk. Interessant nok indeholder fedtfattig flødeost mindre natrium end fedtfattig flødeost, med 47 mg mod 70 mg. Regelmæssige snackkiks indeholder også mindre natrium, med 138 mg sammenlignet med 197 mg i fuldhvedekager. Den fedtfattige flødeost og fuld hvede krakkere er stadig et mere nærende valg med mængden af ​​fiber og calcium pr. Portion.

Pin
+1
Send
Share
Send