Parenting

Kan du lære din baby at rulle over?

Pin
+1
Send
Share
Send

Din babys evne til at rulle over er en stor præstation, bemærker March of Dimes. De fleste babyer er i stand til at rulle rundt med omkring tre til syv måneder, men hver baby er individuel og kan udvikle sig i en anden takt. Hvis din baby begynder at blive komfortabel på gulvet og ser ængstelig til at blive mobil, kan du forsigtigt hjælpe din baby til at rulle over og lære at bevæge sig uafhængigt for første gang nogensinde.

Trin 1

Læg din baby på gulvet dagligt, mens han er på maven for maven tid. Dette er en måde for din baby at blive fortrolig med at bruge hans nakke muskler for at holde hovedet op. Gør maven tid underholdende, så din baby forbinder positive følelser med stillingen at være på maven.

Trin 2

Placer et tæppe på gulvet og læg din baby på toppen med venstre side af hendes krop på den venstre kant af tæppet. Tillad hende at blive komfortabel med sin nye stilling og sørg for, at hun kan holde hovedet op i nogle få sekunder ad gangen. Hvis hun ikke kan, er hun sandsynligvis ikke klar til at rulle over.

Trin 3

Placér et rattle eller legetøj lige ud af din børns rækkevidde, foreslår Early Childhood Initiative Foundation. Ryst det og lek med det, før du lægger det på gulvet. Se for at se, om din baby forsøger at nå legetøjet fra sin position på hans mave. Han kan holde sin arm ud og blive ubehagelig med den nye position.

Trin 4

Saml højre side af tæppet i din hånd. Når din baby når til legetøjet, løft kanten af ​​tæppet, så din babys højre side løftes lidt i luften med tæppet sikkert under hende. Løft hendes højre side ikke mere end en tomme for at starte. Måle hendes reaktion på den nye position; hvis hun bliver ked af det, sænk forsigtigt siden og konsol hende. Du vil sørge for at rulle over er en behagelig oplevelse for din baby.

Trin 5

Løft kanten af ​​tæppet omhyggeligt, vugge hendes krop. Placer en hånd på hendes mave, og når du løfter tæppets kant, skal du bruge din hånd til at stabilisere hendes stilling. Løft tæppet højt nok til at rulle hende på ryggen - hold stadig hånden på maven. Sørg for at legetøjet er inden for rækkevidde, og hun er i stand til at indse, at det rullende over tillod hende at bevæge sig. Tilføj tæppet rulle til sin maven tid hver dag, indtil hun bliver fortrolig med at rulle over på egen hånd.

Tips

  • Nogle babyer nyder ikke maven tid; hvis din baby virker og græder, må du ikke tvinge det. Vent, indtil din baby er afslappet og glad for at gøre det til den bedste oplevelse.

Pin
+1
Send
Share
Send